Jager - Cel Mai Album
Re: Jager (SQN) - Reminiscente
corect suzy, dar daca vorbesti despre masini, bani, toale si n-ai de nici unele
[sa nu mai spun ca treaba asta materiala personal ma lasa rece, deci n-o consider muzica, doar abuz de sunete cand te lauzi cum faci pula mare in club. ] . si daca vorbesti de cartier, combinatii, puscarii, batai, nebuneli si altele desi stai toata ziua in casa? nu se cheama ca e falsitate? zic si eu.

\\o \o/ o//
@suzy eu de felul meu sunt mai conservator si nu sunt de acord cu chestia aia : "e evolutie frate, rapul ca orice gen tre' sa evolueze". consider ( e o parere personala si atat, nu incerc sa conving pe cineva sau sa ma contrazic cu cineva pe tema asta) ca nu ai ce sa aduci in plus rapului facut de krs one, gangstarr, biggie, big pun spre ex. pt mine asta e rapul real. crezi ca lil wayne face ce face ca sa aduca niste chestii in plus rapului si sa-l faca sa evolueze? NU... face ce face doar pt ca nu ar fi instare niciodata sa faca rapul facut de astia enumerati anterior.si atunci a gasit chestia asta pe care o face si care nu are nimic in legatura cu esenta rapului...nu sunt piese cu flow, nu sunt piese cu mesaj, nu sunt piese cu versuri destepte...dar sunt piese catalogate rap si culmea, numai astia castiga premii pt "cel mai bun rap". ti se pare normal? mie nu. da stiu ca suna a cliseu chestia asta cu rap real rap fals si plm. dar sincer...chiar nu crezi ca rapul ajunsese la perfectiune ? avea nevoie de ceva in plus? si considerand (prin absurd din pct meu de vedere) ca avea...sigur nu avea nevoie de ce se face acum. asta nu e evolutie...e o labareala. e ceva care sa fie in ton cu publicul care e la fel de superficial. daca in 98 toceam o caseta sa inteleg toate cuvintele...acum un "ascultator de rap" da stop dupa primele secunde daca nu ii place beatul...fara sa mai astepte sa intre si mc-ul pe piesa. din cate stiu eu cele 4 elemente care definesc hip hopul sunt: mc, dj, graff, bboy....cum plm sa fie rap real ala la care conteaza beatul mai mult ca mc-ul? si pot sa ma contrazic cu tine pana maine...dar nu e scopul meu. eu mi-am expus o parere sincera...din suflet asa cum ai zis tu ca ar trebui facuta treaba.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
conservatorismul nu duce la progres. atat am avut de zis, nu ma mai contrazic mai departe. ca tot l-ai mentionat pe lil'wayne. ala e pe alta felie plm, dar vreau sa-ti zic ca au aparut destui repari noi in ultimul timp care isi fac treaba foarte bine si duc genul la un alt nivel. ma rog. daca nu asculti, nu te interesezi, n-ai de unde sa stii.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Suzy
si intr-o piesa rep, zic eu, trebuie sa fie echilibru intre instrumental, mc si versuri. degeaba are mc-ul versuri tari, daca isi pierde suflul la 3 secunde si beat-ul e varza. sau degeaba da omul super blana si are si super versuri, daca beat-ul e prost rau. mai bine baga acapella. mai departe, intelegi ideea.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
cand spui alt nivel te gandesti la un nivel superior nu? ca altfel nu ar avea rost... spune-mi te rog cine a dus si duce genul la un nivel superior lui krs, biggie, wu tang sau restul invocati de mine anterior.cine se viseaza raper, si-ar vinde sufletul sa fie krs:)) si tu mai pe ocolite imi zici ca sunt oameni care se gandesc "a...era bunicel mosul asta pe vremea lui, dar ia sa ii arat eu cum se face acum in viitor"... nu man, fiecare face ce poate nu ce vrea, ca daca ar putea face ce vrea ar face ce faceau astia "cu adevarat adevarati".Suzy wrote: au aparut destui repari noi in ultimul timp care isi fac treaba foarte bine si duc genul la un alt nivel. ma rog. daca nu asculti, nu te interesezi, n-ai de unde sa stii.
- Suzy
cand spun alt nivel, nu spun superior sau inferior, ca nu judec asa, spun pur si simplu alt sound, alt film. (un exemplu care imi vine sunt OFWGKTA, care chiar fac treaba misto. cel putin la sound rup muia) etc scopul muzicii nu e sa faci ceva mai bun decat ce s-a facut deja. mai degraba e sa aduci propria ta viziune asupra lucrurilor, sau sa incerci sa aduci ceva nou. si-au facut treaba aia, krs, wu-tang, bravo lor. acum trebuie facuta alta muzica. n-ai cum sa faci aceeasi muzica pe care o faceau ei indiferent cat de tare e, ca se plictiseste lumea, apare rutina.
OFWGKTA ? daca tu crezi ca rapul tre sa sune ca Tyler the Creator, prefer sa incheiem discutia aici si sa n-o mai reluam niciodata. Multumesc de pareri.
=)))))))
n-am auzit un flow deosebit la ala,niciun mesaj,nu imi da niciun feeling.Nu are substanta.
n-am auzit un flow deosebit la ala,niciun mesaj,nu imi da niciun feeling.Nu are substanta.
Eu sunt in mare parte de acord cu Jager. Nu tre sa faci dubstep din rap ca apoi sa zici ca ai dus rap-ul la un alt nivel. nu tata, ala nu e rap, ala e crossover intre dubstep si rap. Nu am o problema cu cei care mixeaza cu succes rap-ul cu alte genuri, atata timp cat nu pretind ca ei ar fi salvatorii rap-ului.
Doua exemple de rap diferit dar totusi rap (si tare) ar fi
Fort Minor - The Rising Tied (dar si Linkin Park - Reanimation si materialele dinainte de primul album oficial)
Prolyphic & Reanimator - The Ugly Truth
Doua exemple de rap diferit dar totusi rap (si tare) ar fi
Fort Minor - The Rising Tied (dar si Linkin Park - Reanimation si materialele dinainte de primul album oficial)
Prolyphic & Reanimator - The Ugly Truth
- Suzy
koulipak wrote:OFWGKTA ? daca tu crezi ca rapul tre sa sune ca Tyler the Creator, prefer sa incheiem discutia aici si sa n-o mai reluam niciodata. Multumesc de pareri.

