HahahaBRUGNER_okocha wrote:Dar eram atat de convins, incat nimic nu ma putea zdruncina!!!

Tot respectu'.
HahahaBRUGNER_okocha wrote:Dar eram atat de convins, incat nimic nu ma putea zdruncina!!!
rubrica de grafitti a fost de la inceput, inca din prima zi. Insa vom diversifica, va fi alternativ, o emisiune de breakdance, una despre graffitti. Deocamdata suntem in avans cu filmarile, avem 3 emisiuni in fata. Deja filmate. Ne mai oprim un pic.Maed1 wrote:un gigantic BIG UP!!! pt RapX si efortul depus si mai ales treaba buna p care o face..multumim, bai!![]()
merci si d interviul ala (sti tu)
am o intrebare: rubrica d graffiti cu Cage a fost si in prima emisiune? (nu am apucat s-o vad la TV, ci doar d p net) sau a fost introdusa doar d la editia cu Dagga?
"Numiti o alta trupa de la Hades in afara de Dagga?". Cam asa suna intrebarea. Iata si emailurile castigatorilor mai jos. Ei vor fi anuntati in newsletterul HHK (deci faceti bine si abonati-va - www.hiphopkulture.ro).mihai.lazar wrote:Astazi va avea loc tragerea la sorti a castigatorilor concursului de la emisiunea cu Dagga ... probabil maine veti fi instiintati cine ce cum
scrie la asta cu La Familia. Cum se numeste casa de discuri a celor 2 (Sisu si Puya)? [email protected]. Si castiga un CD cu "Sud Still Party".preacher wrote:acum avem id-uri de bagat in messenger..felicitari castigatorilor ... asteptam concursu urmator...
\BRUGNER_okocha wrote:o am eu, dar o pun abia diseara, sper sa ajung acasa, ca merg la Turntable Science in B52, orele 21!!!Maed1 wrote:are cineva captura d la prima rubrica d Graffiti , din emisiunea cu CTC?
platesc si in natura