B0ka wrote:"maestru"lu Meggadon l-a bagat pe sub masina pe"maestru" tau,Rimaru
hai ba cati ani aveti??
23 plm...nu imi place sarcasmu asta...yeee...si-a luat uzzi bataie...daca-si lua cedrea(ca si ala a facut scaaaaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaaal...cu ctc),pana acum va organizati in comandamente si brigazi sa ii turnati pe aia,nu mai vorbesc ca luati foc pe forumuri...da pe uzzi il luati in baza...nu toti...unii...asa cum a mas zis cineva,e grav ca un om isi ia bataie in halu asta,nu e nici primu nici ultimu caz,si pana la urma,se va ajunge la ce am zis mai devreme...ne luam toti pistoale si cum comenteaza unu:pac! simplu
voi chiar aveati filmu' asta ca gangsta rapu' nu e fictiune?
ce-ar fi sa-si faca acum ala de a impuscat ieri 2 oameni in brasov piesa hip-hop despre asta?
aia care cu adevarat traiesc periculos sunt discreti, nu au clipuri la tv in care descriu cat sunt de smecheri.
oricum, imi pare rau de uzzi, e carismatic el asa.
Doar o miscare-n plus si glontul pleaca-n cap
Baga-mi-as p***-n mata am un 9 si te fac...
G-yeah...Nu te ***e cu al meu..9...
Am mai pastrat si pentru tine 2...
Ma simt bine cu fieru-n mana,/ domnii politisti afara, parca sunt o gluma buna./ "Iesi afara, cu mainile sus, preda-te!"/ Sugi p**a, n-ai sa vezi fraiere./ Parca sunt in filme, un spargator,/ sfarsitu' insa-i diferit fiindca sunt un bun actor./ Puneti mainile pe sac si hai s-o luam din loc,/ la revedere-a fost inca un raid mafiot./
De cand eram mic mi-a placut sa am trancane,/ am crescut putin mai mare, ma gandeam la milioane./ Sunt la fel ca Lucian, le ****** bine, bine,/ vreau ca lumea sa ma respecte si sa-mi dea toti banii mie./ Da cum pot io sa respect pe care nu vrea sa traiasca,/ ti-am cerut doar banii, acum iti dau un glont in teasta.
ba si sincer chiar mi-e lene si n-am chef sa-mi pierd vremea cautand versuri de genu pentru ca sunt mai mult de-o gramada. poti sa-mi spui ca nu e nici o diferenta intre versuri si realitate? sa nu ma intelegi gresit, sunt fan Mafia...ascult cu multa placere albume gen "Deasupra tuturor" (piesa "Inc-o data" cred ca e una dintre cele mai tari piese de la ei, negativu e unfuckwitable) si "De cartier" dar cand vine vorba de chestii de genu, let's get real.
B0ka wrote:
lsi-a luat uzzi bataie...daca-si lua cedrea(ca si ala a facut scaaaaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaaal...cu ctc),pana acum va organizati in comandamente si brigazi sa ii turnati pe aia,nu mai vorbesc ca luati foc pe forumuri
mai spart cu versurile alea varule...ai venit si tu la bucuresti acum lasa timisoara aia varule...lets get real...cedrea ce zloboz de bataie sa-si ia cedrea pizdi...astia stau cu capu in jos isi iau doo flegme si baga repede 2 rime raw odd asheaaa...ma leshi.
meggadon wrote:mai spart cu versurile alea varule...ai venit si tu la bucuresti acum lasa timisoara aia varule...lets get real
care-i faza? in primu rand nu inteleg ce vrei sa spui cu chestia asta iar in al doilea rand nu stiu ce legatura are cu ce-am spus eu. sa mor eu, te ataci de numa cand vine vorba de chestii d'astea.