am murit de cald si la colegiul mihai viteazul... am facut sauna si in b52....=)))))
dar a fost super tare!!!!!
acum urmeaza sa imi dau sufletul la fotbal si apoi ce mai ramane din mine va veni in b52 la concerte si eu crescand cu rans-ul, diseara va fi ceva deosebit, prima data cand ii voi vedea pe piele si deceneu in actiune live si in direct :d
am intrat pe site-urile alea cu poze si filmuletze...dar ma gandeam daca le putem downloada si noi...ca nu am gasit asta nicaieri pe site!si astept si filmarile din b 52!
da... cand canta micutzu coi toata lumea era afara la un suc, o gareta ceva ...
battle-ul a fost tare, negrutul ala mic e bun, dar nu-i bine ca l-a suparat pe aforic
Scufita Rosie wrote:ma intreb ce au facut baietii la fotbal ca a inceput ploicica
au continuat... mocheta aia era fleasca, la fel si cei care au jucat. jhivago a dat tonul si apoi s.au jucat meciurile pe bune. unii au plecat, iar ceilalti s.au adapostit sub cortul ala...au mai venit si aia de la antena sa filmeze
" Definesc viata : un drum sangeros catre moarte,
Pavat cu beton ,tentatii,gloante si sperante desarte..."
Scufita Rosie wrote:ma intreb ce au facut baietii la fotbal ca a inceput ploicica
o mica ploaie nu va stopa turneul de fotbal ))) cei de la splash ne-am facut fleasca pe ploaie =))))) dar din pacate am fost eliminati voi reveni cu o mica filmare de la teren atunci cand voi ajunge in piatra.....
daca s-au facut poze sau filmari la battle sa le puneti si voi , k sunt curios sa ma vad , pace pt toti , a fost mijto rau eventu .. diseara o sa fie de 2 ori mai tare
super tare coaie super tare!!!
am sarit in aer toata noaptea de parca bausem 50 de redbull cu gin si un pumn de regenoane!m-am simtit super tare fara nici una din chestiile aastea!!!
big up hades summer jam 2006!asteptam pe deceneu!!!
ne vdm thiseara in B foarte tare aseara km praf unii dintre participantzii la battle... in fine... ii multzumesc fratziorului meu scump k mi-a dat d baut [ shi nu numai lui ]
pace in lume ashtept sa il vad pe deceneu shi p piele thiseara la cluj au fost super tari...