URBAN GROOVE
- cain.marko
- rapperu vostru preferat
3 la 1 leu
BRUGNER_okocha wrote: frate am tot auzit chestia asta cu MCing si B-Boy. Sunt sinonime. mai cititi sau mai ascultati muzica, si mai vbim

... tu glumesti, nu?
Iertata-mi fie interventia, dar mi-au explodat vreo 4 sinapse cand am citit treaba asta... cate una pt fiecare stalp al hip-hop-ului. E drept ca sunt emcee care au activat ca bboy ( de ex. Pumpkinhead ) si invers, dar aia e alta treaba...
Bogdane, spune-mi ca e caterinca... sau ca ai vrut sa scrii altceva si n-a iesit cum trebuia si am inteles eu gresit. Nu de altceva, dar atribuind sinonimie unor elemente desi convergente (ca parti componente ale aceluiasi intreg), totusi diferite prin natura lor, e ca si cum ai alege sa folosesti pe post de mana un picior... iar unul dintre cele mai dureroase lucruri e sa n-ai constiintza propriului sine. Imi permit si vreau sa cred cu tarie ca nu e cazul aici.
Asa... cat despre emisiune, numai de bine! Ce mi se pare foarte tare e faptul ca initiativa se bucura de tot sprijinul oricarui pion care iubeste muzica asta. Oamenii se implica, trimit materiale, fac capturi, downloadeaza... si poate cel mai important lucru, PRIVESC. Se uita, ASCULTA, sunt atenti...
In alta ordine de idei, multa stima si respect pentru Brugner (... pe vremea cand tu savurai "The Actual" de la All City probabil eu incercam sa ma incaltz cu fesul sau ceva de genu'

Re: 3 la 1 leu
Din pacate nu s-a glumit cand a fost postata acea afirmatie!usualflow wrote:BRUGNER_okocha wrote: frate am tot auzit chestia asta cu MCing si B-Boy. Sunt sinonime. mai cititi sau mai ascultati muzica, si mai vbim![]()
... tu glumesti, nu?
Iertata-mi fie interventia, dar mi-au explodat vreo 4 sinapse cand am citit treaba asta... cate una pt fiecare stalp al hip-hop-ului. E drept ca sunt emcee care au activat ca bboy ( de ex. Pumpkinhead ) si invers, dar aia e alta treaba...
Bogdane, spune-mi ca e caterinca... sau ca ai vrut sa scrii altceva si n-a iesit cum trebuia si am inteles eu gresit. Nu de altceva, dar atribuind sinonimie unor elemente desi convergente (ca parti componente ale aceluiasi intreg), totusi diferite prin natura lor, e ca si cum ai alege sa folosesti pe post de mana un picior... iar unul dintre cele mai dureroase lucruri e sa n-ai constiintza propriului sine. Imi permit si vreau sa cred cu tarie ca nu e cazul aici.
Asa... cat despre emisiune, numai de bine! Ce mi se pare foarte tare e faptul ca initiativa se bucura de tot sprijinul oricarui pion care iubeste muzica asta. Oamenii se implica, trimit materiale, fac capturi, downloadeaza... si poate cel mai important lucru, PRIVESC. Se uita, ASCULTA, sunt atenti...
In alta ordine de idei, multa stima si respect pentru Brugner (... pe vremea cand tu savurai "The Actual" de la All City probabil eu incercam sa ma incaltz cu fesul sau ceva de genu') si nu in ultimul rand pachino deftonicus maximorum exacerborum pentru Hefe si prietenii lui, pentru prietenii prietenilor lui, pentru prietenii nostri, pentru prietenii prietenilor nostri, ai lor... si tot asa. Bismillah ir Rhman ir Raheem.
Pare rau sa spun asta...

you just never know when you're living in a golden age.
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Fiti fara grija
Avem mai multe clipuri decat putem baga intr-un an intreg. Nu cred ca ati vz pana acum, macar un clip care sa se fi reluat. De fapt sunt sigur. Daca da, exemplificati!!!bLuEsHiFt wrote:au nevoie mare de videoclipuri ... si nu prea se gasesc videoclipuri underground la calitate buna.. eu le-am dat cateva mainstream de calitate DVDRip.. da' nu stiu daca le-au pus...tvrr_1 wrote:mi-am adus aminte apropos de emisiunea asta tanara....sa nu difuzati aceleasi clipuri de multe ori( kiar dak le mai pierd fanii ) ...k de ex la YO am vazut clipuri de zeci de ori si e enervanta kestia asta....si sunt absolut foarte sigur k material e destul....MULTUMESC anticipat
Au pus videoclipu' la M.O.P. - Ante Up ?
- BRUGNER_okocha
Re: 3 la 1 leu
Nu mi-am pus niciodata problema asta, pt ca intotdeauna spuneam breakeri, insa se pare ca am fost indus in eroare de o piesa pe care dadea Defari, si in care se aude celebrul "hip hop wouldn't be here without the B-Boyz!!!" Cred ca de aici am tras eu concluzia gresita ca B-boy sunt de fapt MC, dar dupa cum logic pare, nu are cum sa fie asa, pt ca B provine de la Breakdancing, deci inca o data, AVETI DREPTATE, si e normal sa recunosc asta. A fost o prostie din partea mea sa tot sustin asta, si sa ma comport ca nea GIGI sa ma afund si mai tare sustinand chestia asta.Sun|Rah wrote:Din pacate nu s-a glumit cand a fost postata acea afirmatie!usualflow wrote:BRUGNER_okocha wrote: frate am tot auzit chestia asta cu MCing si B-Boy. Sunt sinonime. mai cititi sau mai ascultati muzica, si mai vbim![]()
... tu glumesti, nu?
In alta ordine de idei, multa stima si respect pentru Brugner (... pe vremea cand tu savurai "The Actual" de la All City probabil eu incercam sa ma incaltz cu fesul sau ceva de genu') si nu in ultimul rand pachino deftonicus maximorum exacerborum pentru Hefe si prietenii lui, pentru prietenii prietenilor lui, pentru prietenii nostri, pentru prietenii prietenilor nostri, ai lor... si tot asa. Bismillah ir Rhman ir Raheem.
Pare rau sa spun asta...

