BUG Mafia
1 Milion de euro pentru un studio, poate pare mult pentru Romania, insa nu e chiar atat de mult.Mallone wrote:aia 1 milion de euro n-o sa si-i recupereze nici in 50 de ani in conditiile actuale din romania.
Studiourile mari din SUA au investite in ele Zeci de milioane de dolari.
Plus, nu uitati sa luati in considerare si spatiul.
PLUS: Nu uitati sa luati in considerare si pasiunea.
Eu, daca in momentul acesta as avea 3 milioane de Euro, 1 milion l-as baga intr-un studio, doar pentru placerea mea personala.
*Just something to think about.
PS: Pe piesa Sufletul orasului, vocea lui Bitza este mixata extrem de prost.
O fi tras el in studio de 1 mil de euro, dar inginerul de mix si de inregistrari nu a facut o treaba buna. "Ce nu e bun la mix, inginerul de master, nici ca are ce sa ii mai faca."
PACE!!!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
-
- adevarat sa mor de nu
Pai am, deoarece eu unul consider ca partea de recording/mix/master este un factor de o importanta cruciala in calitatea unei piese/unui album.DiNO wrote:sa moara ciprian graal...... tu ai ceva cu mixu la toata lumea.
In opinia mea: Degeaba un eMCee are texte, mesaje, flow pe un negativ excelent din punct de vedere al compozitiei si aranjamentului, daca materialul audio e lipsit de viata si calitate.
Aspectul e si mai problematic atunci cand vine vorba de eMCei care au tras la "un studio de 1 milion de euro" sau orice alta facilitate care poate fi numita ca fiind "studio de inregistrari".
Eu unul sunt interesat (si asta inainte de a intra in lumea tehnicii de inregistrare si de mixing audio) si de calitatea semnalului audio.
ON TOPIC: Piesa VORBE (La Familia cu Uzzy) si acum ma rupe, e una dintre cele mai bune piese de Hiphop de la noi.
Piese memorabile BUG ar fi Poveste fara sfarsit, Dupa Blocuri, Un 2 si trei de 0, Hai sa fim High, Limbaj De Cartier, O lume nebuna, nebuna de tot, Cine e cu noi, Lumea-i a mea, Estu' Salbatic, Fete suspecte.
Au mai fost, dar astea cred ca sunt cele mai tari.
Peace!
Uzzyyyyy?!?!??!Graal wrote:Pai am, deoarece eu unul consider ca partea de recording/mix/master este un factor de o importanta cruciala in calitatea unei piese/unui album.DiNO wrote:sa moara ciprian graal...... tu ai ceva cu mixu la toata lumea.
In opinia mea: Degeaba un eMCee are texte, mesaje, flow pe un negativ excelent din punct de vedere al compozitiei si aranjamentului, daca materialul audio e lipsit de viata si calitate.
Aspectul e si mai problematic atunci cand vine vorba de eMCei care au tras la "un studio de 1 milion de euro" sau orice alta facilitate care poate fi numita ca fiind "studio de inregistrari".
Eu unul sunt interesat (si asta inainte de a intra in lumea tehnicii de inregistrare si de mixing audio) si de calitatea semnalului audio.
ON TOPIC: Piesa VORBE (La Familia cu Uzzy) si acum ma rupe, e una dintre cele mai bune piese de Hiphop de la noi.
Piese memorabile BUG ar fi Poveste fara sfarsit, Dupa Blocuri, Un 2 si trei de 0, Hai sa fim High, Limbaj De Cartier, O lume nebuna, nebuna de tot, Cine e cu noi, Lumea-i a mea, Estu' Salbatic, Fete suspecte.
Peace!
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
Graal wrote:Pai am, deoarece eu unul consider ca partea de recording/mix/master este un factor de o importanta cruciala in calitatea unei piese/unui album.DiNO wrote:sa moara ciprian graal...... tu ai ceva cu mixu la toata lumea.
ar fi o idee buna sa asculti muzica nu sa o gandesti...
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
- Chill Will
- the funky man
Ce ne poti spune despre mixu/masteru acelor piese?Graal wrote: ON TOPIC: Piesa VORBE (La Familia cu Uzzy) si acum ma rupe, e una dintre cele mai bune piese de Hiphop de la noi.
Peace!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Krayzee Funksta wrote:Ce ne poti spune despre mixu/masteru acelor piese?Graal wrote: ON TOPIC: Piesa VORBE (La Familia cu Uzzy) si acum ma rupe, e una dintre cele mai bune piese de Hiphop de la noi.
Peace!

Plus, la momentul asta, nu am nici una din piesele mai sus mentionate pe hdd, dar din cate tin eu minte, "o lume nebuna, nebuna de tot, un 2 si 3 de 0 si cine e cu noi" + piesele mai noi de la ei (inclusiv featuring-urile lui Tataee) sunt mixate destul de ok.
Va trebui sa le reascult, insa nu la calitate Youtube.
Si daca doriti revin cu pareri.
Desi ma indoiesc!
Pace!