EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

tmscratch
rapperu vostru preferat

Re: EVENIMENTE hip-hop

Post by tmscratch »

24 OCTOMBRIE 2009 !!!

Snowgoons in Romania > TIMISOARA > boombox terrorists hits again !!! WARM-UP/DJ SET : DJ Sauce back2back Dj Limun !!! AFORIC,GRIGO & CONCERT 2012 !!! Snowgoons (ger) !, afterparty Marwan > 20 ron intrare > be there !!!

Club Setup !!
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

Image

snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

Din pacate Sicknature nu v-a mai putea veni la Timisoara din motive de servici.Exceptand lipsa lui Sicknature,evenimentul se va desfasura normal,Snowgoons vor fi prezenti,la fel si restul artistilor din tara.Sorry pt. inconveniente dar din pacate nu se poate face nimic pentru a insanatosi situatia Naturii bolnave! Am incercat toate variantele,belive! Peace!
dan
Pop

Post by dan »

Concert ........ - - Zalau - Club A - 24.octombrie - ora 22:00 - intrare libera - - invitati : Cainele aka Soldat(Mr. Levy) , Karway , Zero , Mixxaj Complexx , Juice , Farky si multi altii ..... da si u massu mai departe
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

snuffy wrote:Image
merge cineva din buc?eu plec in seara asta...
peepee in ya girl's eyebrow
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

Image
dan
Pop

Post by dan »

seara hip hop joia in helios bucuresti
.Acid.
rapperu vostru preferat

Post by .Acid. »

Maed1 wrote:Image
In urma celor intamplate pe 24.10 la concertul Grupul de Rezistenta, sime nevoia sa precizez ca:

1. Pe 30.10.2009 la HipHop.Spot cu Cedry2k, toate lumea poate intra, inclusiv minori, majori, pensionari etc

2. Fiecare artist invitat isi va termina recitalul stabilit, inclusiv Cedry2k :) Nu va fi nimeni dat jos de pe scena

3. Toata distractia se va termina, atunci cand pleaca ultimul om din club.

4. Sunetul va fi cel putin ok
dan
Pop

Post by dan »

Vineri, 30 Octombrie, Club E-Sensy, Alba Iulia!!!

Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Image

Se intampla, desi am mai imbatranit sa fim si rep … iar cand suntem rep punem muzica si facem party-uri pline de spectacol nepravazut duminica in Goblin. Neprevazutul consta in cantitatea de alcool pe care o putem duce, dat fiind si ca Bazooka nu mai ia antibiotice, Koma e pe drumul cel bun, Ortega iese in oras (deci e clar ceva sarbatoare) iar Nosfi … Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut….

O sa fie hip-hop da nu d-ala underground pentru ca desi ne place d-ala ascultam acasa … mai dansam si noi … nu va ganditi acum ca o sa punem aranbi ( … desi Ortega a zis ca o sa se pise pe malibu ca-si face set de crunk) … frumos domnule frumos … Asa ne place! Asa se face! Si daca ne vezi prin club poti sa spui linistit … “Mama cate shoturi beau astia!!”

Rep, Bautura, Caterinque, Funk (ca nu era pe afis), Dubstep (a zis koma ca baga o melodie) si ne auzim la Goblin. Intrarea e libera … facem eforturi sa dam si ceva moca la fetele care intra in club dupa ora 23.00 … ca daca fete sunt, sunt si rapperi care sa danseze pe langa ele.

Goblin e locu’ !!!
muie copos
adapter
moderator astea

Post by adapter »

ortega va servi bauturi in timpul setului?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

glumele tale sunt mai vechi decat demisia lui ortega
muie copos
dan
Pop

Post by dan »

miercurea ciuc:

Image
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Bazooka Joe wrote:glumele tale sunt mai vechi decat demisia lui ortega
da ma, crezi ca stau sa ma interesez cine ce cum pe unde...
dan
Pop

Post by dan »

Image

Pentru unii casetele, cd-urile si vinilurile nu mai sunt la moda, pentru altii asta nu conteaza pentru ca sunt ceea ce se numeste colectionar. Pentru cei din urma o sa avem multe label-uri romanesti care isi vor prezenta si vinde produsele la acest targ la preturi promotionale … artistii vostri preferati va vor semna cd-urile … Veti putea gasi laolalta cd-uri, viniluri, tricouri si alte materiale promotionale pentru care in mod normal trebuia sa dati comanda pe net si sa asteptati cu saptamanile sa va ajunga acasa.

Nu va fi reprezentata doar partea romaneasca ci si cea internationala … cd-uri, viniluri si chiar si casete se vor gasi in diverse “standuri” … Si pentru ca gama de produse sa fie completa vom avea si imbracaminte “de firma” cum s-ar spune.

Pe partea video proiectii ale clipurilor romanesti, pe partea audio mixuri live si demonstratii pe mpc. Totul incepe la ora 16.00 si tine pana la 21.00 cand taraba se strange si DJ Undoo, DJ Limun si DJ Schrabeat dau drumul la party.

Intrarea este libera … va asteptam. Noua ni se pare o chestie tare si daca va prinde am vrea sa o facem periodic.

pentru detalii contact pe hiphopkulture, departamentul evenimente:

http://hiphopkulture.ro/contact/
Post Reply