Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Silent Strike & Kazi Ploae - Silent Regis EP

Post by Kashim »

^ da nu s-a dus nimeni la tribunal.
cand iti da cineva un branci pe strada poti sa-i zici "nenea, ai grija pe unde mergi" si civilizat e ca el sa zica "scuze coae"
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
NskY
#

Post by NskY »

psychedeliic wrote:asta-i ca şi cum LEGO s-ar lua de avataru tău :roll:
hahahahaha. word up!!
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

Kashim wrote:^ da nu s-a dus nimeni la tribunal.
cand iti da cineva un branci pe strada poti sa-i zici "nenea, ai grija pe unde mergi" si civilizat e ca el sa zica "scuze coae"
şi dacă el zice.. sugi pula, merg cum vreau? îţi mai baţi capu? ..înseamnă că ai mintea odihnită şi mult timp liber.
nu s-a dus nimeni la tribunal, da' dacă kazi era lipsit de respect.. crede-mă că acolo se ajungea :lol: :lol: exact cum a zis NskY (comedy show)

băi deci dacă s-ar ocupa sălile de judecată cu orice măgărie imorală de genu.. coptilaşii fură cireşe, cazurile mai severe nu ar mai avea loc şi nici infractorii adevăraţi în puşcării. lăsaţi-o baltă. nu vă încăpăţânaţi. e o fază de fiţe... că hai s-arate tataee ce bine s-a pus la punct cu legea - pe care în versuri btw, o detestă. exemplu bun de ipocrit.
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Kashim

Post by Kashim »

^ daca esti persoana publica si iti afecteaza imaginea?

da, e penibil. dar tataee n-a gresit cu nimic in povestea asta.
asta-i ca şi cum LEGO s-ar lua de avataru tău
gluma-i pe el ca eu n-am avatar
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

=))))ultimele 5-6 pagini...=)))))))))))
i-auzi si la ala cu proprietatea=)))))))daca s-ar respecta aberatiile alea de legi,n-ar exista rapper liber in plm:))))si nici sectiunea "hip hop romanesc",cum o vezi tu...si-ar posta toti piesele din puscarie direct la promovare/download.Eventual si-ar incropi si niste studiouri pe-acolo,sa nu se plictiseasca.
Iar faza cu Tataee e simpla:nu e pe film cu Kazi si nu vrea sa isi asocieze numele cu genu asta de rap,explicatia cu deliric-dj paul e deplasata...Jager cu Dexstar au luat diiiiiiiiiiiitamai refrenu de la fata-n fata si nu le-a zis nimeni nimic.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

da, ca asculta tataee jager si dexstar.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

clipu a fost arhipromovat de toate saiturile de rep de la noi,cu care,da,tataee e la curent.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Boka will be Boka...

Pe de altă parte, are dreptate cine-a zis că avatarul meu ar putea să-i supere pe cei de la Lego. Desigur, nu cred că pe mine s-ar supăra, ci pe ăla care le-a modificat logo-ul, că e plin internetul de proşti care folosesc acelaşi avatar ca şi mine.
Dar oare Tarantino s-ar supăra pe tine că ai luat nu una, ci două imagini din Reservoir Dogs? Şi una e GIF, you're fucked, little doggie. :)

Nu, serios acu, n-ai cum să compari faza aia cu LEGO vs. avatarul cu ce s-a întâmplat aici. Tataee nu e o companie internaţională şi Kazi nu e user de forum. :) În plus, nimeni nu s-a supărat, nici Tataee, nici Kazi, s-a rezolvat totul printr-o simplă discuţie, numai noi stăm aici şi despicăm firu-n patru prin zeci de mesaje. Dar e ok, şi-aşa n-avem treabă. :)
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Boka wrote:Jager cu Dexstar au luat diiiiiiiiiiiitamai refrenu de la fata-n fata si nu le-a zis nimeni nimic.
:))))))))))
http://soundcloud.com/arinix
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

eh, "n-ai cum să compari faza aia cu LEGO vs. avatarul cu ce s-a întâmplat aici". eu zic că e un exemplu mai apropiat decât ce ai zis tu acolo cu Iliescu, tradiţia strămoşească, casa şi nevasta... care btw nu ţi se fură, că se duce de bunăvoie dacă e cazu :lol:
Nu ştiu dacă s-ar supăra Tarantino. dar legal probabil o poate face (aşa cum spuneţi voi), şi aici s-ar putea observa mai evident (decât în cazu lu tataee) cât de penibil ar fi dacă ar face-o.

Ai dreptate problema s-a rezolvat fain frumos. însă eu presupuneam aici, şi ce m-a ofticat pe mine a fost remarca aia alternativă gen "dacă nu ştergea, îmi puneam pe treabă reprezentanţii legali". hai lasă-ne john gotti :roll:
Image
iustinescu

Post by iustinescu »

pe mine ma amuza faptul ca s-adiscutat mai mudlt despre un sample care nu e pe album decat despre ep :)))))))). parca citesc topicul bug mafia
iustinescu

Post by iustinescu »

treaba e simpla: mafia nu vrea sa-si asocieze numele cu kazi. tataee i-a transmis asta lui kazi, omul a inteles, piesa a fost scoasa, iar ascultatorii se comporta de parca le-ar fi luat tataee mancarea de la gura :lol:

tipic romanesc
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Totusi e bine ca tataee ii acorda atata importanta lui Kazi, si ca il asculta. Daca problema e rezolvata intre ei de ce se discuta in continuare nu stiu.
Eladio wutanghiddenmember

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Are o gramada de fani, in 2 minute de la lansare ajunge la urechea lui tataee, mai ales ca e foarte activ pe facebook. Plus ca tataee e om de treaba.
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

hai bă că nu se comportă nimeni de parcă li s-a luat mâncarea. se discută ce e de discutat, că e forum. fără stres.
tu discută altceva dacă vrei, că ai loc. mai bine discuţi ceva, decât să te cruceşti de ce se discută (ca simplu fapt că ţi se pare tipic românesc)
sincer... mie cel mai mare tipic românesc, mi se pare ăsta.. să zici că e tipic românesc :lol: :lol:
Image
Post Reply