Noul val de rapperi/trapperi [2019]

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Shade.
Shaman

Re: Noul val de rapperi/trapperi [2019]

Post by Shade. »

nea Caisa wrote:ba, dar efectiv nu tre sa iti placa musai nimic, fiecare asculta ce vrea pula lui.

si da, lucy aia da ceva mesaje legate de sexualitate si poate transmite incredere in sine fetelor, ca nu va place voua muzica sau felul in care sunt livrate ideile asta e altceva, dar eu zic ca merita deschisa o discutie despre asta. repet, nici eu nu sunt de acord cu tot ce e in articolul ala, ca si mie mi se pare ca incearca prea mult sa gaseasca sens si intelesuri ascunse in muzica respectiva, dar ceva ceva e acolo.
Asta cu încredere în sine e discutabil pentru că în general nu se transmite. În afară de e ok să te masturbezi ca femeie, restul mesajelor sunt despre cum este ea mândră că face videochat. Ca Laura Andreșan înainte de psihologie care se mândrea că e curvă.

Sunt parțial de acord, muzica este entertainment și fiecare poate asculta ce vrea, cum vrea și când vrea. Lucy o să aibă publicul ei. Cu toate acestea tind să fiu de acord pe fond cu Malone, calitatea nu este acolo. Ca în orice domeniu artistic, există skills și execuție ceea ce departajează (pe bază de talent și competență) artiștii. Nu oricine este artist și nu toți au talent sau abilități în acest sens. Astăzi toți fac muzică și sunt artisti, spre exemplu Lucy care nu se declară doar entertainer ci chiar artist. Astfel, cred că e ok să fie criticată pe fondul lipsei de abilități și talent artistic.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

pai si care e problema totusi daca faci video chat?
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

nea Caisa eu incep sa cred ca in ultima vreme tu trollezi. Si nu in sensul de caterinca buna. :wink: Daca nici Shade nu a explicat clar, mai ales dpdv profesional (ca asta e meseria lui plm) atunci nu stiu cine poate sa o spuna mai clar. S-a zis de n ori, toti asculta CE VOR, nu asta e problema de fond aici ci calitatea livrata!! Ce face Lucy asta, poti sa o dai cuuuuuuuum vrei tu, sa o intorci pe toate partile, e o MIZERIE. Nimeni nu iti interzice sa asculti mizerii, e chiar ok, dar asta nu inseamna ca altii nu au voie sa spuna adevarul. Sechelariu ala de era pe vremuri la Botosani sau o echipa de prin Moldova de acolo, manca cel mai des parizer de porc cu paine si pateu. Omul era milionar, putea sa manance caviar cu galeata dar prefera mancarea cu care a crescut. Normal ca nimeni nu il condamna, dar la fel de normal e sa zici ca parizerul ala facut din zgarciuri si resturi, e o mizerie, fiind cel mai ieftin mezel de pe piata :wink:

Acelasi lucru e si cu muzica actuala. Pe topicul asta am zis-o deja de n ori, CUM pula mea sa-l numesti pe unu inchis la minte ca nu poate rezona cu o muzica abjecta, cantata de pustani de 12 ani, care se dau gangsteri in caruciorul cu rotile !!!!! :lol: Piesa aia sa mor de nu m-a marcat. Abi, Lino Golden sau Sally sunt niste MIZERII. Oricat incearca un troglodit ca Suzy sa explice ca nu e asa, oricat o ardeti voi cu trap si alte din alea, muzica astora e si o sa fie tot timpul, raportat la orice altceva, O MIZERIE.

Si nu e nicio problema ca Lucy face videochat, cunosc zeci de tipe care au facut (avand tangenta in trecut cu partea tehnica de la capitolul asta) si toate sunt foarte ok. Problema e ca mesajul transmis de ea, e o porcarie, de la modul de livrare, pana la versuri banale si tot ce vrei tu.

trip. tu oricum ai aceeasi placa la capitolul asta ca vallejo. Ala macar e amuzant prin felul lui de a fi si prin trollingul facut. Lasa ma sa ramanem noi "blocati", daca toti ar fi blocati ca mine, la absolut orice nivel, nu doar muzica, sa-mi bag pula daca Romania nu era peste Norvegia ca nivel de trai si educatie, atat de "rau" imi merge de cand am ramas blocat :wink:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

tot timpu il umfli pe shade cand zice ceva. lasa ca nu e batut in cuie ce zice el. nu e chiar mare lucru de face el. bani de pe papagali. oameni slabi care simt ca au nevoie de un psiholog sau ce e. cunosc o gramada de baieti ca el. in lumea reala se numesc scammeri.

