si totusi nu mi-ai raspuns.. DE CE ATI TACUT????Volume wrote:stiam de pumkinhead de miercuri, iar pana vineri am incercat sa il substituim cumva. il gasisem pe rasco dar era prea tarziu.
URBAN VIBES 08 -> LOOPTROOP ROCKERS, AFU-RA, JERU THE DAM
Moderator: dan
DC? raspunde-mi la urmatoarea intrebare !!! sunt sanse sa va acoperiti gaura sa isi primeasca datoriile cei care tre sa isi primeasca bani !!! ca e o gramada de lume implicata.... pe care voi atzi implicato !!! si nu le-atzi zis care e planu ! daca da ... in cat timp sa shtiu pe cat sa ma imprumut de la oameni,camatari...pt ca nu mai am bani de paine.... ! vorbesc la modu cel mai seriosVolume wrote:eu sunt de vina pentru tot ce s-a intamplat, nu HADES, nu MW, nu NO NAME, nu nimeni
si daca sunt victima, sunt victima prostiei si a slabiciunilor mele.
Am niste intrebari daca tot esti asa vorbareata.
1. De ce v-ati bagat in asta daca nu ati avut fonduri concrete, nu virtuale?
2. De ce ati trecut pe afis artisti care stiati ca e posibil sa nu vina si cu care nu ati semnat contracte?
3. De ce nu ati anuntat lumea vineri ca nu mai vine nimeni decat dupa ce a platit?
4. De ce v-ati laudat cu sponsorizari masive daca nu ati definitivat nimic?
5. Cum sa aduceti nume mari fara sa platiti pentru un sunet pe masura? Daca veneau Looptroop cred ca refuzau sa cante.
6. De ce v-ati batut joc de mai toti artistii romani si nu ati respectat programul?
7. De ce va dati asa hip-hop si va bagati in datorii uriase pentru bboy si grafferi cand voi nu aveti bani sa sustineti nici partea muzicala?
Si pot continua pana maine da' mi-e lene.
1. De ce v-ati bagat in asta daca nu ati avut fonduri concrete, nu virtuale?
2. De ce ati trecut pe afis artisti care stiati ca e posibil sa nu vina si cu care nu ati semnat contracte?
3. De ce nu ati anuntat lumea vineri ca nu mai vine nimeni decat dupa ce a platit?
4. De ce v-ati laudat cu sponsorizari masive daca nu ati definitivat nimic?
5. Cum sa aduceti nume mari fara sa platiti pentru un sunet pe masura? Daca veneau Looptroop cred ca refuzau sa cante.
6. De ce v-ati batut joc de mai toti artistii romani si nu ati respectat programul?
7. De ce va dati asa hip-hop si va bagati in datorii uriase pentru bboy si grafferi cand voi nu aveti bani sa sustineti nici partea muzicala?
Si pot continua pana maine da' mi-e lene.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
bai copii n-am nimic cu trupele astea sau cu fani...dar terminati ma cu expresii gen "nume mari"...cand artistii costa 2000 de euro ce zloboz de sonorizare sa le aduci?!?!la banii astia cred ca oamenii sunt obisnuiti sa cante in orice conditii...nu cred ca se plangea vreun artist de asta...Meursault wrote: 5. Cum sa aduceti nume mari fara sa platiti pentru un sunet pe masura? Daca veneau Looptroop cred ca refuzau sa cante.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
de ce slbz sa ma bag eu in seama , nefiind organizator , eu inca speram ca is doar niste zvonuri ......WhoWhatWhere wrote:Daca tu stiai de 2 saptamani de ce nu ai zis nimic?Pacz wrote: ba men cum sa zici in seara de joi spre vineri cand eu unu stiam de faza cu 2 sapt. gen !! si 2 la mana -> el nu stia sigur daca a 2-a zi o sa aiba concert in Ohio? Cum slobozia sa zici asa ceva ......

PLM e aproape cea mai tare trupa din Europa nu-i un nume micmeggadon wrote:bai copii n-am nimic cu trupele astea sau cu fani...dar terminati ma cu expresii gen "nume mari"...cand artistii costa 2000 de euro ce zloboz de sonorizare sa le aduci?!?!la banii astia cred ca oamenii sunt obisnuiti sa cante in orice conditii...nu cred ca se plangea vreun artist de asta...Meursault wrote: 5. Cum sa aduceti nume mari fara sa platiti pentru un sunet pe masura? Daca veneau Looptroop cred ca refuzau sa cante.

meggadon wrote:se poate...vorbeam de bani...nu stiu cat a cerut looptroop...dar un artist care vine pe 750 de euro nu cred ca are mari pretentii...vrea conditii decente...
da men , n-au pretentii mari !! Dar nici sa ai probleme cu sonozrizarea , sa stai 2 ore sa le rezolvi si sa inceapa concertu la 2 noaptea ....!!!

Tu ce cauti defapt? Chiar trebuie sa explic special pentru tine in paranteza ca la scoala ajutatoare sa nu mai aberezi? Nu-s Looptroop de calibru' lui Nas sau Ice Cube da' in momentul in care fac lista pana si cu ce mancare sa-i astepti nu cred ca isi fut ei imaginea sa cante in conditii de genu:meggadon wrote:bai copii n-am nimic cu trupele astea sau cu fani...dar terminati ma cu expresii gen "nume mari"...cand artistii costa 2000 de euro ce zloboz de sonorizare sa le aduci?!?!la banii astia cred ca oamenii sunt obisnuiti sa cante in orice conditii...nu cred ca se plangea vreun artist de asta...Meursault wrote: 5. Cum sa aduceti nume mari fara sa platiti pentru un sunet pe masura? Daca veneau Looptroop cred ca refuzau sa cante.
mihai.lazar wrote:SE AUDE CA DRACU ... SCHIMB MICROFONUL ... IL ROG SA DEA MONITOARELE MAI TARE (PENTU CA NU AUZEAM CE CANTAM - TREBUIA SA GHICIM UNDE INCEPE BEATUL) - NOROC CA IN SPATE LA PLATANE LIMUN IMI FACEA SEMN CAM CAND AR TREBUI).
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
nu frate dar e amuzant ce abereaza unii...cum ma amuza astia care ar vrea banii pe mancare/transport/cazare inapoi...organizatorul poate sa dea maxim preul biletului inapoi...in rest tzeapa ta...10 platitori de bilet/mancare/cazare/transport il chemau pe afura sa le cante in bucatarie:))))))))))))))Pacz wrote:men , tu esti criss blaziny?meggadon wrote:beshi ca esti praf
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)