Ombladon - Indiferent (album nou)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Ombladon - Indiferent (album nou)
...atât de basic încât zici că-i făcută intenționat să includă toate clișeele din repu românesc.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Ombladon de cand s a mutat in cartier de lucs i-a disparut sangele de rapper(cliseu)
lasa ca e mai "smecher" ce scoate mafia, melodii de litoral. Plm, astia sunt parazitii si astia au fost mereu, ce ai fi vrut sa scoata?CreativeEgo wrote:...atât de basic încât zici că-i făcută intenționat să includă toate clișeele din repu românesc.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Piesa aia de litoral e mai șmecheră, din absolut toate punctele de vedere, decât tot ce-au scos Ombladon și Cheloo, împreună și separat, în ultimii 7-8 ani. Pi buni.
N-ai discernamant 

hai coaie piese de litoral? nici macar mumble rapperii nu fac piese de litoral si ei merg in miami nu in ghereta
Tu oricum esti hater "oficial" Parazitii, nu ma asteptam la altcevaCreativeEgo wrote:Piesa aia de litoral e mai șmecheră, din absolut toate punctele de vedere, decât tot ce-au scos Ombladon și Cheloo, împreună și separat, în ultimii 7-8 ani. Pi buni.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Sunteți hateri pe mafioți. Pe coastă e o piesă mișto, fără nicio exagerare. Nici nu se compară cu tentativele recente ale paraziților de a păstra angstul ăla de adolescent la 50 de ani.
Și chiar nu-s hater Paraziții. Nici o problemă și Categoria Grea sunt albume de nota 10. Problema e că evoluția Paraziții între 2001 și 2018 este egală cu zero. De fapt, e egală cu o cifră cu minus în față. Sunt doi copii bătrâni care refuză să crească și să se educe. Drept dovadă, s-au înconjurat de nulități, ca să se simtă superiori cuiva. Nuff said.
Și chiar nu-s hater Paraziții. Nici o problemă și Categoria Grea sunt albume de nota 10. Problema e că evoluția Paraziții între 2001 și 2018 este egală cu zero. De fapt, e egală cu o cifră cu minus în față. Sunt doi copii bătrâni care refuză să crească și să se educe. Drept dovadă, s-au înconjurat de nulități, ca să se simtă superiori cuiva. Nuff said.
spui nici o problema cand nimic nu merge, insa n-ai sa stergi nimic din ce nu se poate sterge
ba eu ii dau dreptate lu ego aici. piesa e naspa. nu conteaza daca e tot pe stilu parazitii sau nu. e naspa... dar plm si piesa de litoral e naspa
mi se pare ca m-am intors 2004. chiar o surpriza placuta
-
- Niciodata un nimeni
Piesa e foarte foarte buna. Asta e stilul care-l prinde cel mai bine pe Ombladon.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Asa da. Buna piesa.
Hip-hop pentru "dinozauri" e asta, ma mir ca se mai face asa ceva in Romania !