nu o ard hater dar a zis ca parazitii au ridicat stacheta , si ca toti ii "ghideaza" pe ei , si dupa face playback , mai bine tacea ! iar despre yolo ca emcee canta dar nu transmite nimic, doar parerea mea.Suzy wrote:si ce conteaza coae ca face playback intr-o emisiune? important e sa cante live in concerte. oricum acum toti canta live, nu mai e ca acum 10 ani, unde probabil ai ramas tu blocat.j.cristi wrote:daca ai urmarii emisiunea ai vedea ca unii baga si live deci asta ca nu avea microfon e fumata!
J. Yolo
Re: J.Yolo - Cool - album 2011
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
- James Carter
- Mugiwara
j.cristi, despre j.yolo.
alb despre negru.
rep despre telepop.
fas.
yolo e naspa, l-a stricat si pe raku.
alb despre negru.
rep despre telepop.
fas.
yolo e naspa, l-a stricat si pe raku.

- Darwyn4
- spre 5000 de posturi, e ok
ce cacat de piesa
"They will gaze up, and strain to find the blue dot in their skies"

yolo e dupa cascaval , dar mor pe artisti astia care pt. bani fac tot felu de cacaturi ieftine , poti sa faci bani si prin muzica buna(chiar si in romania)
- Clockwork1
- serios, sunt ok
Fag yolo
- James Carter
- Mugiwara
E ca un deja vu toata treaba asta cu Yolo.
Mai tineti minte piesa "Undeva in Balkani" ?
Doar ca Puya nu e negru.
Mai tineti minte piesa "Undeva in Balkani" ?

Doar ca Puya nu e negru.
pra pra
undeva in balcani daca ii pui un alt bit e mai ok asta poti sa-i pui cel mai tare bit tot varza e!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
mainstream,altceva?
ce ma amuza cand va citesc
de parca nu era de asteptat de la Yolo 
voi aveti impresia ca daca a ars-o cu raku pe Zale, care raku e underground si astea, si Yolo e cam la acelasi nivel.
nu e chiar asa. ascultati Zale atent acum si-o sa vedeti cum Yolo incearca s-o dea mai under si raku sa ridice shtafeta la nivelul in care Yolo o da 'under'. adica sa se intalneasca undeva pe la mijloc. eu zic ca le-a reusit pe majoritatea pieselor.
acum ca Zale nu mai exista... Yolo o arde liber, natural, si nu ma surprinde deloc melodia asta cu chris mayer.
abia astept albumu lu Yolo sa pot sa spun ca e cel mai bun MC de la noi.

voi aveti impresia ca daca a ars-o cu raku pe Zale, care raku e underground si astea, si Yolo e cam la acelasi nivel.
nu e chiar asa. ascultati Zale atent acum si-o sa vedeti cum Yolo incearca s-o dea mai under si raku sa ridice shtafeta la nivelul in care Yolo o da 'under'. adica sa se intalneasca undeva pe la mijloc. eu zic ca le-a reusit pe majoritatea pieselor.
acum ca Zale nu mai exista... Yolo o arde liber, natural, si nu ma surprinde deloc melodia asta cu chris mayer.
abia astept albumu lu Yolo sa pot sa spun ca e cel mai bun MC de la noi.
yolo ii da lectii la connecter 

- Clockwork1
- serios, sunt ok
Sper ca erai ironicawaky wrote: pot sa spun ca e cel mai bun MC de la noi.

Eu am considerat din totdeauna ca Yolo e facut pentru mainstream. Are stilul ala care face ca un refren oricat de idiot ar fi sa iti ramana in cap. Melodia asta cu Cris Maier (mi se rupe de felul in care se scrie) e un mare cacat.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
nu eram. al tau care este?Clockwork1 wrote:Sper ca erai ironicawaky wrote: pot sa spun ca e cel mai bun MC de la noi.
- Clockwork1
- serios, sunt ok
Sunt cel putin 5 peste Yolo.