BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Kenshin wrote:
B0ka wrote:"maestru"lu Meggadon l-a bagat pe sub masina pe"maestru" tau,Rimaru :D
hai ba cati ani aveti??
:lol: 23 :lol: plm...nu imi place sarcasmu asta...yeee...si-a luat uzzi bataie...daca-si lua cedrea(ca si ala a facut scaaaaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaaal...cu ctc),pana acum va organizati in comandamente si brigazi sa ii turnati pe aia,nu mai vorbesc ca luati foc pe forumuri...da pe uzzi il luati in baza...nu toti...unii...asa cum a mas zis cineva,e grav ca un om isi ia bataie in halu asta,nu e nici primu nici ultimu caz,si pana la urma,se va ajunge la ce am zis mai devreme...ne luam toti pistoale si cum comenteaza unu:pac! :D simplu :D
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

cristi_yori wrote:Mai jmecherie e sa stii cand e momentul sa te retragi...uite ceausescu nu a inteles si si-a furat-o :shock:
corect
Last edited by megga on Fri Jan 30, 2009 3:40 pm, edited 1 time in total.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

SchoollyD, incearca sa nu mai bagi atatea "flame-uri" aiurea pe topic.
Image
Meursault
confuz

Post by Meursault »

voi chiar aveati filmu' asta ca gangsta rapu' nu e fictiune?
ce-ar fi sa-si faca acum ala de a impuscat ieri 2 oameni in brasov piesa hip-hop despre asta? :)
aia care cu adevarat traiesc periculos sunt discreti, nu au clipuri la tv in care descriu cat sunt de smecheri.
oricum, imi pare rau de uzzi, e carismatic el asa.
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

meggadon wrote:
cristi_yori wrote:Mai jmecherie e sa stii cand e momentul sa te retragi...uite ceausescu nu a inteles si si-a furat-o :shock:
corect
de la unul din ce mai tari, care au fost tari in rap odata :

Son if you ever pull heat / Then use it
If you got a chance to walk away / Then do it

Total domination takes full concentration in all situations
A solid foundation
Image
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

serios acuma megga, cum sa nu fie discrepanta?

hai sa luam niste versuri random :

Doar o miscare-n plus si glontul pleaca-n cap
Baga-mi-as p***-n mata am un 9 si te fac...
G-yeah...Nu te ***e cu al meu..9...
Am mai pastrat si pentru tine 2...

Ma simt bine cu fieru-n mana,/ domnii politisti afara, parca sunt o gluma buna./ "Iesi afara, cu mainile sus, preda-te!"/ Sugi p**a, n-ai sa vezi fraiere./ Parca sunt in filme, un spargator,/ sfarsitu' insa-i diferit fiindca sunt un bun actor./ Puneti mainile pe sac si hai s-o luam din loc,/ la revedere-a fost inca un raid mafiot./

De cand eram mic mi-a placut sa am trancane,/ am crescut putin mai mare, ma gandeam la milioane./ Sunt la fel ca Lucian, le ****** bine, bine,/ vreau ca lumea sa ma respecte si sa-mi dea toti banii mie./ Da cum pot io sa respect pe care nu vrea sa traiasca,/ ti-am cerut doar banii, acum iti dau un glont in teasta.

ba si sincer chiar mi-e lene si n-am chef sa-mi pierd vremea cautand versuri de genu pentru ca sunt mai mult de-o gramada. poti sa-mi spui ca nu e nici o diferenta intre versuri si realitate? sa nu ma intelegi gresit, sunt fan Mafia...ascult cu multa placere albume gen "Deasupra tuturor" (piesa "Inc-o data" cred ca e una dintre cele mai tari piese de la ei, negativu e unfuckwitable) si "De cartier" dar cand vine vorba de chestii de genu, let's get real.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

B0ka wrote: lsi-a luat uzzi bataie...daca-si lua cedrea(ca si ala a facut scaaaaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaaal...cu ctc),pana acum va organizati in comandamente si brigazi sa ii turnati pe aia,nu mai vorbesc ca luati foc pe forumuri

la faza asta ai dreptate :lol: :lol: :lol: :lol:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

baiat de coltu strazii, e the most underrated :).e bine pa subufar si in 2009.
Image
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

mai spart cu versurile alea varule...ai venit si tu la bucuresti acum lasa timisoara aia varule...lets get real...cedrea ce zloboz de bataie sa-si ia cedrea pizdi...astia stau cu capu in jos isi iau doo flegme si baga repede 2 rime raw odd asheaaa...ma leshi.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
vik
serios, sunt ok

Post by vik »

cand canta alea era tanar si rau acum e cu chiar in patul tau si pe muzica ta.
[/i]
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

meggadon wrote:mai spart cu versurile alea varule...ai venit si tu la bucuresti acum lasa timisoara aia varule...lets get real
care-i faza? in primu rand nu inteleg ce vrei sa spui cu chestia asta iar in al doilea rand nu stiu ce legatura are cu ce-am spus eu. sa mor eu, te ataci de numa cand vine vorba de chestii d'astea.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

aolo nu deviati...

smecheria e la craiova!

... acolo toti pustii corditi au pistoale si sunt destul de prosti sa le foloseasca!...
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

DiNO wrote:aolo nu deviati...

smecheria e la craiova!

... acolo toti pustii corditi au pistoale si sunt destul de prosti sa le foloseasca!...
nu,ba,prefera sa-si ia bataie(NU ca Uzzi)...asta e adevarata smecherie... :roll:
vik
serios, sunt ok

Post by vik »

bataia lu uzzi a starnit mai mult interes pe forum decat un album mafia
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
kif
pleau

Post by kif »

pai asta e faza...scot album acum si asta e primul extras pe single.
ala era ketchup, nu era sange.au inchiriat si spitalul pentru stire.
Image
Post Reply