Mallone wrote:pai pentru unii repari de pe aici reprezinta o rusine nationala daca n-ai bani sa te duci la un concert.
uneori si eu refuz sa mai investesc bani in concerte rap de la care plec cu buza umflata datorita sonorizarii si organizarii.
( nu ma refer la concertul de fata,asta ca nu cumva sa sara cu fleanca atotstiutorii forumului )
nu ma refer aici la tine sau ceva...ce ma deranjeaza e ca la inceput toata lumea e entuziasmata "wow coaie eshti nebuun? dilated peoples" shi in ziua cu concertu` la totzi intervine cate ceva...
Pai daca nici la Dilated nu e plin atunci la cine ?
Daca nici pentru Dilated n-ai bani , cand evenimentul asta s-a anuntat de vreo 3 luni , atunci pentru care ?
ma refeream la tovarashii mei,nu neaparat cineva de pe forum...nah ei nu se mai imbraca larg ca s-au "maturizat",shi nu o ardetzi ca "ce frate nici eu nu ma imbrac larg,da-s rep",ca nu asta e ideea
P.S. cum ajung de la obor la fabrica?
n-o sa fie mai mult de 400 de insi. intrarea mi se pare foarte scumpa ( nu ma plang,o s-o platesc ). daca era ceva gen 35 Ron,era mai accesibil. repul asa cum este sustinut,este sustinut de copii care inca au alocatie. povestile cu baietzashi de peste 30 de ani in numar mare la concerte sunt frumoase,dar foarte scurte.
toti sunt entuziasmati de eveniment iar pe ultima suta de metri intervine ceva... bun. se intampla. unii nu au bani altii au examen altii au teze... ce vrei tu sa spui merme e ca acesti repari nu isi doreau sa vada concertul ? ei spuneau "wooow dilated" doar pt a da bine in ochii altora? eu nu cred... poate chiar sunt lucruri mai importante decat sa mergi la un concert. cine nu merge la dilated nu e adevarat ?
daca nici la dilated nu va fi plin nici nu m`as mira... eu unul personal, daca nu eram forumist n`as fi aflat de evenimentul asta. cand erau alte concerte toate paginile de myspace erau pline de commenturi cu afise, se facea propaganda pe youtube peste tot... acum ? doar pe forum.