g money fara suparare boss dar tu esti definitia unui old head. chiar esti blocat. nu ego nu e un old head ca asculta o gramada de muzica noua. si chiar si asa nu e vorba de muzica nu esti un old head daca asculti muzica old school dar oricine gandeste ca tine e un old head. tot timpu in orice domeniu tot cu numele antice o dai. " nu nba e naspa acum in anii 90 era tare " cand e exact invers. " nu muzica actuala e o mizerie aia veche e muzica " la fel exact invers. boss tu habar n ai ce trap dar esti cu timpu cu trap in stanga trap in dreapta. nu lucy nu e trap. nu lil uzi vert nu e trap. eu cred ca tu nici macar nu asculti prea mult rap. adica cine asculta muzica asta si nu a auzit de benny the butcher sau nipsey fuckin hussel ce sa mai zic de altii mai putin cunoscuti. in schimb esti aici vorbesti despre rap. ce mesaje vrei sa auzi boss? ca s au spus toate de o gramada de ori. ce plm rapperii sunt parinti? profesori? pe bune boss cine e asa retard sa se ghideze dupa un rapper. ce arta boss? spune mi si mie te rog ce albume rap le consideri arta. sau ce e rap adevarat pentru tine? ca nu te inteleg muzica asta nu a sunat niciodata la fel. nu exista rap adevarat. sa spui ce vrea pula ta fara sa te intereseze ce spune lumea. asta e rap deci daca lucy aia vrea sa cante despre laba atunci sa cante in plm.

chill boss parerea ta sau a mea sau a lu oricare ascultator sau rapper din romania despre muzica asta oricum e irelevanta. nu inteleg de ce te agiti asa. crezi ca toata lumea il cosidera pe vinnie paz sau ce mai asculti rap adevarat? ala e un bufon mai mare decat lucy in plm. crezi ca cioroii aia din houston memphis oakland etc. asculta jmt? cine esti tu boss sa le zici " uite aici asta asta rap adevarat. nu ce ascultati voi " . bagati va mintile in cap ca aveti o varsta. lasati copiii sa faca ce vor. lucy plm nu arata top notch dar nu pot sa mint she can get it. totusi fac pariu ca nu se fute bine. cred ca trebuie sa scoata un sextape sa vedem daca bout it bout it.

crede ma boss nu as asculta vinnie paz nici sa ma platesti. mai ales cand pot sa ascult scam rap. deci daca ma gandesc mai bine as asculta daca ma platesti

RanciD
dimineata verific forumu

Post by RanciD »

Fuuck that gipsette! G money diss:
toti curcanii sobolanii ca gmoney se dau barosani ca bulanii cu banii dar au hiv ca armani tiganii din titan sau ferentari s-au cocari de teapa lor baga de la mine morfina ca diliul de brusli. din banii pentru antipsihoticele ce mi se cad. fraere geniul nu piere ca esti invalid dar un politist trebe ucis ca o face cu rautate. femeile sunt rele toate ca salam si dau cu spray pe pedofil suge-a-ia-ti pula in iad domnite cu coarne de tiganca satanista complexata ca lucy. manca-mi-ati unghiile si dade-a-mi-ai politisto limbi intre buci, sunt un fel de butch, omor popos satanisti cu katana ca alea din tecuci. de la rinita imi curg muci de la gandaci de buc. ca my momsy e avara cu sprayul de tantari si cam de la tzara. ma intelegi o doara. ca doar nu e arta e harneala.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

G-MONEY wrote:nea Caisa eu incep sa cred ca in ultima vreme tu trollezi. Si nu in sensul de caterinca buna. :wink: Daca nici Shade nu a explicat clar, mai ales dpdv profesional (ca asta e meseria lui plm) atunci nu stiu cine poate sa o spuna mai clar. S-a zis de n ori, toti asculta CE VOR, nu asta e problema de fond aici ci calitatea livrata!! Ce face Lucy asta, poti sa o dai cuuuuuuuum vrei tu, sa o intorci pe toate partile, e o MIZERIE. Nimeni nu iti interzice sa asculti mizerii, e chiar ok, dar asta nu inseamna ca altii nu au voie sa spuna adevarul. Sechelariu ala de era pe vremuri la Botosani sau o echipa de prin Moldova de acolo, manca cel mai des parizer de porc cu paine si pateu. Omul era milionar, putea sa manance caviar cu galeata dar prefera mancarea cu care a crescut. Normal ca nimeni nu il condamna, dar la fel de normal e sa zici ca parizerul ala facut din zgarciuri si resturi, e o mizerie, fiind cel mai ieftin mezel de pe piata :wink:

