Nane

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Re: Nane

Post by megga »

eu acum dupa ce a zis asta ca e misto:)))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Sunteti penali toti 3... Mallone, Boka si Nane.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Boka wrote:tarfa transsexuala de giulesti revine cu forte noi si cu o gura salivanda la vederea pulii mele,pe care abea asteapta sa mi-o suga :lol: :lol: :lol:
bai tarfa transsexuala purtatoare de toate bolile care incep cu litera S(unele dintre ele luate de la transsexualu de tactu,bineinteles,cand iti tragea la m*** dupa ce il futea pe ma-ta in cur,celelalte-boli de cariera,contactate de la tiganii tai jegosi futaci de transsexuali ca tine,din Giulesti),slobozi-m-as pe groapa de gunoi ce tine loc de mormantu m**** si al familiei m****,asta dupa ce in prealabil m-am pisat si m-am c***t,stergandu-ma la cur cu servetelele cu care te stergea transsexualu de ma-ta la gura aia in care ti-au intrat miliarde de ani lumina de p*** de tigan imputit si sifilitic de Giulesti,eu am o viata reala,tu nu,sau daca ai,oricum,in viata reala esti un transsexual care a inghitit mai mult s***** decat a curs apa pe Amazon si va mai curge in urmatoarele...200-300 de milenii,pisa-m-as pe m**** aia transsexuali ai transsexualului de ma-ta.Ce s-a intimplat cu milionu ala de dolari facut intr-o luna,transsexualo?Nu te-au platit ciorile din Giulesti si toata tara pentru tacamurile complete pe care le-ai facut la tot ce se numeste cioara?Tovarasii tai transsexuali care te dadeau in gangbang intr-o poza postata pe-aici te-au mintit ca sunt copii de senatori sau afaceristi?Ce tarif le-ai perceput,tarfa mica si transsexuala?Ia mai povesteste-ne o data cum gagicu tau ala transsexual care iti tragea la m*** cu viteza luminii a furat 200 de pistoale din top gun cand nu se deschisese?
Mallone catre ma-sa:
-Mami,mami,mi-au crescut 3 tate
ma-sa:
-Taci,fa-n p*** mea!
ma bucur ca ai aparut cu un raspuns care confirma pentru ultima oara ce-am spus in postul anterior,adica faptul ca noi,cu totii,membrii acestui forum,citim posturile unui cadavru ofilit si pueril de judetul gorj,baga-si-as pula tot forumul in mortii,in mormantu' si-n familia mortilor ma-tii de hoit semidoct. asa cum zicea tovarasu' eminem prin 2002 ... so ... let's get down to business,I don't got no time to play around,what is this ?

ar trebui sa pupi in pula ( si sa le-o si sugi,in stilu-ti caracteristic de besnita pederasta ) toate ciorile din giulesti,care din punct de vedere numeric sunt in inferioritate clara,in comparatie cu ciorile din orasul unde cateaua aia ofilita si bolnava de sida de ma-ta,poreclita de unii baieti bine intentionati "carpa de sters la pula","seniorita pubelita" sau mai simplu "ma-sa lu' boka",te-a trimis la facultate ca sa scoata om din tine ( pacat ca a iesit doar un cadavru tupeist de gorj,survolat de muste ),fiindca,tin sa-ti marturisesc,porc sidos plin la gura de sloboz,ele,da,ciorile din giulesti te-au tinut in facultate,cand debila aia de ma-ta,care vindea seminte si covrigi pe stadioane la meciurile universitatii craiova,a apelat la galeria din giulesti pentru a-ti plati o parte din bani la facultate,ei intelegand urgent problema doamnei boka,trecand imediat la actiune,adica slobozindu-se si sparcaindu-se pe fata ei de tarfa sidoasa.
viata reala ? fara sa ma laud,trebuie sa-ti spun si tie si lu' ma-ta aia proasta ca ... sunt mai iesit din casa si mai umblat decat o sa fii tu,curva aia de ma-ta si inca 10 generatii dupa tine ... mi-ar fi si rusine sa vorbesc despre viata reala in locul tau.
a,da,ca era sa uit ... daca-mi arati unde am scris eu ca o sa fac un milion de dolari intr-o luna,imi cer public scuze fata de tine si de ma-ta aia proasta si nu ma mai iau de tine-n veci,indiferent cat de penibil ai fi pe forumul asta.

si ca sa te adancesc si mai mult la 20 000 de leghe sub cacat ( vorba lui Dj Dox ),ma simt nevoit sa-ti raspund la postul in care ai spus ca nane,pe piesa "sclavii sclavilor",ar canta despre mine.
piesa asta ti-o dedic in totalitate,consider ca te reprezinta intru totul si mai mult,fiecare vers al fiecarui mc vine ca o adaugire la ce am postat mai sus atat despre tine,cat si despre curva aia de ma-ta ...

iarasi,neputand s-o uit si nici s-o uitam pe fiinta care a dat nastere unei pubele poponare semidocte de judetul gorj,ii dedic carpei de sters la pula,supranumita ma-ta,urmatoarea melodie,in care baietii de la hades in ordinea urmatoare : Anelka,Kombat,M 105,Shaolin Dog,Cenzurah,Osiris,Gonza,Nextrik,Micutzul Coaie si Scanteie,canta despre prostituata aia sidoasa de ma-ta,care a fost asuprita de muncitori pentru a da nastere unei pubele ambulante ca tine,baga-ne-am pula-n mortii si-n familia mortilor tai de otreapa ... auditie placuta,fiu de catea !