- BRUGNER_okocha
Beef La Familia
Stimati colegi de bransa, este clar ca beeful nu mai exista, insa in conceptia celor 2 baieti de la La Familia, aceasta piesa este una de natura clasica, si nimeni nu trebuie sa se mai supere cand ei o canta. Acesta este un citat. Si eu am ramas profund mirat ca au cantat piesa asta...recunosc, dar nu mi se pare nici un fel de afront fata de partile implicate in versurile lor!!!Sarin3 wrote:de ce au bagat ca freestyle, tocmai strofa de pe "Tupeu de borfas" cu referire la GD, racla, etc... ?
Si uite cum ar mai trebui si noi astia mai mici sa invatam sa recunoastem cand gresim caci o facem de multe ori si deseori ne cam pica rangul daca trebuie sa recunoastem. Respect Brugner pt. atitudinea asta!AVETI DREPTATE, si e normal sa recunosc asta. A fost o prostie din partea mea sa tot sustin asta, si sa ma comport ca nea GIGI sa ma afund si mai tare sustinand chestia asta.
- BRUGNER_okocha
Concept emisiune
Hefe s-a dus la TvK Lumea cu o propunere de emisiune, avand in spate munca sa de la Rockada. Pe baza credibilitatii obtinute, i s-a acordat aceasta sansa de a face o emisiune la TVK Lumea. Se pare ca am fost prima lui optiune, am acceptat, ce-i drept nu de la inceput, pt ca nu prea am timp liber, si pana la urma am ajuns aici. Numele l-a pus Hefe.preacher wrote:io o intrebare am ,.... cine a venit cu conceptu emisiunii? v-ati dus voi cu proiectul la tv-k lumea? cum a fost ales numele emisiunii? ... 2 intrebari au fost
da... era versul din piesa People's Choice... (tu acum chiar ai ales corect)
Uh ha, word up we all over the states man
Doin' this
For the MCs and the DJs
The vertebrae
Without the B-boys
Hip hop wouldn't be here to this very day
And that's my word we tryin' to blow like the Hiddenburg
Swerve legalize dope in the form of vinyl
This ain't the final or the last blast kidI'm throwin' heat on the map
(what?) for the underground massive !
Omul prin versurile acestea nu sublinia altceva decat forta celor 4 elemente care erau bine legate intre ele pe vremea aceea (the vertebrae), bineinteles la noi nici nu se pune in discutie pentru moment aceast aspect. Ti-am expus pe mail mai in detaliu cum sta treaba in tara atat despre emcee.. cat si despre bboy. Sper sa evoluam in toate pe parcurs.. nu doar in emcee'ing.. dj'ing si graffiti.. In momentul in care artistii vor da mai multa importanta breakdance'ului in Romania.. ca la un concert de hip hop normal sa se faca o scena dinaia amarata old school asa cu nishte bboy care sa intretina show'ul.. abia atunci vom putea spune ca cele 4 elemente se fac simtite si la noi.. Tot vorbim despre ele.. dar am ramas din pacate la acest stadiu.. de
.. Pe aceasta cale te-as ruga sa abordezi intr-o editie sau chiar mai multe aceasta tema impreuna cu invitatii tai, scopul fiind unul pozitiv! Respectele mele!
Uh ha, word up we all over the states man
Doin' this
For the MCs and the DJs
The vertebrae
Without the B-boys
Hip hop wouldn't be here to this very day
And that's my word we tryin' to blow like the Hiddenburg
Swerve legalize dope in the form of vinyl
This ain't the final or the last blast kidI'm throwin' heat on the map
(what?) for the underground massive !
Omul prin versurile acestea nu sublinia altceva decat forta celor 4 elemente care erau bine legate intre ele pe vremea aceea (the vertebrae), bineinteles la noi nici nu se pune in discutie pentru moment aceast aspect. Ti-am expus pe mail mai in detaliu cum sta treaba in tara atat despre emcee.. cat si despre bboy. Sper sa evoluam in toate pe parcurs.. nu doar in emcee'ing.. dj'ing si graffiti.. In momentul in care artistii vor da mai multa importanta breakdance'ului in Romania.. ca la un concert de hip hop normal sa se faca o scena dinaia amarata old school asa cu nishte bboy care sa intretina show'ul.. abia atunci vom putea spune ca cele 4 elemente se fac simtite si la noi.. Tot vorbim despre ele.. dar am ramas din pacate la acest stadiu.. de

you just never know when you're living in a golden age.