am uitat sa dau!!! Vrei sa ma bata lumea cand ma vede in poza?adapter wrote:la http://www.klumea.tv/index.php?page=5 de ce nu aveti poza?

am uitat sa dau!!! Vrei sa ma bata lumea cand ma vede in poza?adapter wrote:la http://www.klumea.tv/index.php?page=5 de ce nu aveti poza?
da, pai in piesa aia se face referire la Don Campbell, "stramosul" (ca sa zic asa) bboy-ilor de azi, care a inventat Campbellock-ul (astazi cunoscut sub denumirea de "Locking") in anul 1969, deci inainte de a se pune bazele muzicii rap. The pioneer indeed. True, "hip hop wouldn't be here without the B-Boyz!!!"BRUGNER_okocha wrote: Nu mi-am pus niciodata problema asta, pt ca intotdeauna spuneam breakeri, insa se pare ca am fost indus in eroare de o piesa pe care dadea Defari, si in care se aude celebrul "hip hop wouldn't be here without the B-Boyz!!!" Cred ca de aici am tras eu concluzia gresita ca B-boy sunt de fapt MC, dar dupa cum logic pare, nu are cum sa fie asa, pt ca B provine de la Breakdancing, deci inca o data, AVETI DREPTATE, si e normal sa recunosc asta. A fost o prostie din partea mea sa tot sustin asta, si sa ma comport ca nea GIGI sa ma afund si mai tare sustinand chestia asta.Dar eram atat de convins, incat nimic nu ma putea zdruncina!!! Cat traieste omul invata!!!
ai cumva clipuri cu B-Boy?usualflow wrote:da, pai in piesa aia se face referire la Don Campbell, "stramosul" (ca sa zic asa) bboy-ilor de azi, care a inventat Campbellock-ul (astazi cunoscut sub denumirea de "Locking") in anul 1969, deci inainte de a se pune bazele muzicii rap. The pioneer indeed. Intr-adevar, "hip hop wouldn't be here without the B-Boyz!!!"BRUGNER_okocha wrote: Nu mi-am pus niciodata problema asta, pt ca intotdeauna spuneam breakeri, insa se pare ca am fost indus in eroare de o piesa pe care dadea Defari, si in care se aude celebrul "hip hop wouldn't be here without the B-Boyz!!!" Cred ca de aici am tras eu concluzia gresita ca B-boy sunt de fapt MC, dar dupa cum logic pare, nu are cum sa fie asa, pt ca B provine de la Breakdancing, deci inca o data, AVETI DREPTATE, si e normal sa recunosc asta. A fost o prostie din partea mea sa tot sustin asta, si sa ma comport ca nea GIGI sa ma afund si mai tare sustinand chestia asta.Dar eram atat de convins, incat nimic nu ma putea zdruncina!!! Cat traieste omul invata!!!
Si e bine de stiut lucrul asta, pt ca majoritatea considera ca breakdance-ul e un element care a survenit ulterior in cultura, cand de fapt, intr-un fel sau altul, el e baza.
Si de fapt B-ul respectiv nu provine de la breakdancing, ci de la Bronx, locul in care se intreceau in miscari de dans primii b-boys & primele b-girls, pt a-si castiga suprematia fara sa fie nevoie de pumni si bate luate pe spate... La inceput miscarea nu s-a numit 'breakdancing", ci BBOY-ing; "breakdance" e un termen atribuit de catre mass media, care, sesizand succesul pe care il avea dansul de strada printre tineri, s-a gandit sa scoata niste bani din toata treaba asta, promovandu-l in spoturi si reclame tv (pt diverse produse lipsite de legatura cu hip-hop-ul). Totusi de unde notiunea de "breakdance"? Cam de la break-urile pe care le executau la platan Bambaataa si Kool Herc pe la party-urile pe care le dadeau, breaks pe care dansau ca niste nebuni baieti precum Jimmy D, Crazylegs, Lenny Len etc. Imi permit sa spun chiar ca ei au reinviat bboy-ing-ul, in jurul lui 1979, cand era in convalescentza rau de tot din cauza efectului nociv al mass-mediei de la acea vreme.![]()
Intr-adevar, omul cat traieste invatza; nu ne-am nascut invatzatzi si e bine ca putem si avem ce invata unii de la altii; dupa cum ai zis si tu, atitudinea ta initiala a fost in defavoarea ta, INSA este onorabil modul in care ti-ai recunoscut eroarea, respectiv atitudinea ulterioara.
Sper mult ca ti-au folosit aceste informatii. Oricand, vorbim.