cu postul asta am incheiat orice cearta,disputa sau chiloman cu olteanul semidoct boka,pe topicul Nane. replica lui puerila ( care va veni,evident ),nu va fi luata in considerare pe acest topic. cand,pe alte topicuri,olteanul prost va mai guita fel de fel de ineptii despre hip-hop sau despre viata,atunci va fi taxat din nou. pana atunci,bafta tuturor si sa avem o viata luminoasa in fata !
Viața e complexă și are multe aspecte.
paulio
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paulio »

SCHIMBAA!!
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

neavand atat de mult timp liber,nu am apucat sa citesc tot ce a scris aceasta combinatie proasta dintre transsexual,cacat urat mirositor si tarfa penala de giulesti muita de toate ciorile din toata tara,pont dat de cele din giulesti,dupa ce in prealabil i-au facut lu transsexualu de ma-sa un ass to mouth si apoi l-au casatorit cu tiganu transsexual de ta-su,la varsta de...5 ani,ca asa e obiceiu la malone acasa,pentru ca apoi,din dragostea lor manifestata prin pule-n cur reciproce,unu din cei 2 transsexuali sa aiba scaun cu trasaturile celor 2 transsexuali:urat mirositor,o combinatie devastatoare dintre cacat,pisat si cioara imputita de giulesti,toate orificiile noii creaturi avand o afinitate patologica pentru pula de tigan nespalat de giulesti,pula care si in momentul de fata ii ocupa toate orificiile de-aia singura modalitate de exprimare pentru tarfa noastra transsexuala e tastatul pe internet.Fara internet,aceasta tarfa transsexuala s-ar sinucide subit,internetul fiind si motivul pentru care in 99,baietelul mallone,vazand o filmare cu un tigan jegos transpirat,futand la tac-su de zor si ungandu-i curu cu miere de albine pt ca senzatia sa fie maxima si procesul sa decurga in slow motion,a decis ca vrea si el sa devina pizda...ca ta-su,dar,luand nastere pe curu lu ma-sa,si avand aceeasi culoare ca vecinii lui din cartier,+striatii lasate de paru din curu lu ma-sa,s-a gandit ca macar ciorile alea abea date jos din copac,pt care trebuie sa mai treaca vreo cateva milenii sa afle cum sta treaba cu apa,sa creada ca este un transsexual de-al lor...culoare-check,candoare-check,inteligenta-check,caracter-check...da,mallone,esti de-a lor.Pizda lor :lol: Ia spune-ne si noua,pe-acolo pe-acasa pe la tine,prin tiganie si jeg pe-acolo,umbli tot asa,cu fuste largi,batice si salbe la gat?Si latei in zona pubiana unde,nu mai stiu,ti-ai facut sau nu operatia de schimbare de sex?Iti dai seama,cu pizda,cur si gura,ce repede ii rezolvi pe croncanitorii de giulesti?
Si acum sa vorbim da tarfu ala transsexual de ma-ta,recunosc,numai la muie i-am tras de fiecare data cand am avut ocazia...acum crezi ca doarme?Nu,e doar in pauza de masa de la gangbangul in 3 schimburi cu ciorile jegoase de la voi din giulesti,am spalat-o pe dinti,si i-am tras o muie cam cum te alaptam eu cu pula cand erai mica,tarfo,baga-mi-as pula in maruntaiele ma-tii si ale familiei ma-tii de tarfa transsexuala tiganizata,lua-ti-as mortii aia transsexuali in pula dupa ce m-am pisat pe oasele lor putrezite.Mafia ti-a dedicat tie piesa aia si acum o dai la intors?Cat despre a 2-a piesa,nu am prea auzit de baietii astia,si crede-ma ca aud de cine trebuie sa aud,dar uite ce ii fac eu lu fie-ta(in caz ca o sa ai asa ceva,poate gasesti vreo tiganca hermafrodita de giulesti,sa ai cu cine sa-ti imparti soarta ta aia nesemnificativa si plina de sloboz de cioara),tie,lu ma-ta si lu tactu in caz ca v-ati facut toti schimbare de sex:
Credeai ca te las sa ai ultima replica,fa,futu-ti mortii ma-tii de pocnitoare transsexuala!
epho
gisulapu

Post by epho »

paulio wrote:SCHIMBAA!!
vik
serios, sunt ok

Post by vik »

in clipul ala un baiat in kaki cu un cremwurst in mana ii spune unei fete ca o sa-i faca ceva anal si autopsie :)))
wtf :shock:
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
NskY
#

Post by NskY »

http://www.hiphopdinromania.com/viewtop ... =9&t=12120

taty, e topic special, continua acolo :)
CamorRa7
dimineata verific forumu

Post by CamorRa7 »

iustinescu

Post by iustinescu »

nu-mi place
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Daca ar exista cea mai proasta piesa a anului asta ar fi.Niciodata nu am auzit versuri mai slabe decat astea a lui nane din piesa asta.
h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

Shade. wrote:Daca ar exista cea mai proasta piesa a anului asta ar fi.Niciodata nu am auzit versuri mai slabe decat astea a lui nane din piesa asta.
true dat! :lol: urat urat!
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

Nane sub orice critica, In schimb Blaziny ii ok .. Nu ma sparge, dar ii ok.
Obsesiv

Post by Obsesiv »

piesele astea despre iarba sunt de tot cacatu de la un timp
lipsa
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Obsesiv wrote:piesele astea despre iarba sunt de tot cacatu de la un timp
eu cand am vazut cum se numeste nici n-am mai ascultat-o.

cred ca pot sa numar pe degete piesele bune cu subiectul asta
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Post Reply