DILATED PEOPLES LIVE IN ROMANIA 23 NOV BUCURESTI

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Anto.
Psycho

Post by Anto. »

si in timisoara. la urbanvibes2
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

:)))))
mastak
tanar

Post by mastak »

Da...probabil au aflat de la Pumpkinhead cat de tare a fost la prima editzie UV.
Thou shalt remember that guns, bitches and bling were never part of THE FOUR ELEMENTS and never will be.
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

VD wrote:ok nu stiu ce se intampla cu show-ul de la Timisoara, noi nu mai putem astepta asa ca trebuie sa incepem sa promovam ce o sa se intample aici la Bucuresti pe 23.

a trebuit sa renuntam la concursul de break pentru ca Dilated nu au cum sa ajunga in Bucuresti decat seara si n-ar mai avea cum sa faca probe de sunet daca evenimentul ar incepe devreme. imi pare rau ca a trebuit sa renuntam la bboys si la trupele romanesti din deschidere, sper sa facem ceva smecher pt bboy in viitorul apropiat. noua locatie este Fabrica si ora este 22:00. uite si afisul:
Image
VD wrote:puteti sa va anuntati prietenii de show, din punctul nostru de vedere contractul este semnat, avansul platit, clubul rezervat deci show-ul o sa aiba loc. biletele se vor gasi doar in seara aia la intrarea in club.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

asa da
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

asta asteptam !!! :bow:
Saori
fratele meu tu esti baiat

Post by Saori »

Poate par prea optimista, dar va fi loc in Fabrica?
mux

Post by mux »

pari prea optimista
Slang Royal

Post by Slang Royal »

Dupa cum spuneam si acum cateva zile intradevar problema cu locatia se pare ca va fi decisiva..am sa le iau pe rand:

No Name- a picat lunea trecuta definitiv, desi speram intro reconciliere semnalizata din toate partile se pare ca am fost naiv si am crezut in oameni in general, dar acum lucrurile sunt stabilite si nu cred ca mai e ceva de reparat acolo.

Setup- dupa cum stie mai toata lumea e locul pe care eu mereu lam preferat pentru evenimente, dar din pacate, desi discutasem inca din timp cu Ufo, managerul locatiei, care daca nu ma insel a fost unul din primii care a aflat despre posibilitatea show-ului, Setup-ul avea de foarte multa vreme stabilita data de 22 noiembrie, cu luni de zile inainte contract semnat si stabilit.

Park Place- cum stabilisem prima data, si imi pare rau ca nu am ramas pe varianta aia si ca m-am lasat dus de vorbe si de val cand mi se promisese o mana de ajutor, a fost prea tarziu momentul in care lam resunat pe omul care se ocupa acolo de manageriat, si din cate am inteles e vorba de multi bani care ar iesi pe data respectiva..

Sala 2- unde sa tinut parazitii acum ceva vreme, locatia apartine de teatru si primarie (consiliu) in parteneriat, am fost si am discutat cu oamenii de acolo, dar mau amanat cam 3-4 zile, am insistat sami dea un raspuns final care va veni maine Luni..dar sunt sceptic deoarece eu cred ca daca erau hotarati bateam palma de la inceput...

Heaven- desi discutasem si acolo cu ceva timp inainte , chiar prin vara se ridicase problema sa il facem acolo, pica din start pentru ca oamenii au alt target pentru ziua de sambata, singura solutie pe care mio promisese fusese joia, si acolo discutabila, deci picase si asta

Firestage- fostu discoland, daca apucau oamenii sa termine cu renovatu il puteam face acolo...

cred ca despre alte locatii care sunt cu alt target nu avea sens sa discutam..

E frustrat sa ajungi in punctul in care sa fi in stare sal pui pe picioare sa nu ai unde..de data asta scapasem de panica prezenta de ceva vreme incoace cu avioanele pierdute si alte cacaturi de genu, oamenii fiind aproape de noi de Timisoara, reuseam sa punem la punct si sound-ul, si daca ramanea pe No Name..cum discutaseram initial il ajustam din mers, desi vineri se auzea groaznic muzica acolo, am fi remediat si aia..am dat afisul la creat, si astepta sa ii fie adaugat doar locul unde se va tine si din pacate va ramane gol..
Regretul meu cel mai mare si frustrant devine faptul ca ajung in postura de a ramane legat de maini si de picioare fara a putea face ceva concret, e prima oara cand ma trezesc in postura asta, si probabil ca in conditile in care nu voi reusi sa gasesc locatia aferenta..pentru a duce pana la capat evenimentul asta, voi incerca sa aman treaba asta cu timisoara pentru o data ulterioara, cand orasul asta isi va reveni din toate punctele de vedere, si vom avea si locatii decente cu care sa incercam sa facem lucruri bune.
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

frate daca nu sunteti in stare stati in plm pe curu vostru si organizati in continuare concerte..veritasaga,ctc,pachaman ..etc astea autohtone care nu va dau batai de cap
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Ideea e, ai deschis topicul asta in 27 IULIE si tu acum cauti locatie?
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

Slang Royal wrote:Ideea e sa se adune lume si la BUcuresti, ca eu cu Timisoara imi asum panica:) dar acolo voi sa ingrosati randurile fratilor!
ce bine ai zis-o atunci....chiar ca e panica
Slang Royal

Post by Slang Royal »

Meursault wrote:Ideea e, ai deschis topicul asta in 27 IULIE si tu acum cauti locatie?
dupa cum am scris si in topicul de mai sus, daca era citit mai cu atentie, luni mia fost refuzat No Name-ul care fusese stabilit undeva la jumatea lui august, in sistem de siguranta si comun acord cu manageriatul clubului,iar concluzia o vedem cu totii, ca sa zic asa.

Restul a fost spus in comunicatul de mai sus!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

tot raul spre bine bai baieti asta e
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

lasa, mai bine sa fie 600-700 de oameni in fabrica.plus 300 de fete :lol:
Post Reply