URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

No Mo'
Lucky Striker

Re: 3 la 1 leu

Post by No Mo' »

BRUGNER_okocha wrote: :( Dar eram atat de convins, incat nimic nu ma putea zdruncina!!!
Hahaha :lol: :lol: :lol: Ce skumpel ai fost aici :lol:

Tot respectu'.
Image
Chido
fratele meu tu esti baiat

Post by Chido »

Zale... mai bine de atat nici ca se putea. R.E.S.P.E.C.T.
"Si daca maine as pleca dintre voi... as vrea sa o fac pe un beat vioi."
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Maed1 wrote:un gigantic BIG UP!!! pt RapX si efortul depus si mai ales treaba buna p care o face..multumim, bai! :bow:

merci si d interviul ala (sti tu :D )

am o intrebare: rubrica d graffiti cu Cage a fost si in prima emisiune? (nu am apucat s-o vad la TV, ci doar d p net) sau a fost introdusa doar d la editia cu Dagga?
rubrica de grafitti a fost de la inceput, inca din prima zi. Insa vom diversifica, va fi alternativ, o emisiune de breakdance, una despre graffitti. Deocamdata suntem in avans cu filmarile, avem 3 emisiuni in fata. Deja filmate. Ne mai oprim un pic.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

CASTIGATORI concurs editia 2 - DAGGA @ Urban Groove

Post by BRUGNER_okocha »

mihai.lazar wrote:Astazi va avea loc tragerea la sorti a castigatorilor concursului de la emisiunea cu Dagga ... probabil maine veti fi instiintati cine ce cum
"Numiti o alta trupa de la Hades in afara de Dagga?". Cam asa suna intrebarea. Iata si emailurile castigatorilor mai jos. Ei vor fi anuntati in newsletterul HHK (deci faceti bine si abonati-va - www.hiphopkulture.ro).

1. [email protected]
2. [email protected]
3. [email protected]
4. [email protected]
5. [email protected]
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

acum avem id-uri de bagat in messenger :) ..felicitari castigatorilor ... asteptam concursu urmator...
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

preacher wrote:acum avem id-uri de bagat in messenger :) ..felicitari castigatorilor ... asteptam concursu urmator...
scrie la asta cu La Familia. Cum se numeste casa de discuri a celor 2 (Sisu si Puya)? [email protected]. Si castiga un CD cu "Sud Still Party".
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Maed1 wrote:are cineva captura d la prima rubrica d Graffiti , din emisiunea cu CTC?
platesc si in natura :lol:
o am eu, dar o pun abia diseara, sper sa ajung acasa, ca merg la Turntable Science in B52, orele 21!!!
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

Felicitari pentru emisiunea cu La Familia. Baietii au fost foarte naturali. S-a vazut vechimea aici. Foarte bun raspunsul lui Sisu la faza cu under si main. BRAVO!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

BRUGNER_okocha wrote:
Maed1 wrote:are cineva captura d la prima rubrica d Graffiti , din emisiunea cu CTC?
platesc si in natura :lol:
o am eu, dar o pun abia diseara, sper sa ajung acasa, ca merg la Turntable Science in B52, orele 21!!!
\

dar sa stii ca nu deseneaza nimic, e doar vba. E si pe forum aici, la dload cu CTC!!!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Multumim foarte mult, Rap X, you are fuckin gorgeus. In numele intregului crew UG (Brugner, Hefe, Cage, Undoo, NoizzZzze, si chiar Reinhard 200, cameramanul nostru)
RapX
sub.solist

Post by RapX »

mecco
tanar

Post by mecco »

multam lui RapX si tuturor celor care ne faciliteaza accesul la aceasta emisiune prin uploadarea ei ...pentru cei care nu au acces la acest post tv :D
Baby`A
un domn / doamna

Post by Baby`A »

am vazut emisiunea cu la familia...:)ashtept sa vad..ce urmeaza..si asha ca idee pe generic se poate gaba imnul kkrii:))lol bafta cu emisiunea bogdan:D
hai sictir
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Newsletter Urban Groove - editia 4 - ZALE ...desi ma indoiesc ca a scapat cineva fara sa-l primeasca! :butch2:
Post Reply