BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Sera
Gademit

Post by Sera »

deci bitza a tras la studiou' lu tataee?
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

n-ai inteles nimic
Image
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Mallone wrote:aia 1 milion de euro n-o sa si-i recupereze nici in 50 de ani in conditiile actuale din romania.
1 Milion de euro pentru un studio, poate pare mult pentru Romania, insa nu e chiar atat de mult.
Studiourile mari din SUA au investite in ele Zeci de milioane de dolari.

Plus, nu uitati sa luati in considerare si spatiul.

PLUS: Nu uitati sa luati in considerare si pasiunea.

Eu, daca in momentul acesta as avea 3 milioane de Euro, 1 milion l-as baga intr-un studio, doar pentru placerea mea personala.

*Just something to think about.

PS: Pe piesa Sufletul orasului, vocea lui Bitza este mixata extrem de prost.
O fi tras el in studio de 1 mil de euro, dar inginerul de mix si de inregistrari nu a facut o treaba buna. "Ce nu e bun la mix, inginerul de master, nici ca are ce sa ii mai faca."

PACE!!!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

sa moara ciprian graal... :| ... tu ai ceva cu mixu la toata lumea.
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

deci bitza a inregistrat la bug mafia, care astia au bagat 1 milion de euroi in studio; deci bitza face combinatii cu bug mafia, deci bitza e noul dj bug
rappy_oradea
adevarat sa mor de nu

Post by rappy_oradea »

cred ca e vorba de studioul INES SOUND :)
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

rappy_oradea wrote:cred ca e vorba de studioul INES SOUND :)
da, la INES .
imi scapa numele si am zis sa nu spun o prostie :D ...
Image
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

DiNO wrote:sa moara ciprian graal... :| ... tu ai ceva cu mixu la toata lumea.
Pai am, deoarece eu unul consider ca partea de recording/mix/master este un factor de o importanta cruciala in calitatea unei piese/unui album.

In opinia mea: Degeaba un eMCee are texte, mesaje, flow pe un negativ excelent din punct de vedere al compozitiei si aranjamentului, daca materialul audio e lipsit de viata si calitate.
Aspectul e si mai problematic atunci cand vine vorba de eMCei care au tras la "un studio de 1 milion de euro" sau orice alta facilitate care poate fi numita ca fiind "studio de inregistrari".

Eu unul sunt interesat (si asta inainte de a intra in lumea tehnicii de inregistrare si de mixing audio) si de calitatea semnalului audio.

ON TOPIC: Piesa VORBE (La Familia cu Uzzy) si acum ma rupe, e una dintre cele mai bune piese de Hiphop de la noi.
Piese memorabile BUG ar fi Poveste fara sfarsit, Dupa Blocuri, Un 2 si trei de 0, Hai sa fim High, Limbaj De Cartier, O lume nebuna, nebuna de tot, Cine e cu noi, Lumea-i a mea, Estu' Salbatic, Fete suspecte.
Au mai fost, dar astea cred ca sunt cele mai tari.

Peace!
Charger
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Charger »

Graal wrote:
Pai am, deoarece eu unul consider ca partea de recording/mix/master este un factor de o importanta cruciala in calitatea unei piese/unui album.

In opinia mea: Degeaba un eMCee are texte, mesaje, flow pe un negativ excelent din punct de vedere al compozitiei si aranjamentului, daca materialul audio e lipsit de viata si calitate.
Aspectul e si mai problematic atunci cand vine vorba de eMCei care au tras la "un studio de 1 milion de euro" sau orice alta facilitate care poate fi numita ca fiind "studio de inregistrari".

Eu unul sunt interesat (si asta inainte de a intra in lumea tehnicii de inregistrare si de mixing audio) si de calitatea semnalului audio.

ON TOPIC: Piesa VORBE (La Familia cu Uzzy) si acum ma rupe, e una dintre cele mai bune piese de Hiphop de la noi.
Piese memorabile BUG ar fi Poveste fara sfarsit, Dupa Blocuri, Un 2 si trei de 0, Hai sa fim High, Limbaj De Cartier, O lume nebuna, nebuna de tot, Cine e cu noi, Lumea-i a mea, Estu' Salbatic, Fete suspecte.

Peace!
Uzzyyyyy?!?!??!
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

Graal wrote:

ar fi o idee buna sa asculti muzica nu sa o gandesti...
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Graal wrote: ON TOPIC: Piesa VORBE (La Familia cu Uzzy) si acum ma rupe, e una dintre cele mai bune piese de Hiphop de la noi.

Peace!
Ce ne poti spune despre mixu/masteru acelor piese?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paranoic »

^ :lol: :lol: :lol:

"Vorbe" n-are cum sa moara, e istorie in sloboz!
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Krayzee Funksta wrote:
Graal wrote: ON TOPIC: Piesa VORBE (La Familia cu Uzzy) si acum ma rupe, e una dintre cele mai bune piese de Hiphop de la noi.

Peace!
Ce ne poti spune despre mixu/masteru acelor piese?

:lol: :lol: :lol: Alea au fost alte vremuri, fara posibilitatile din ziua de astazi.
Plus, la momentul asta, nu am nici una din piesele mai sus mentionate pe hdd, dar din cate tin eu minte, "o lume nebuna, nebuna de tot, un 2 si 3 de 0 si cine e cu noi" + piesele mai noi de la ei (inclusiv featuring-urile lui Tataee) sunt mixate destul de ok.

Va trebui sa le reascult, insa nu la calitate Youtube.
Si daca doriti revin cu pareri.

Desi ma indoiesc!

Pace! :wink:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Graal wrote:(La Familia cu Uzzy)
Uzzi
Peter Pan
moderator astea

Post by Peter Pan »

studioul ala nu e al nimanui cunoscut de voi.a costat 1 mil cu tot cu casa aia.
Agent Orange
Post Reply