URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Airatollah
serios, sunt ok

Post by Airatollah »

Krayzee Funksta wrote:mostra...lmao!
da si vezi fetitele alea de la avon prin mall:"hey would you like a (james brown)sample?" :lol:
"Your ignorance is feeding my uberconscious"
http://myspace.com/airatollah
Bebop
un domn / doamna

Post by Bebop »

mama ce NOT funny esti.... :(
nu mai posta peste tot fratzie, ca n-ai niciun farmec!!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

REVENIM!!!

Post by BRUGNER_okocha »

ESTE OFICIAL. Revenim pe www.greenchannel.ro . S-a batut deja palma cu oamenii de la Green. Big up pentru Raku, cel care a facut totul posibil. Este vorba de 3 seri: marti, miercuri si vineri. Cele 2 branduri, "In alta frecventa" si Urban Groove vor aparea atat separat cat si impreuna. Vom reveni cu detalii. Cert este ca vineri, 8 mai, live audio si video din studiourile Green Channel, Raku si Brugner prezinta "In alta frecventa Urban Groove". Ora de incepere este 20:00. 3 ore de entertainment cu cei doi, o recenzie si un invitat surpriza, muzica buna, trackuri exclusive, chat cu spectatorii si binenteles telefoane in direct. SUNTETI ASTEPTATI VINERI DE LA 20:00 PE www.greenchannel.ro . CU ACEASTA OCAZIE, SALUTAM REVENIREA URBAN GROOVE atat in eter cat si pe "sticla" netului.
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

big up raku si brugner :bow:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

iar tu Kraftule, vei fi primul meu invitat la Urban Groove, aproape sigur miercuri de la 17:00, insa imi rezerv dreptul de a modifica data si ora daca este cazul. Pentru cei care nu stiu, Kraftu venise in Bucuresti pentru a filma pt UG la ora 18:00. Eu am fost anuntat la orele 17:00, in aceeasi zi de catre oameni din U, ca emisiunea NU SE MAI FACE. Ave, o datorie morala fata de om, si el va reprezenta cu siguranta.
Alexsay
fratele meu tu esti baiat

Post by Alexsay »

KrafTu wrote:big up raku si brugner :bow:
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Re: REVENIM!!!

Post by creTzu »

BRUGNER_okocha wrote:ESTE OFICIAL. Revenim pe www.greenchannel.ro . S-a batut deja palma cu oamenii de la Green. Big up pentru Raku, cel care a facut totul posibil. Este vorba de 3 seri: marti, miercuri si vineri. Cele 2 branduri, "In alta frecventa" si Urban Groove vor aparea atat separat cat si impreuna. Vom reveni cu detalii. Cert este ca vineri, 8 mai, live audio si video din studiourile Green Channel, Raku si Brugner prezinta "In alta frecventa Urban Groove". Ora de incepere este 20:00. 3 ore de entertainment cu cei doi, o recenzie si un invitat surpriza, muzica buna, trackuri exclusive, chat cu spectatorii si binenteles telefoane in direct. SUNTETI ASTEPTATI VINERI DE LA 20:00 PE www.greenchannel.ro . CU ACEASTA OCAZIE, SALUTAM REVENIREA URBAN GROOVE atat in eter cat si pe "sticla" netului.

cred ca sunt mama omida sau ceva... azi dimineatza am visat ca Urban Groove o sa fie pe net si chiar pe green channel. what the fuck ?! wow.
clau2k
a.k.a. RadioArad

Post by clau2k »

De ce nu-ti postezi premonitiile/visele pe forum, dimineata ? :lol:
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

BRUGNER_okocha wrote:iar tu Kraftule, vei fi primul meu invitat la Urban Groove, aproape sigur miercuri de la 17:00, insa imi rezerv dreptul de a modifica data si ora daca este cazul. Pentru cei care nu stiu, Kraftu venise in Bucuresti pentru a filma pt UG la ora 18:00. Eu am fost anuntat la orele 17:00, in aceeasi zi de catre oameni din U, ca emisiunea NU SE MAI FACE. Ave, o datorie morala fata de om, si el va reprezenta cu siguranta.
Brugner, ma bucur sa aud asta dar nu pot in perioada asta pentru ca sunt prins cu scoala, deci n-o sa fiu primul invitat, o sa-ti dau eu un telefon si vorbim concret, ms si ce sa zic bafta acolo!
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

bine a rerevenit Urban Groove :mrgreen:
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

DETALII

Post by BRUGNER_okocha »

Ramasesem dator cu niste detalii. Iata mai jos, programul dupa care veti putea urmari atat "In_alta frecventa", cat si UG:

Luni In_alta frecventa(raku) 17-20
Marti Urban Groove/In_alta frecventa(Brugner & raku) 17-20
Miercuri Urban Groove (Brugner) 17-20
Vineri In_alta frecventa/Urban Groove(raku & Brugner) 20-23

NU UITATI, SE INTAMPLA NUMAI PE WWW.GREENCHANNEL.RO
kellu_joker
spre 5000 de posturi, e ok

Post by kellu_joker »

Sa vinaaaa :bow:
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

maine seara, de la ora 20:00, vom discuta despre ce s-a intamplat joi, 23 aprilie la Fabrica si anume super concertul "Manifest". Vom avea invitati in studio si cu ajutorul lor vom trece in revista ce s-a intamplat acolo, de la atmosfera pana la continutul ideologic al intregului concert si concept.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

in aceasta seara, doar pe www.greenchannel.ro, Urban Groove in eter. Invitati: baietii de la Noii Golani. Pe cantar, subiectul BASARABIA PAMANT ROMANESC. Se pregateste un material tip compilatie, cu foarte multi artisti hip hop din Romania si Moldova. Ora 17:00. Stay tuned.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

am sa port tratative pentru ca Urban Groove sa se inregistreze si sa se puna pe site. Trebuie mentionat ca si versiunea siteului este una BETA, de unde si problemele mari pe care le-am avut vinerea trecuta. Emisiunea de azi este foarte speciala. Vom avea invitati in studio, vom discuta despre ce putem face vis a vis de problema Basarabiei, deocamdata doar prin intermediul hip hop-ului. Cu siguranta exista argumente pro si contra vis-a-vis de aceasta tema, si de aceea va asteptam pe chat la www.greenchannel.ro . Fiecare dintre voi are o parere, sunt convins. Nu ezitati sa o spuneti. Multi romani nu vor unirea cu cei de peste Prut. Ne regasim la o discutie in aproximatix 1h30 pe www.greenchannel.ro . Reamintesc: invitati vor fi baietii de la Noii Golani, care pregatesc un CD cu hip hop, avand ca scop apropierea intre cele 2 miscari vorbitoare de aceeasi limba. Raku nu a rezistat, fiind sensibilizat de tema, si va veni si el sa isi spuna punctul de vedere. Vom prelua si replici de pe chat, asa cum v-am obisnuit. Parerea voastra conteaza, buna sau rea, atata timp cat pastrati limitele bunului simt.

REMINDER SAPTAMANAL ( www.greenchannel.ro ):

luni, 17:00 - "In_alta frecventa", cu Raku
marti, 17:00 - "Urban Groove in_alta frecventa", cu Brugner si Raku
miercuri, 17:00 - "Urban Groove", cu Brugner
vineri, 20:00 - "In_alta frecventa Urban Groove", cu Raku si Brugner
Post Reply