Asta cu încredere în sine e discutabil pentru că în general nu se transmite. În afară de e ok să te masturbezi ca femeie, restul mesajelor sunt despre cum este ea mândră că face videochat. Ca Laura Andreșan înainte de psihologie care se mândrea că e curvă.nea Caisa wrote:ba, dar efectiv nu tre sa iti placa musai nimic, fiecare asculta ce vrea pula lui.
si da, lucy aia da ceva mesaje legate de sexualitate si poate transmite incredere in sine fetelor, ca nu va place voua muzica sau felul in care sunt livrate ideile asta e altceva, dar eu zic ca merita deschisa o discutie despre asta. repet, nici eu nu sunt de acord cu tot ce e in articolul ala, ca si mie mi se pare ca incearca prea mult sa gaseasca sens si intelesuri ascunse in muzica respectiva, dar ceva ceva e acolo.
Sunt parțial de acord, muzica este entertainment și fiecare poate asculta ce vrea, cum vrea și când vrea. Lucy o să aibă publicul ei. Cu toate acestea tind să fiu de acord pe fond cu Malone, calitatea nu este acolo. Ca în orice domeniu artistic, există skills și execuție ceea ce departajează (pe bază de talent și competență) artiștii. Nu oricine este artist și nu toți au talent sau abilități în acest sens. Astăzi toți fac muzică și sunt artisti, spre exemplu Lucy care nu se declară doar entertainer ci chiar artist. Astfel, cred că e ok să fie criticată pe fondul lipsei de abilități și talent artistic.