Sun|Rah wrote:eh, la un reply de asa natura nu ma asteptam, care, pentru mine, semnifica dublarea pacatelor tale si nu numai (cat de grav suna asta

).. acum serios, le-ai aprins printr-o hiperbolizare a concertelor ce le faci de obicei sub auspiciile footrecords. nu am fost, poate o singura data, de doua ori, de aceea nu-mi permit sa ma leg de ce-ai facut in trecut, dar faptul ca ai o atitudine infatuata fata de cei "tari" sau fata de cei ce posteaza doar pentru "a face mai multe posturi", (care in acelasi timp au cumparat bilete care detineau doar o amarata de stampila pe spate), ma deranjeaza, tot ziceam ca vreau sa ajung la 6666, ca e pe carca ta, ditamai placerea. (si incearca sa depasesti stadiul ideii "ca ar intra haterii dupa concert pe forum sa discrediteze" pentru ca e mai mult de atat - sau cel putin din partea mea)
asa, nu ai iesit in gaura, ti-ai indeplinit un vis, ai facut destui oameni fericiti, iar detaliile nu te intereseaza, pai scuza-ma, dar unde ti-e etica profesionala, doar organizezi de atata timp concerte. cam critic daca nu reusesti sa observi direfentele de proportie, impersonal.
e vorba de guru, care spre deosebire de cheya, el nino sau care mai sunteti din toplita, vine cu negative masterizate, si mai mult de atat, foloseste si live instruments, re-mem-ber? sa fie vorba de un zeu? faptul in sine nu e atat de grav cat comportamentul tau, sigur ai organizat tu evenimentul?
si ca tot intreba cineva de ce nu am criticat per ansamblu emc/phi-life-ul.. poate pentru ca VD a avut o pozitie ok fata de tot ce s-a intamplat, si-a cerut scuze public, pe cand domnul Florin Dumitru e complet dezinteresat de detaliile concertului, pe care se presupune ca l-ar fi organizat. "m u i a" cred ca nu-i revine lui solar in cazul asta.