Numai bine & keep up the good work, 'aight!? Pace.
pai Grigo, nu stiu exact cand mai vine in Buc. Vreau sa colaborez cu el, gen cum colaborez cu Cage. Dar altfel nu pot lua materiale de la tine, via DC++, sau www.filehost.ro??? Da-mi mp, daca se poateusualflow wrote:Am un film foarte tare care sigur te-ar interesa si pe care ar fi foarte bine sa il vada cat mai multa lume. Se cheama "The Freshest Kids" si e cel mai complet documentar despre istoria bboy-ingului, cu informatii direct de la SURSE. Pana ne vedem sa iti dau cd-ul poti sa cauti ceva trailere pe net, sa vezi despre ce e vorba. Oricum, am zis-o si-o s-o mai zic, filmul ala e AUR. Si da, am si ceva clipuri tari cu b-boy, inclusiv competitii din Romania... Iti dau tot pe cd cu prima ocazie cand te vad.
Aaaa si poti sa iei legatura si cu Grigo, administratorul forumului de breakdance pe care ai mai postat; el are sigur multe materiale video care te-ar interesa.
Hai ca vorbim, noroace!
Excelent, frate.BRUGNER_okocha wrote:
Suntem in discutii sa putem pune la download emisiunea la calitate cat de cat buna pe server la TVkLumea!!! Sper ca in 2 sapt sa rezolv... www.klumea.tv
pai negreshit vor fi si ei, numai ca nu ii putem chema asa sa discutam despre amintiri, ca v-am plictisi. Indata ce vor scoate ceva, promit solemn ca vor fi in emisiune. Iar din ce am vb cu Kombat, in luna februarie ar trebui sa iasa Verita pe piata!!!RappMan wrote:brugner tata nu am ce zice....esti pe cale sa il intreci pe dox,daca nu ai facut-o deja.
imi plac emisiunile tale si ma bucur ca inviti numai trupe care reprezinta intr-adevar hh-ul de calitate...
big up man....!!!!si adu si tu veritasaga daca ai sa poti....ca sunt multi fani care vor sa ii vada si asa ii auda in noua formula
stiu. Incerc sa ma perfectionez, dar asta numai in timp se poate. Pana acum aveam tic verbal cu "OK", acum ma voi stradui sa renunt si la asta. Va fi bine, sunt sigur!!!adapter wrote:brugner: incearca sa renunti la ticu' ala verbal cu "mai vedem niste clipuri si revenim", e ciudat sa-l auzi in fiecare emisiune
Din cate stiu eu, B-Boys erau toti activistii Hiphop din acea perioada (ma refer la perioada de apogeu '79-'85) si nu doar breakdancerii. Desigur, cum spuneai si tu datorita unei foarte mari mediatizari a ceea ce se intampla atunci in NY multi termeni au fost gresit intelesi sau atribuiti gresit. Noi ii spunem cultura Hiphop, ei ii spun muzica hip-hop cand de fapt exista doar muzica rap sau turntablism! Aceasta analogie a termenului "Hiphop" a fost atribuita doar muzicii iar rapperii au inceput sa fie venerati mai mult decat ceilalti activisti. Tocmai din aceasta cauza, alta de natura juridica si altele, au facut ca unele elemente sa dispara din vizor si sa ramana, cum ne place noua sa zicem, underground. E vorba in prealabil de breakdance si graffiti. De-aceea multi sustin, ca doar daca esti underground esti adevarat, si in mare parte au dreptate. Daca in anii '80 grafferii americani, pionieri dealtfel, umpleau in voie trenuri intregi cu adevarate opere, azi europenii dau cateva wholecar-uri negru-crom si stau ca nu cumva sa fie prinsi. La fel, daca atunci breakdancerii dansau in plina strada, curti de licee etc. azi le e rusine sa faca gimnastica in sala de sport. Ca sa inchei, multi pionieri de-atunci ajunsi la o varsta sau de azi, se considera (inca) b-boy tocmai pentru faptul ca vor sa ramana vie acea flacara a tineretii care se manifesta in diferite forme sau elemente: 4, 5, 9, cate or fi... dar care nu prea sunt de inteles de oameni carora nu le pasa "cat de lung au parul, important e ce si cum gandesc" - doar ca nu prea (mai) gandesc.BRUGNER_okocha wrote:ai cumva clipuri cu B-Boy?usualflow wrote:da, pai in piesa aia se face referire la Don Campbell, "stramosul" (ca sa zic asa) bboy-ilor de azi, care a inventat Campbellock-ul (astazi cunoscut sub denumirea de "Locking") in anul 1969, deci inainte de a se pune bazele muzicii rap. The pioneer indeed. Intr-adevar, "hip hop wouldn't be here without the B-Boyz!!!"BRUGNER_okocha wrote: Nu mi-am pus niciodata problema asta, pt ca intotdeauna spuneam breakeri, insa se pare ca am fost indus in eroare de o piesa pe care dadea Defari, si in care se aude celebrul "hip hop wouldn't be here without the B-Boyz!!!" Cred ca de aici am tras eu concluzia gresita ca B-boy sunt de fapt MC, dar dupa cum logic pare, nu are cum sa fie asa, pt ca B provine de la Breakdancing, deci inca o data, AVETI DREPTATE, si e normal sa recunosc asta. A fost o prostie din partea mea sa tot sustin asta, si sa ma comport ca nea GIGI sa ma afund si mai tare sustinand chestia asta.Dar eram atat de convins, incat nimic nu ma putea zdruncina!!! Cat traieste omul invata!!!
