DILATED PEOPLES LIVE IN ROMANIA 23 NOV BUCURESTI
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
ce scuze mai gasiti?facem o lista :-@
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
daca iese asta...vin si eu http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... &start=570 hahah
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
-
- Niciodata un nimeni
pai pentru unii repari de pe aici reprezinta o rusine nationala daca n-ai bani sa te duci la un concert.
uneori si eu refuz sa mai investesc bani in concerte rap de la care plec cu buza umflata datorita sonorizarii si organizarii.
( nu ma refer la concertul de fata,asta ca nu cumva sa sara cu fleanca atotstiutorii forumului )
uneori si eu refuz sa mai investesc bani in concerte rap de la care plec cu buza umflata datorita sonorizarii si organizarii.
( nu ma refer la concertul de fata,asta ca nu cumva sa sara cu fleanca atotstiutorii forumului )
Viața e complexă și are multe aspecte.
Aham...sa vi in seara asta sa te salute lumea ( ca daca nu-l salutati pe Mallone se lasa cu drama 3 saptamani pe forum ) ... daca iti iei carpa aia din Singapore pe tine promit sa-ti dau o bere... si-o tigare ca daca e sonorizarea slaba , macar sa-ti iasa acolo de un fum ... sa nu pleci cu buza umflata.Mallone wrote:pai pentru unii repari de pe aici reprezinta o rusine nationala daca n-ai bani sa te duci la un concert.