oricum la noi se practica mai mult metoda "avem un 'label' cu 20 de oameni, hai sa scoatem materiale pe care sunt piese in care facem feat.-uri intre noi"
mi-e ca albumul lui dobrescu o sa trimita la culcare multi reparasi de pe scena hh romanesc. il astept cu mare, mare interes.
eu nu vreau sa trimita pe nimeni la culcare.
eu vreau sa vina cineva care sa ii trezeasca din somnul cel de moarte pe restul.
un etalon. ori asa, ori peste, ori nu ai ce cauta.
din zona asta, primul in care imi pusesem sperante a fost cedry2k. cedry2k avea tot pachetul necesar (productie, lirica, sound, mesaj) cu toate coa iele aferente disponibile.
sunt curios de albumul lui dobrescu si sper sa nu dezamageasca sau sa fie un fas mult asteptat, asa cum s-a intamplat cu multe materiale care promiteau pana acum.
Asteptarea asta luuunga pentru un anumit album este o arma cu 2 taisuri uneori. Cu cat astepti mai mult cu atat ai asteptari mai mari, ca zici domne, omul a stat atatia ani ca sa-l faca blana. Si poate sa fie doar un album mediu, nici macar slab, dar care sa te dezamageasca. Sper sa nu fie si in cazul de fata.
Eu sper sa nu mi se intample ca de obicei in ultima vreme si la ce am asteptari asa de mari (si de la albumul asta am foarte mari asteptari) sa ma dezamageasca in ultimul hal.
DiNO wrote:eu nu vreau sa trimita pe nimeni la culcare.
eu vreau sa vina cineva care sa ii trezeasca din somnul cel de moarte pe restul.
un etalon. ori asa, ori peste, ori nu ai ce cauta.
din zona asta, primul in care imi pusesem sperante a fost cedry2k. cedry2k avea tot pachetul necesar (productie, lirica, sound, mesaj) cu toate coa iele aferente disponibile.
sunt curios de albumul lui dobrescu si sper sa nu dezamageasca sau sa fie un fas mult asteptat, asa cum s-a intamplat cu multe materiale care promiteau pana acum.