Guess Who - Tot mai sus (2011)
Re: Guess Who - Tot mai sus (2011)
Fără supărare, dar melodia asta e toată ziua pop.
Căcatul ăsta nou nu-i face dreptate talentului lui Guess Who.
Un alt hit de hevi roteișăn pe radiouri! Bleah!
Căcatul ăsta nou nu-i face dreptate talentului lui Guess Who.
Un alt hit de hevi roteișăn pe radiouri! Bleah!
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
ba adevaru e ca intre a avea o gramada de bani facand inca treaba ok (+ ca guess who indreapta imaginea de hiphop pentru masele care gandeau pana acum ca hiphopu e "gie papacoaie dupa blocurile gri ombladon) si a scoate albume pentru baietii de pe forumul hades (si ar avea respectul nostru total!!!!!!!!!), siiiigur as alege a doua varianta
treziti-va coaie, omu e pe treaba lui, e ok 

enjoy life.
O fi fratele meu pe treaba lui, dar nu mai e pe gustul meu. Nu-s urâcios, dar mie îmi plăcea mai mult stilul "Probe audio" decât asta.
Nu vrea să supăr vreun fan GW, dar ăsta nu mai e rap.
Nu vrea să supăr vreun fan GW, dar ăsta nu mai e rap.
ba sa moara business daca o putea zice careva mai bine decat louye.. chiar face muzica de calitate, a ales versuri directe cantate frumos in locul dumelor caterincoase de pe anonim, ceea ce e super ok... nu poti sa faci toata viata piese la fel, mai experimentezi... cum a facut si vlad de la agresiv cu marius moga
omu cat traieste invata, experimenteaza, isi largeste orizonturile, tinteste tot mai sus sus sus
omu cat traieste invata, experimenteaza, isi largeste orizonturile, tinteste tot mai sus sus sus
dubios de mulţi draci în muzica asta
adevărul e că mă și durea în p..ă de masele care gândeau despre hiphop ca e "gie papacoaie dupa blocurile gri ombladon".guess who indreapta imaginea de hiphop pentru masele care gandeau pana acum ca hiphopu e "gie papacoaie dupa blocurile gri ombladon
Just ar fi să se mute discuțiile despre această melodie și tot albumul lui pe un forum în care se discută despre muzică pop, nu aici.
voi aveti o obsesie cu mutatul pe alte topicuri
Este o piesa agreabila,nu este urata,mai urata ca piesa asta mie personal mi-se pare Cheloo cu Markone.De ce spuneti ca e pop partea lui Guess Who?
- James Carter
- Mugiwara
La fel.Riddle.X wrote:O fi fratele meu pe treaba lui, dar nu mai e pe gustul meu. Nu-s urâcios, dar mie îmi plăcea mai mult stilul "Probe audio" decât asta.
Oricum, a trecut perioada Probe Audio, acum omul vrea bani,bani,bani si putina faima. Si asta nu e rau. Poate daca o ardea ca pe vremea cand era in Anonim, nu ajungea la nivelul la care este acum. Guess Who a vazut bine cum sta treaba in industrie si a profitat. E ok. Ca nu ne mai place noua, unora, asta e, a pierdut 100 de fani si a castigat 1000.
pra pra
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
WORD !NCristian wrote:voi aveti o obsesie cu mutatul pe alte topicuri
Mananc tocanita cu lingurita.
ce va place sa suferiti de voi. cand o sa renuntati la hainele cu 3 nr mai mari ca voi o sa vedeti ca e frumos ce canta GW.
"my life is my game"
- Kaen Shine
- Shiftee
ce va place voua sa va dati rapperi deschisi la minte... astept cu interes urmatoarea piesa dj project pe-aici pe la hip hop romanesc
mi se rupe unde e postata, dar asta e pop toata ziua, si tre sa fii chiar ignorant sa sustii contrariul. va bucurati ca face banul gros de parca v-ar pica si voua in portofel
decat asa "hip hop" pentru mase si radio mai bine lipsa. cand toate comentariile la piesa pe youtube ajung la "S00p3r! p00p! :X:X:X:X:X" e clar cu cine esti in barca
my 2 eurocents
mi se rupe unde e postata, dar asta e pop toata ziua, si tre sa fii chiar ignorant sa sustii contrariul. va bucurati ca face banul gros de parca v-ar pica si voua in portofel

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
ba mie nu imi place piesa si nu imi place mai nimic din ce a scos GW mai nou asa , dar fie ca imi place sau nu , ce face el e rep , fie ca e comercial sau nu.
poate la whats up ala da , ca plm omu e mai mult r&B asa , dar nu ma vezi sarind de cur in sus ca e whats up la hh romanesc , cum zicea si suzy: ''zici de parca scopu la reppari e sa ajunga pe topicu de hip-hop romanesc pe forumu hades records''

poate la whats up ala da , ca plm omu e mai mult r&B asa , dar nu ma vezi sarind de cur in sus ca e whats up la hh romanesc , cum zicea si suzy: ''zici de parca scopu la reppari e sa ajunga pe topicu de hip-hop romanesc pe forumu hades records''