Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)

Post by Leasa »

Blacksun - vreau sa stiu cum te cheama numele si prenumele pentru ca mi se pare corect ca din moment ce tu stii despre mine ca ma cheama Leasa Dragos - sa stiu si eu cum te cheama pe tine. Apoi trecem la adrese... Uite... pe mine ma cheama Leasa Dragos si stau pe str Covasna nr 17 in sect 4 Bucuresti. Tu? Doar asa ca sa stim in ce postura ne aflam ca doar nu vrei sa creada lumea ca suntem din aia care se ascund in spatele monitorului; ce mama dreacu suntem barbati sau nu? Zi si tu cum te cheama numele si prenumele si strada pe care stai. Eu zic ca asa ar fi frumos.

In alta ordine de idei, va anunt pe toti ca pretul albumului "Contradictoriu" va fi mai mic decat cel al albumului "Servicii de consultanta" si asta numai datorita efortului extraordinar pe care l-am depus eu si Rappa in ultimul timp. Am muncit zi si noapte pentru ca albumul sa coste mai putin si toata lumea sa si-l permita.
rage

Post by rage »

mai bine imi cumpar un cd pe care e inregistrat hizo cand urla la jucatori.
Leasa

Post by Leasa »

Sunt mahnit sa constat ca Blacksun intarzie sa raspunda. Un vechi prieten de-al meu din garda veche a PCH ma intreaba zi de zi daca am aflat cine e si e foarte dezamagit ca nu poate sa-l cunoasca mai repede. Dar poate totusi o sa raspunda, eu inca mai sper...

In alta ordine de idei va anunt ca am luat decizia de a amana lansarea albumului "Contradictoriu" pana in 2010. Nu stim exact luna. Cand o sa stim o sa va anuntam.

Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
Leasa

Post by Leasa »

Va anunt ca astazi am terminat filmarile pentru clipul imnului celui mai frumos post de radio din orasul acesta. Este primul imn hip-hop al unui post de radio important. Il veti putea asculta incepand cu 14.11.2009

In alta ordine de idei:

http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=64449

dati la 01:31:00

Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
Blacksun

Post by Blacksun »

Leasa wrote:Sunt mahnit sa constat ca Blacksun intarzie sa raspunda. Un vechi prieten de-al meu din garda veche a PCH ma intreaba zi de zi daca am aflat cine e si e foarte dezamagit ca nu poate sa-l cunoasca mai repede. Dar poate totusi o sa raspunda, eu inca mai sper...
Coaie eu ma uit din greseala pe topicul asta. Imi cer scuze dar chiar nu-mi starniti curiozitatea.
N-am nicio treaba cu PCH cu sudul sau cu plm. :lol:

Promit ca la viitorul vostru concert o sa fiu al 11 lea platitor , si ca voi vine special la tine sa te salut , asta numai daca imi dai o bere :lol: :lol:
Obsesiv

Post by Obsesiv »

fa ba ceva sa fii mai celebru :)))))
lipsa
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

Obsesiv wrote:fa ba ceva sa fii mai celebru :)))))
mai celebru,inseamna ca e deja celebru :D
Obsesiv

Post by Obsesiv »

corect :))
lipsa
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

pai daca a atins apogeul...bravo,ma,leasa...bravo tie...daca ai reusit sa faci ciorile din galerie(adica vreo 90% in cazu rapidului) sa se dea pe rep...daca ii faci sa se si spele,iti cumpar albumu...si daca ii aduci la un nivel comportamental cu cel mult 300 de ani in urma(asta solicita un progres de cel putin un mileniu-inca nu-si parasisera locurile de bastina)cu mesajele tale rep,pe care sa le mai si inteleaga,iti cumpar toata discografia!promit!!!vb la modu cel mai serios!
p.s:nu ma refer la romanii de rand care au o cauza bine conturata,ci la jegurile alea infecte care se spala o data cu eclipsele de soare si va strica imaginea clubului.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

ce sa cumperi tu ma saracie?!?!?!oltean spuract vorbesti tu de spalat care esstin o meizerie si chiar si in poze dai senzatia ca putzi..mars in pula mea de sclav...auzi cine s-a gasit sa vorbeasca fanul universitatea severin...MARASH SCLAVULE!
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
NskY
#

Post by NskY »

reveniti pe topic... daca aveti probleme rezolvati`le in alte parti, nu aici. :arrow:
rage

Post by rage »

cum spuneam pe thread-ul cu puya, craiovenii sunt asa by default, asa ca nu trebuie sa ne agitam prea tare cu ei.

on topic (ignorand primitivii):
cum de nu ai incercat tu sa iti bagi materialele pe la fan-shop ?
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

craiovenii astia sunt cu 5 minute mai destepti decat restu lumii :baioneta:
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

B0ka wrote:
meggadon wrote:ce sa cumperi tu ma saracie?!?!?!oltean spuract vorbesti tu de spalat care esstin o meizerie si chiar si in poze dai senzatia ca putzi..mars in p*** mea de sclav...auzi cine s-a gasit sa vorbeasca fanul universitatea severin...MARASH SCLAVULE!
ba baga-mi-as p*** in mormantu m**** de jeg imputit,pisa-m-as pe sifilitica aia de ma-ta lua-ti-as tot neamu de cercopiteci prin p***,f**** m**** m**** cu jegu tau de buCUResti,si cu steaua pipera ta,tu vorbesti,ba,mancator de cacareze de oaie,de mine,care sunt mai inteligent decat tine,prietenii si idolii tai la un loc,baga-ti-as c***t pe gat de jeg,sa te stergi de s***** la rat cand vorbesti despre mine,ba cacatoiule...tu nu mai ai voie sa vorbesti despre mine,sclavule,oricum ti-ai facut belea cu mine,cand vin in buCUResti sa fugi!

hahahahahha...nu am voie sa vorbesc despre tine?!?!:))))pai ce sa vorbesc eu despre tine ma saracia dreacu...cum ajungi ma infometatule tu la bucuresti?...dupa sarbatori stangi tot ce produci din colind si faci excursie sa te vezi cu mine?:))))prostalaule la delinquent habits sau mafia poti sa dai de mine:)))in alte parti nu te lasa sa intri pe tine tzarane:)))ce m-ai amuzat saracie:)))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ala a fost un pm...asa te scuzi tu sa nu-ti dea baietii avert si ban?asta era intre noi,de ce o faci publica?oricum,o sa arati a ceea ce esti,o pizda.pa!
Post Reply