Si e bine de stiut lucrul asta, pt ca majoritatea considera ca breakdance-ul e un element care a survenit ulterior in cultura, cand de fapt, intr-un fel sau altul, el e baza.
Si de fapt B-ul respectiv nu provine de la breakdancing, ci de la Bronx, locul in care se intreceau in miscari de dans primii b-boys & primele b-girls, pt a-si castiga suprematia fara sa fie nevoie de pumni si bate luate pe spate... La inceput miscarea nu s-a numit 'breakdancing", ci BBOY-ing; "breakdance" e un termen atribuit de catre mass media, care, sesizand succesul pe care il avea dansul de strada printre tineri, s-a gandit sa scoata niste bani din toata treaba asta, promovandu-l in spoturi si reclame tv (pt diverse produse lipsite de legatura cu hip-hop-ul). Totusi de unde notiunea de "breakdance"? Cam de la break-urile pe care le executau la platan Bambaataa si Kool Herc pe la party-urile pe care le dadeau, breaks pe care dansau ca niste nebuni baieti precum Jimmy D, Crazylegs, Lenny Len etc. Imi permit sa spun chiar ca ei au reinviat bboy-ing-ul, in jurul lui 1979, cand era in convalescentza rau de tot din cauza efectului nociv al mass-mediei de la acea vreme.![]()
Intr-adevar, omul cat traieste invatza; nu ne-am nascut invatzatzi si e bine ca putem si avem ce invata unii de la altii; dupa cum ai zis si tu, atitudinea ta initiala a fost in defavoarea ta, INSA este onorabil modul in care ti-ai recunoscut eroarea, respectiv atitudinea ulterioara.
chiar as vrea sa difuzam si nu prea am de unde sa iau!!!
da coaie, vei fi rasplatit chiar in editia viitoare cu acest clip.BOSE-One wrote:Din cate stiu eu, B-Boys erau toti activistii Hiphop din acea perioada (ma refer la perioada de apogeu '79-'85) si nu doar breakdancerii. Desigur, cum spuneai si tu datorita unei foarte mari mediatizari a ceea ce se intampla atunci in NY multi termeni au fost gresit intelesi sau atribuiti gresit. Noi ii spunem cultura Hiphop, ei ii spun muzica hip-hop cand de fapt exista doar muzica rap sau turntablism! Aceasta analogie a termenului "Hiphop" a fost atribuita doar muzicii iar rapperii au inceput sa fie venerati mai mult decat ceilalti activisti. Tocmai din aceasta cauza, alta de natura juridica si altele, au facut ca unele elemente sa dispara din vizor si sa ramana, cum ne place noua sa zicem, underground. E vorba in prealabil de breakdance si graffiti. De-aceea multi sustin, ca doar daca esti underground esti adevarat, si in mare parte au dreptate. Daca in anii '80 grafferii americani, pionieri dealtfel, umpleau in voie trenuri intregi cu adevarate opere, azi europenii dau cateva wholecar-uri negru-crom si stau ca nu cumva sa fie prinsi. La fel, daca atunci breakdancerii dansau in plina strada, curti de licee etc. azi le e rusine sa faca gimnastica in sala de sport. Ca sa inchei, multi pionieri de-atunci ajunsi la o varsta sau de azi, se considera b-boy tocmai pentru faptul ca vor sa ramana vie acea flacara a tineretii care se manifesta in diferite forme, 4, 5, 9, cate or fi... dar care nu prea sunt de inteles de oameni carora nu le pasa "cat de lung au parul, important e ce si cum gandesc" - doar ca nu prea (mai) gandesc.BRUGNER_okocha wrote:ai cumva clipuri cu B-Boy?usualflow wrote:
da, pai in piesa aia se face referire la Don Campbell, "stramosul" (ca sa zic asa) bboy-ilor de azi, care a inventat Campbellock-ul (astazi cunoscut
sub denumirea de "Locking") in anul 1969, deci inainte de a se pune bazele muzicii rap. The pioneer indeed. Intr-adevar, "hip hop wouldn't be here without the B-Boyz!!!"Si e bine de stiut lucrul asta, pt ca majoritatea considera ca breakdance-ul e un element care a survenit ulterior in cultura, cand de fapt, intr-un fel sau altul, el e baza.
chiar as vrea sa difuzam si nu prea am de unde sa iau!!!![]()
Propunerea mea referitoare la clipuri ar fi:
Erykah Badu - Love of My Life