ma oamenilor,voi ce nu intelegeti ca sunt gusturi si gusturi,nu exista cea mai tare piesa rap cum nu exista cea mai tare masina si exemplele pot continua. spui ca lil wayne canta asta pentru ca nu poate da ca idolul tau krs,dar tu poti sa canti ca el?nu? acum vine intrebarea,de ce mai canti? si acum o sa-ti explic..lil wayne are un alt target,cum zice suzy e pe alta felie nu ca n-ar putea da ca krs,exact cum incerci tu si poate peste ani o sa dai ca krs,asa si el,au trecut anii peste el crezi ca nu putea sa o dea cum iti place tie? sunteti prea limitati ma,pe mine ma doare-n pula de flow-u pe care voi il cautati la un artist,iti place melodia?ascult-o si nu mai cauta flow-u in plm,tot muzica e pana la urma,trebuie sa o asculti ca un ascultator nu ca un mc. repul se schimba,evolueaza,acum daca nu va place cum evolueaza fa-l tu pala vechi,probabil o sa te trezesti la un moment dat ca o faci pentru o mana de oameni pentru ca lumea asta se schimba(implicit si gusturile) si o face foarte foarte rapid
si ca sa fiu on topic,piesa nu-mi place
si ca sa fiu on topic,piesa nu-mi place
http://soundcloud.com/arinix
ba majoritatea dupa forumu asta oricum nu aveti treaba cu repu , just so you know 

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
e draguta piesa. daca e prima ta piesa, baga mare! e mult loc de mai bine
-
- The Drunken Master
nu e prima lui piesa man...nu mai induceti oamenii in oroare
parerea mea e ca piesa a fost trasa in graba...si stiu ca nu a avut parte de un mix cum trebuie..a fost facut de cineva acasa...nu la studio...si d-aia suna amateurish
pentru cine mai intra pe aici ca sa-si faca o idee despre jager recomand sa asculte cateva piese ale trupei sqn din care face parte
recomand s.o.s , ceasul e fix si lup
si ar mai fi...stofele astea imi plac mie in mod deosebit
parerea mea e ca piesa a fost trasa in graba...si stiu ca nu a avut parte de un mix cum trebuie..a fost facut de cineva acasa...nu la studio...si d-aia suna amateurish
pentru cine mai intra pe aici ca sa-si faca o idee despre jager recomand sa asculte cateva piese ale trupei sqn din care face parte
recomand s.o.s , ceasul e fix si lup
si ar mai fi...stofele astea imi plac mie in mod deosebit
peepee in ya girl's eyebrow