e foarte misto ionut tzatzu asta dar nu cred ca o sa aiba succes in romania poate afara...la noi e o mentalitate d kkt in ce priveste anumite genuri d muzica...singurii supravietuitori sunt suie paparude...desi e alt gen
Asta-i resuscitarea hip-hopului romanesc
Rostesc ce gandesc,gandesc liber,vorbesc
whigguh wrote:un album genial. un album "cu greutate".
alte comentarii sunt de prisos.
Puteai ignora ghilimelele, deoarece comparandu-l, punandu-l in balanta daca vrei cu orice alta carcasa iesita la noi pe piata, chiar are o mai mare pondere! Imi place enorm gradul de implicare al persoanelor care-au redat greutatea acestui album, pe care-i si felicit! Un lucru nou, inedit, violent prin ambalaj, linistitot prin sound. La mai multe.. la mai bune!
you just never know when you're living in a golden age.
album destul de placut, melodios, dar, cu toate astea, cam obositor. nu l'am putut asculta pana la capat si cred ca de vina e sunetul asta mult prea curat, slefuit (a se citi "sintetic"), care merge numai pana la un punct si numai in anumite contexte, in cazul meu. altfel, sunt cateva chestiutze mai interesante, dar nu intr'atat incat sa vreau sa revin la ele sau sa le comentez. daca unele piese ar putea fi lejer bagate intr'un mix, luate laolalta parca se dilueaza reciproc. as zice ca SS poate si mai mult, insa deocamdata o fi bine si asa, la cat de complicata e scena romaneasca.
forward
p.s. ptr fani: un alt release al lui SS puteti gasi aici. e vorba de un netlabel romanesc. dld gratuit si perfect legal.