Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
Re: Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
Păi dacă e să te iei după coperta faţă şi aia lui Maximilian e naşpa, dar după ce o răsfoieşti rămâi plăcut impresionat.
Ca să lucrezi cu un grafician profesionist e cam scump şi sincer nici nu se merită la cum se vinde muzica la noi.
Ca să lucrezi cu un grafician profesionist e cam scump şi sincer nici nu se merită la cum se vinde muzica la noi.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
-
- Arhistrateg nebiruitul
Daaa... nu era Deliric grafician profesionist, parcă?Ionuţ wrote:Ca să lucrezi cu un grafician profesionist e cam scump şi sincer nici nu se merită la cum se vinde muzica la noi.
Anyways, iar ne-a dus în ispită hanno cu falsele lui probleme, că de ce-o coperta pătrată și nu triunghiulară și de ce nu are feat cu Arsenie2k...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
ego, fa un dus rece si revino-ti.intotdeauna s-au laudat/criticat copertile, dar iti place tie sa adaugi o greutate suplimentara posturilor mele.asta demonstreaza inca o data ce important sunt pentru tine.multumesc, dar nu e nevoie.si pentru ca nu te abtii, na, o sa scriu de 3 ori mai mult decat ar fi nevoie despre ceva in fond insignifiant.
da, nu trebuie sa influenteze parerea despre albumul in sinte, dar ma miram ca la un album anuntat cu surle si trambite si asteptat cu nerabdare de toata suflarea hip-hop, s-a folosit o coperta de promovare/download, cam asa arata si alea facute cu acelasi telefon cu care s-au inregistrat piesle, fara nicio idee, doar ca mc-ul trebuie sa iasa intr-o ipostaza cat mai "rap"..
daca toto a conceput coperta, mi se pare cu atat mai ciudat, fiindca toate coperteile lui au aratat super profesional, cum arata si afisul de la concert.e o discrepanta foarte mare fata de coperta in cauza, de asta am si semnalat chestia asta, in rest cred ca am cele mai putine posturi legate de coperti de pe toate forumurile hip-hop...
da, nu trebuie sa influenteze parerea despre albumul in sinte, dar ma miram ca la un album anuntat cu surle si trambite si asteptat cu nerabdare de toata suflarea hip-hop, s-a folosit o coperta de promovare/download, cam asa arata si alea facute cu acelasi telefon cu care s-au inregistrat piesle, fara nicio idee, doar ca mc-ul trebuie sa iasa intr-o ipostaza cat mai "rap"..
daca toto a conceput coperta, mi se pare cu atat mai ciudat, fiindca toate coperteile lui au aratat super profesional, cum arata si afisul de la concert.e o discrepanta foarte mare fata de coperta in cauza, de asta am si semnalat chestia asta, in rest cred ca am cele mai putine posturi legate de coperti de pe toate forumurile hip-hop...
-
- Arhistrateg nebiruitul
Tu ai un simț al umorului deosebit, nu?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
...coperta facuta in fata blocului meu.delir wrote:
03. Orașu' E-n Flăcări
04. Turnul Babel (feat. Rakaa Iriscience & Sir Samuel)
09. Globul De Cristal (feat. Doc & Deliric)
10. Lungul Drum Spre Casă (feat. Norzeatic)
14. Noaptea Minții
Coincidenta?

La Maximilian, artworkul e facut de Alin Surdu.Ionuţ wrote:Ca să lucrezi cu un grafician profesionist e cam scump şi sincer nici nu se merită la cum se vinde muzica la noi.
You don't get more professional than that pe aici.

Poza e facuta la Vatra Luminoasa inspre Piata Iancului in statia lui 1?
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
-
- Niciodata un nimeni
Ar putea fi o coincidenta, ar putea fi...DiNO wrote:...coperta facuta in fata blocului meu.delir wrote:
03. Orașu' E-n Flăcări
04. Turnul Babel (feat. Rakaa Iriscience & Sir Samuel)
09. Globul De Cristal (feat. Doc & Deliric)
10. Lungul Drum Spre Casă (feat. Norzeatic)
14. Noaptea Minții
Coincidenta?
Viața e complexă și are multe aspecte.
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Parca era vorba de o colaborare cu Kazi Ploae ...

Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
Poate asa a vrut omu sa arate coperta... Ascultam piesele si vedem dupa aia de coperta.
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Nu conteaza coperta , putea fi si un cacat desenat pe coperta , important e continutul !
abia astept sa scriu despre albumu asta dar imi e frica sa nu ma trezesc cu un fluturash in stomac. baietii astia de cartier cu diplome sunt mai periculosi. un fel de negrii cu card de acces la biblioteca
-
- Niciodata un nimeni
ti-au murit cainii?
Viața e complexă și are multe aspecte.
O sa-i moara daca scrie nasol despre VD. Baietii de cartier cu diplome sunt periculosi.