URBAN GROOVE
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: URBAN GROOVE
Nu e ăsta ăla care se zice c-a fost filmat profi cap-coadă și trebuia să apară pe DVD? Parcă așa zicea Kombat pe-atunci, nu? 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- dimineata verific forumu
I guess it is.
Oricum, trebuie sa le aiba cineva. Au fost pe youtube o gramada de timp inainte de incidentul haarp cord.
Oricum, trebuie sa le aiba cineva. Au fost pe youtube o gramada de timp inainte de incidentul haarp cord.
...un ștrudel și o armă
-
Bai, mai e vreo sansa in univers sa gasesc undeva emisiunea asta (audio sau video)? Ma revansez.paranoic wrote:Kazi si Specii @ Urban Groove acum! vineri 18 Sept. 20:00
http://brugner.greenchannel.ro/?p=812
...un ștrudel și o armă
Sunt sanse mari sa o am eu pe laptopu de acasa. O sa ma uit diseara, daca nu uit.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
Te rog, multumesc! Vezi ca nu zic de aia din 19 iunie (aia in care baga Chimie "am un pumn mare care-i plin de pumnale" si un pic din strofa lui de pe Tetha), ci de aia din septembrie, in care baga Dragonu Numarul 1 si Mecanismul perversiunii. TIA. Stima.
...un ștrudel și o armă
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
Asta e pe net deja, e sesiunea din Iunie. Eu ziceam de a doua oara cand au venit la Urban Groove (Septembrie).
...un ștrudel și o armă
-