am sa port tratative pentru ca Urban Groove sa se inregistreze si sa se puna pe site. Trebuie mentionat ca si versiunea siteului este una BETA, de unde si problemele mari pe care le-am avut vinerea trecuta. Emisiunea de azi este foarte speciala. Vom avea invitati in studio, vom discuta despre ce putem face vis a vis de problema Basarabiei, deocamdata doar prin intermediul hip hop-ului. Cu siguranta exista argumente pro si contra vis-a-vis de aceasta tema, si de aceea va asteptam pe chat la
www.greenchannel.ro . Fiecare dintre voi are o parere, sunt convins. Nu ezitati sa o spuneti. Multi romani nu vor unirea cu cei de peste Prut. Ne regasim la o discutie in aproximatix 1h30 pe
www.greenchannel.ro . Reamintesc: invitati vor fi baietii de la Noii Golani, care pregatesc un CD cu hip hop, avand ca scop apropierea intre cele 2 miscari vorbitoare de aceeasi limba. Raku nu a rezistat, fiind sensibilizat de tema, si va veni si el sa isi spuna punctul de vedere. Vom prelua si replici de pe chat, asa cum v-am obisnuit. Parerea voastra conteaza, buna sau rea, atata timp cat pastrati limitele bunului simt.
REMINDER SAPTAMANAL (
www.greenchannel.ro ):
luni, 17:00 - "In_alta frecventa", cu Raku
marti, 17:00 - "Urban Groove in_alta frecventa", cu Brugner si Raku
miercuri, 17:00 - "Urban Groove", cu Brugner
vineri, 20:00 - "In_alta frecventa Urban Groove", cu Raku si Brugner