URBAN VIBES 08 -> LOOPTROOP ROCKERS, AFU-RA, JERU THE DAM
Moderator: dan
-
- dimineata verific forumu
O sa revin cu poze ale organizatorilor, poze de la eveniment, etc.
PS: blacksun, scuze pentru luni, am avut niste probleme.
Dami add pe mess si mai vorbim ; id: k1dotu
PS: blacksun, scuze pentru luni, am avut niste probleme.
Dami add pe mess si mai vorbim ; id: k1dotu
oh corazon del cielo, oh corazon de la tierra; oh corazon del agua corazon del fuego. oh cuatro vientos que respiramos. corazon de nuestra vida. ♥
Life is just a point of view.
Life is just a point of view.
As vrea sa va ganditi de doua ori inainte sa aruncati cu ce apucati in organizatori, care da ... au omis multe aspecte ce tin de organizare.
Puteti spune orice despre noi, dar hoti nu cred ca e cazul.
Cazarile pentru artisti au costat aproximativ 8.000 RON (80 de milioane!)(insist sa precizez ca au fost artisti romani care au venit cu prietenii prieteniilor prieteniilor, dar nu au binevoit a plati cazarea pentru acestia -ATENTIE!!!!! NU VORBESC DE CEI DE LA HADES RECORDS PENRU CA NU E CAZUL-)
Zborurile artistilor care nu ne-au mai onorat cu prezenta: 4200 euro.
Transport artisti care au venit: 3500 Euro
Onorariile artistiilor ce au prestat (sau nu): 2400 Euro.
Costuri afise, spray-uri, placi OSB: 1750 Euro
Sistem de lumini: 600 Euro
Bratari: 300 Euro
Acestea sunt niste estimari aproximative in care nu am tinut cont de cheltuieliile marunte.
Sistemul de sonorizare, administratorul clubului si l-a asumat in totalitate, garantand ca totul va vi perfect in momentul in care "festivalul" va incepe. Apreciati voi cei care ati fost acolo daca acest sistem a fost sau nu provided by the venue.
Pentru dovezi gen mailuri de confirmare sau infirmare a artistiilor, chitante sau facturi, scrieti-ne pe acelasi mail [email protected]
Puteti spune orice despre noi, dar hoti nu cred ca e cazul.
Cazarile pentru artisti au costat aproximativ 8.000 RON (80 de milioane!)(insist sa precizez ca au fost artisti romani care au venit cu prietenii prieteniilor prieteniilor, dar nu au binevoit a plati cazarea pentru acestia -ATENTIE!!!!! NU VORBESC DE CEI DE LA HADES RECORDS PENRU CA NU E CAZUL-)
Zborurile artistilor care nu ne-au mai onorat cu prezenta: 4200 euro.
Transport artisti care au venit: 3500 Euro
Onorariile artistiilor ce au prestat (sau nu): 2400 Euro.
Costuri afise, spray-uri, placi OSB: 1750 Euro
Sistem de lumini: 600 Euro
Bratari: 300 Euro
Acestea sunt niste estimari aproximative in care nu am tinut cont de cheltuieliile marunte.
Sistemul de sonorizare, administratorul clubului si l-a asumat in totalitate, garantand ca totul va vi perfect in momentul in care "festivalul" va incepe. Apreciati voi cei care ati fost acolo daca acest sistem a fost sau nu provided by the venue.
Pentru dovezi gen mailuri de confirmare sau infirmare a artistiilor, chitante sau facturi, scrieti-ne pe acelasi mail [email protected]
- mithrill
- fratele meu tu esti baiat
ai postat costuriile ... fara incansari,sponzorizari
scrie ca ai dat banii pe sparyuri si ai montana la sponsor nice..
si din cate am auzit nici pe jeru si pe af-ura nu ati fost in stare sa ii platiti voi
cine plm credeti ca va mai lasa sa organizati ceva?

scrie ca ai dat banii pe sparyuri si ai montana la sponsor nice..

si din cate am auzit nici pe jeru si pe af-ura nu ati fost in stare sa ii platiti voi
Volume wrote:20 dec data in care managerii LTR au spus ca este disponibila pentru amanarea concertului.
cine plm credeti ca va mai lasa sa organizati ceva?

poate sunt io nebun...dar adi ne asigura ca ati amanat concertul si ca toti cu full card la fest intra moca la looptroop...acuma daca tu nu mai organizezi...io platesc din nou intrarea la looptroop?...stai frate ca nu asta a fost filmul si atat mai zic aici, restu le virbim cand ne intalnimVolume wrote: ... bilete ce le ofer oricui care mai are chef sa faca looptroop in tm!