Eu am zis inca de la inceput...ma tot zbat eu mi-am pus in minte sa filmez tot ...sper sa reusesc .Am tot ce trebuie , camerele nu sunt format hd dar totusi sunt bune , cu toate ca o sa ma car cu vreo 4-5 acumulatori la mine ca doar sunt 8 ore pe zi ...dar eu zik ca merita...acum sa nu par prea ciudat ..prea nebun ... dar imi place la nebunie muzik under ... .Rap rulz
Dupa ce am intarziat aproape o saptamana cu punerea pieselor la download intr-un final am reusit sa urcam arhiva cu cele 19 piese primite. Va uram download si ascultare placute si va asteptam dupa ora 20.00 sa incepeti sa votati trupa care credeti ca merita sa fie pe scena SummerJam. Votarea va dura 10 zile, mai exact pana pe 23 august la ora 20.00 cand vom afla ultima trupa de pe scena SummerJam07.
Zen Technium . Rimmer . Dovada 33 . Sechestrati In Tren . Efecte Secundare . ViolLent.
Singurii care nu sunt jignitori la adresa festivalului.
Black Sheep foarte nashpa , jignitor la adresa "repului" , pot sa spun chiar de cacat.
Razboaie , oameni morti , mame care plang , tornade , soldati.. cuaie , astea-s cacaturi !!! Bag pula.. daca primeste vreun vot de la un om care nu-l cunoaste , repu' s-a dus pe pula grava !!!
Sonja versurile tale , iti "solicita" prea mult dictia , care din pacate e cam lipsa.
Trebuie doar sa ma hotarasc ce votez dintre ViolLent si Rimmer.