Acelasi lucru e si cu muzica actuala. Pe topicul asta am zis-o deja de n ori, CUM pula mea sa-l numesti pe unu inchis la minte ca nu poate rezona cu o muzica abjecta, cantata de pustani de 12 ani, care se dau gangsteri in caruciorul cu rotile !!!!! :lol: Piesa aia sa mor de nu m-a marcat. Abi, Lino Golden sau Sally sunt niste MIZERII. Oricat incearca un troglodit ca Suzy sa explice ca nu e asa, oricat o ardeti voi cu trap si alte din alea, muzica astora e si o sa fie tot timpul, raportat la orice altceva, O MIZERIE.
:
ba, sincer, nu imi dau seama ce mare cacat am zis de vi se pare voua ca trolez, si nici macar nu ascult lucy, cred ca am ascultat de vreo 2 ori toata viata cateva melodii.
nici macar mare ascultator de trap nu sunt, mai ascult din joi in paste.
abi si lino golden sunt super ok . selly e entertainer nu cantaret, deci nu prea i-am dat atentie dp asta de vedere. de fapt si lucy are vlog si cacaturi, si ea e mai degraba entertainer
ba, dar articolul ala nici nu avea ca scop principal sa dezbata calitatea muzicala, sa mor eu daca inteleg de ce va legati de asta.
eu chiar eram curios de parerea lui shade legata de videochat, prostitutie, etc mai ales ca e si psiholog. macar el a vorbit pe subiect cat de cat.
Kadhafi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kadhafi »

Cum sa fie ok femei care se freaca ls videochat voi nu sunteti intregi
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

kadhafi nea caisa ne apucam de videochat baby. gasim o pizda doua si aia e. o sa fie mai mult decat un videochat. kadhafi o sa si promoveze romu. vallejo spune povesti. nea caisa am mai zis cand a aparut red dead ca are nume de outlaw nici nu m am uitat la filmele alea margelatu dar numele asta ma duce cu gandu la ele. nea caisa o sa poarte o palarie de cowboy. vallejo un coif de viking si kadhafi nu stiu. ce vrei sa porti? de fapt stiu un do rag dar nu orice durag. unul pizdos cum are guapdad 4000 + un jersey cu tracy mcgrady. prea wavy pizdele o sa te iubeasca. va zic de acum de la prea multe proteine eu nu pot sa dorm. trebuie sa fumez dupaia sa tin in brate o pizda sa pot sa adorm. sunt ca un bebelus cu ele nu sunt thugged out. deci pe cealalta o impartiti sau o taiati pe jumatate. pentru pizde stiu deja masca potrivita. ma gandesc la ariana grande

sexy
[spoiler]Image[/spoiler]

v am zis ca o sa fie mai mult decat un video chat. nea caisa in timp ce da o muie atunci o sa gandeasca bine si o sa dea ponturi la pariuri. in rest noi nu o sa facem prea multe. le lasam pe fete sa se frece in timp ce noi ne jucam pe playstation fumam ascultam muzica. o sa avem rom nelimitat de la kadhafi o sa ne simtim ca in caraibe. g money boss pe tine nu te bagam ca o sa ne pui sa ascultam frank sinatra si freddie mercury

ne gasim un apartament punem camere. mergem dupa pizde aducem acasa tot ce gasim pe mapa. facem orice side quest. si daca nu gasim atunci prostituate. nu conteaza ca le platim ca o sa facem mai multi bani de pe ele. nici nu o sa stie de camere 8) the finnesse kid young kodak. nu stiu cati ani aveti voi dar probabil eu sunt cel mai tanar 25 de fapt 26 dar in treaba asta cativa ani nu conteaza. o sa mi dau barba jos si o sa pacalim ca am 17 ani pentru ca minori and shit. mai multi bani. plm o sa fie unii o sa zica " ma uit la voi de 2 ani si val tot 17 ani are ce plm " . " da boss val e tanar pe viata nu o sa fie un old head niciodata " . plm v am zis ca o sa fie mai mult decat un videochat. o sa fie un stil de viata. facem banii sa sara ca dopurile de sampanie pop pop pop bottles pour it on the models shut up bitch swallow. sau o sa ne inchida. o sa impartim o camera de penitenciar dar e bine si asa ca facem rost de un telefon nu i problema si ne facem podcast. freestyle de la val ponturi de la caisa. rom de contrabanda de la kadhafi. nu o sa ne opreasca nici daca o sa ne inchida
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

nu e rau planul dar khadafi e pa elvetia si tu curand o sa fii iar pa germania. unde il facem?
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

ne cheama kadhafi la el. incepem o viata noua de scammeri
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

n-am inteles-o pe asta cu studio de video chat niciodata, adica aia nu poate sa intre si singura din garsoniera inchiriata pe livejasmine sau mai stiu eu unde?
RanciD
dimineata verific forumu

Post by RanciD »

Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

S-au adunat donatii si s-a platit hostingul pe 5 ani in avans ca sa ajunga forumul in halul asta :lol:
Viața e complexă și are multe aspecte.
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

hanno wrote:n-am inteles-o pe asta cu studio de video chat niciodata, adica aia nu poate sa intre si singura din garsoniera inchiriata pe livejasmine sau mai stiu eu unde?
La ce standarde sunt acum si mai ales care sunt cerintele pentru pc si camere, putine isi permit sa faca de acasa, daca nu au multi bani pusi de-o parte. Plus problemele legate de conturi, cum sa fentezi legea sa nu te ia anaful, eheee, nu e chiar usor.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
RanciD
dimineata verific forumu

Post by RanciD »

Pe cand p mine ma doare-n pula. Hh can't touch me, politia nu se implica. Sunt tare!
Post Reply