Guru la Bucuresti | Club Gossip | 25 mai

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Florin Dumitru
rapperu vostru preferat

Post by Florin Dumitru »

Koma wrote: apropos, cand faci soundcheckul cu sala goala si se aude super bine, tre sa tii cont ca ea se va umple si se va auzi cu totul altfel.
mai citeste odata... asta am zis si eu...

hai k ies... bafta la barfa ... daca e ceva raspund pe alte forum`uri de specialitate nu pe forum`uri de "barfa"

asa k nu va obositi sa raspundeti aici... daca e da un mesaj la nr. meu :roll:

ne vdm la group home cum am zis
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

mie nici acum nu imi vine sa cred ca l-am auzit pe guru. cu toate ca nu a bagat cele mai reprezentative piese mi-a facut placere sa aud fly magnetic, fine and free, keep your worries etc. fiecare concert e frumos, cu bune si cu rele. daca nu il aducea cH poate nu mai aveam ocazia sa il vad in viata asta. multumesc!
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

sper ca la group home sonorizarea sa fie mai buna. oricum,eu vorbesc din pozitia de simplu platitor de bilet si atat. imi pare rau daca am deranjat pe cineva cu parerile si sfaturile mele de cacat.

sa lasam totusi muzica sa vorbeasca. de acum incolo o sa merg condus de versul "Aici e Bucuresti,nu New York,nu L.A. , aici e Romania nu e U.S.A.". Totusi ma bucur ca organizatorii au vointa sa aduca niste oameni foarte tari pe muzica carora am crescut.

Deci,uite o veste buna :) Vin group home in romania :D
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

you mean lil dap...ca nutcracker face puscarie la greu din cate stiu.sau disparuse de tot, ceva de genu.
Image
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Florin Dumitru, marea ta greseala e ca judeci prin prisma fanului, nu a organizatorului. daca vrei sa intelegi, bine, daca nu, iarasi bine.
nomal ca au fost si parti bune, l-am vazut pe guru, publicul s-a manifestat ok, dar imi pare rau ca primesti si critici pe un forum plin de hateri, nu degeaba i se zice "defileul dracilor".
un singur lucru te rog, las-o mai usor cu amenintarile :) ca vorba aia, nu mai ai 17 ani.

din respect pt niste baieti ca marz, xan yan, nu mai scriu aici.
te salut din mers.
Image
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Florin Dumitru wrote:
Sun|Rah wrote:eh, la un reply de asa natura nu ma asteptam, care, pentru mine, semnifica dublarea pacatelor tale si nu numai (cat de grav suna asta :lol: ).. acum serios, le-ai aprins printr-o hiperbolizare a concertelor ce le faci de obicei sub auspiciile footrecords. nu am fost, poate o singura data, de doua ori, de aceea nu-mi permit sa ma leg de ce-ai facut in trecut, dar faptul ca ai o atitudine infatuata fata de cei "tari" sau fata de cei ce posteaza doar pentru "a face mai multe posturi", (care in acelasi timp au cumparat bilete care detineau doar o amarata de stampila pe spate), ma deranjeaza, tot ziceam ca vreau sa ajung la 6666, ca e pe carca ta, ditamai placerea. (si incearca sa depasesti stadiul ideii "ca ar intra haterii dupa concert pe forum sa discrediteze" pentru ca e mai mult de atat - sau cel putin din partea mea)
asa, nu ai iesit in gaura, ti-ai indeplinit un vis, ai facut destui oameni fericiti, iar detaliile nu te intereseaza, pai scuza-ma, dar unde ti-e etica profesionala, doar organizezi de atata timp concerte. cam critic daca nu reusesti sa observi direfentele de proportie, impersonal.
e vorba de guru, care spre deosebire de cheya, el nino sau care mai sunteti din toplita, vine cu negative masterizate, si mai mult de atat, foloseste si live instruments, re-mem-ber? sa fie vorba de un zeu? faptul in sine nu e atat de grav cat comportamentul tau, sigur ai organizat tu evenimentul?

si ca tot intreba cineva de ce nu am criticat per ansamblu emc/phi-life-ul.. poate pentru ca VD a avut o pozitie ok fata de tot ce s-a intamplat, si-a cerut scuze public, pe cand domnul Florin Dumitru e complet dezinteresat de detaliile concertului, pe care se presupune ca l-ar fi organizat. "m u i a" cred ca nu-i revine lui solar in cazul asta.
n-am sa scriu prea mult la acest post ... am sa zic doar asa... parerea ta putin m intereseaza... iar discutiile care au loc aici nu prea isi au rostu... ce am avut de zis am zis... n-am dc sa-mi cer scuze cum au facut`o altii pentru k nu am dc... am explicat de "n" ori si aici cat si pe alte forum`uri... cat despre stampila ... asta e problema ta?? nu vezi k incerci sa gasesti diverse motive... dc nu ti-ai cumparat de la diverta dk nu doreai carton cu stampila ah??

cat despre m*** ... cred k M U I A aia o vei luat tu in particular... :lol: deja o ai promisa de mult... sa vedem cine se baga pentru tine...

nu astept un raspuns... deoarece n-am sa mai intru pe forumu` asta... asa k ne intalnim la next concert sau pe strada...

nea cenzurah (care nu mai e acelasi cenzurah care-l stiam acuma cativa ani) , daca te-atingi de ea vorbesti cu mine dupaia!uite ca m-am coborat si eu la mintea ta...i love to be retarded.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Florin Dumitru wrote:
n-am sa scriu prea mult la acest post ... am sa zic doar asa... parerea ta putin m intereseaza... iar discutiile care au loc aici nu prea isi au rostu... ce am avut de zis am zis... n-am dc sa-mi cer scuze cum au facut`o altii pentru k nu am dc... am explicat de "n" ori si aici cat si pe alte forum`uri... cat despre stampila ... asta e problema ta?? nu vezi k incerci sa gasesti diverse motive... dc nu ti-ai cumparat de la diverta dk nu doreai carton cu stampila ah??

cat despre m*** ... cred k M U I A aia o vei luat tu in particular... :lol: deja o ai promisa de mult... sa vedem cine se baga pentru tine...

nu astept un raspuns... deoarece n-am sa mai intru pe forumu` asta... asa k ne intalnim la next concert sau pe strada...
arssura, tu esti ma?
Image
Nitzy_Yo
tanar

Post by Nitzy_Yo »

citii aici de ma gasira dracii si tot nu`mi dau seama pe ce va certati ...
deocamdata imi vin prea multe versuri inteligente in cap si sunt confuz , adiCA CHIAR nu stiu ce sa pun la semnatura.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Mallone2 wrote:"Aici e Bucuresti,nu New York,nu L.A. , aici e Romania nu e U.S.A.".
Da dumla dumla da la dumla dumla da
Daga dumla dumla da Made in Romania....
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

:lol:
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

hai despre eveniment in continuare
Mertz1.
a.k.a. MeRmE

Post by Mertz1. »

pe cand se vehiculeaza group home?
zoonoua
dan
Pop

Post by dan »

MeRmE wrote:pe cand se vehiculeaza gropu home?
:lol:

voi realizati ca guru are aproape 47 de ani :D sincer pare mai tanar :wink:
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

E ceva sigur cu Group Home ? sau plm .. ? :)
Post Reply