Der Führer wrote:dar chiar ii acord... drept pentru care cand ma voi intoarce o voi lua pe aceeasi ruta ocolitoare doar ca sa pot face inca o poza indicatorului din localitatea Leasa.#
ceea ce va invit si pe voi sa faceti cu totii. sa mergeti aproape de arad in localitatea leasa si sa faceti cate o poza cu indicatorul de intrare si una cu cel de iesire pe care sa o postati apoi pe acest forum minunat care ne formeaza ca oameni. tot minunati.
ps. imi cer scuze dar comuna shade nu am intalnit-o... in schimb am trecut prin Luncoiul de sus.
Asa e. Acea localitate nu numai ca este extraordinar de frumoasa, dar este si locuita de niste oameni minunati. Este locuita de niste oameni extraordinari, foarte gospodari si foarte primitori. Chiar merita sa mergeti acolo. Si daca mergeti faceti poze. Va veti simti foarte bine. Pentru ca indiferent daca va place sau nu numele "Leasa", eu, cel care il port, sunt fericit si daca va face fericiti faptul ca ma placeti si sunteti interesati de mine, si daca va face fericiti faptul ca vreti sa dati in mine... Pentru ca eu stiu ca sunteti toti niste oameni minunati.
Va doresc tuturor mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv.
Fu2-10Gura wrote:Leasa, ai pierdut vreun pariu de vorbesti asa?
Iti multumesc pentru intrebare. Nu fac pariuri. Mai pariez din cand in cand, dar pariuri cu persoane nu fac. De exemplu, voi paria imediat ce se afiseaza cotele pe gamebookers, 100 de lei, pe faptul ca Rapid va juca finala EL anul viitor.
Pe titlu nu, deoarece Rapid a castigat campionatul doar in 1967 (1+9+6+7=23 - 2+3 =5), 1999 (1+9+9+9=28 2+8=10), 2003 (2+0+0+3=5) toti anii au fost impari, iar urmatorul an impar care sa dea 10 este 2017, deci pe titlu nu pariez nicio suma, deoarece sunt putin sceptic. Dar finala EL este ceva realizabil.
Gabi wrote:Pai si practicile ca pariurile, sa stii ca te de-formeaza ca om...
Fals. Atata timp cat nu te-arunci aiurea, te ajuta foarte mult. Uite un exemplu elocvent: intr-un campionat nicio echipa nu termina fara niciun egal. Si alegi de exemplu Barcelona. Are cel putin cota 3 la egal in Primera. Pariezi 1 leu pe primul meci... nu-ti iese... Dublezi suma la urmatorul meci... iar nu-ti iese... la al 3-lea meci dublezi iar suma pariata anterior si daca-ti iese ai castigat 18 lei... scazand 9 cat ai pariat pana atunci - rezulta un castig de 9 lei. La fel cum femeile sunt facute pentru a fi iubite, nu pentru a fi intelese, pariurile sunt facute pentru castig, nu pentru a te deforma, acum depinde de ce parte alegi sa te situezi.
Leasa wrote:Rapid a castigat campionatul doar in 1967 (1+9+6+7=23 - 2+3 =5), 1999 (1+9+9+9=28 2+8=10), 2003 (2+0+0+3=5) toti anii au fost impari, iar urmatorul an impar care sa dea 10 este 2017, deci pe titlu nu pariez nicio suma, deoarece sunt putin sceptic.
Te simţi în regulă tu, aşa, folosind o superstiţie bazată pe coincidenţe nespectaculoase, complet irelevante în lumea fotbalului?
Leasa wrote:Rapid a castigat campionatul doar in 1967 (1+9+6+7=23 - 2+3 =5), 1999 (1+9+9+9=28 2+8=10), 2003 (2+0+0+3=5) toti anii au fost impari, iar urmatorul an impar care sa dea 10 este 2017, deci pe titlu nu pariez nicio suma, deoarece sunt putin sceptic.
Te simţi în regulă tu, aşa, folosind o superstiţie bazată pe coincidenţe nespectaculoase, complet irelevante în lumea fotbalului?
Ma simt foarte fericit. Si intr-adevar sunt niste coincidente nespectaculoase in comparatie cu asta de exemplu: http://energienaturala.wordpress.com/20 ... incidente/ Totusi am invatat ca in viata nimic nu este intamplator. Am invatat mai multe decat pot exprima in cateva cuvinte pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni. Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel. Invatati!
Gabi wrote:Pai si practicile ca pariurile, sa stii ca te de-formeaza ca om...
Atata timp cat nu te-arunci aiurea, te ajuta foarte mult.
voi paria imediat ce se afiseaza cotele pe gamebookers, 100 de lei, pe faptul ca Rapid va juca finala EL anul viitor.
nu ca te-ai arunca aiurea da mai bine mi-i dai mie
Nu ma arunc aiurea cand e vorba de ceva in ce cred foarte mult. Vreau ca voi toti acesti oameni minunati care posteaza pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni sa aveti curajul sa riscati atunci cand credeti in ceva. Eventuala pierdere va fi mult mai mica decat eventualul castig, care chiar daca nu vine, in absenta eclipseaza mica pierdere si pastreaza speranta vie.