Exile wrote:Am comandat si eu albumul .. intrebare : e vreo problema daca nu am buletin ?
nu este nicio problema daca nu ai buletin. ar fi fost o problema in cazul in care l-as fi trimis ramburs. insa la modalitatea prin care-l trimit nu este nicio problema nici daca nu ai buletin, nici daca adresa nu coincide cu adresa din buletin. e foarte simplu... o sa vezi.
PS: Koma... scuze! Pana dupa Pasti sunt cu mainile legate! Vorbim dupa!
Exile wrote:Am comandat si eu albumul .. intrebare : e vreo problema daca nu am buletin ?
nu este nicio problema daca nu ai buletin. ar fi fost o problema in cazul in care l-as fi trimis ramburs. insa la modalitatea prin care-l trimit nu este nicio problema nici daca nu ai buletin, nici daca adresa nu coincide cu adresa din buletin. e foarte simplu... o sa vezi.
PS: Koma... scuze! Pana dupa Pasti sunt cu mainile legate! Vorbim dupa!
eu am zis ca e problema fiindca am crezut ca trimiti prin posta romana. tu stii mai bine
Stiu la ce te referi... Posta Romana are nevoie de buletin... daca n-ai buletinul trebuie un membru al familiei cu acelasi NUME si aceeasi adresa in buletin... Insa asta e valabil in cazul in care pachetul trebuie ridicat de la ghiseu. Nu si aici... pachetul va ajunge direct la domiciliu. Daca nu sunteti gasiti acasa va fi lasat in cutia de scrisori! PASTE SENZATIONAL SI FERICIT LA TOATA LUMEA!
RapX wrote:
Toti cei care au comandat albumul pana acum vor primi personal o scrisoare prin care-mi voi prezenta scuzele insotita de o surpriza (atat la propriu cat si la figurat).
Inca nu am primit scrisoarea insotita de "surpriza"...A primit-o cineva?
"Detox-The most musically advanced hip-hop album ever."Scott Storch