Va salut respectuos pe toti si va dau un sfat constructiv: Daca pana acum imi era incredibil de greu sa ma enervez pentru faptul ca va consumati energia in scopul de a transmite mesaje pesimisto-insultatoare la adresa mea si a lui Rappa, de-acum incolo acest lucru este chiar imposibil. Si sa va explic de ce: de curand am stat la aceeasi masa cu un om a carui avere totala este de peste 1 miliard de euro si care conform presei din Romania intentioneaza sa cumpere Rapidul. Acest om mi-a facut o oferta de colaborare pe care nu am cum s-o refuz. Deci, avand in vedere acest lucru, va rog frumos spre binele vostru, nu mai incercati sa ma faceti sa ma enervez prin postarile voastre, deoarece profesorii/sefii/prietenele au nevoie sa va consumati energia in scop constructiv pentru materia predata/firma la care lucrati/
pizda lor nesatula.
In alta ordine de idei, ca sa fiu la subiect - site-ul Granata Records este in proportie de 99.9% gata -
http://www.granatarecords.com -
Va urez din tot sufletul mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
PS: Rog adminii acestui forum care ne formeaza ca oameni sa nu mai cenzureze cuvintele
pula pizda etc deoarece este un forum hip-hop si avem dreptul sa scriem cum vrea
pula noastra.
PS2: Incercati si voi sa scrieti
pula si
pizda sa vedeti ca va aparea cenzurat... Doar eu pot sa fac sa apara necenzurat!!!