Gun Fu (DexStaR si Jager)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Gun Fu (DexStaR si Jager)
Pizdă. Și-acu mă duc să-ți reascult albumul, că mi-a venit chefu. 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
ATENTIE! Acesta este un comunicat important pentru tara:
Vineri 28 februarie 2014 iese primul album Gun Fu intitulat "KILLU' DIN STILU' CU SKILLURI". Materialul contine 17 trackuri si cuprinde colaborari cu EyeKon, Faust, Boka, PDX, TNT, Traian, Odn, Braas Face, Eso (pe partea de MC-ing) si Vinyl Sapiens, Dj Al*Bu, E0n Lockz, Megiddo, SpoT, Dj Grewu, Dj Creep, Forsaar, Dutzy, Walker (pe partea de productie).
In perioada urmatoare vom publica tracklistul detaliat si coperta albumului.
Toate piesele vor fi urcate pe canalul de youtube https://www.youtube.com/gunfuofficial la data mai sus mentionata fara a fi disponibile pentru download.
Materialul va fi editat si in format fizic intr-un numar limitat de unitati, pentru colectionari. Cei interesati de achizitionarea albumului in format cd pot lansa precomanda la adresa: [email protected]
Vineri 28 februarie 2014 iese primul album Gun Fu intitulat "KILLU' DIN STILU' CU SKILLURI". Materialul contine 17 trackuri si cuprinde colaborari cu EyeKon, Faust, Boka, PDX, TNT, Traian, Odn, Braas Face, Eso (pe partea de MC-ing) si Vinyl Sapiens, Dj Al*Bu, E0n Lockz, Megiddo, SpoT, Dj Grewu, Dj Creep, Forsaar, Dutzy, Walker (pe partea de productie).
In perioada urmatoare vom publica tracklistul detaliat si coperta albumului.
Toate piesele vor fi urcate pe canalul de youtube https://www.youtube.com/gunfuofficial la data mai sus mentionata fara a fi disponibile pentru download.
Materialul va fi editat si in format fizic intr-un numar limitat de unitati, pentru colectionari. Cei interesati de achizitionarea albumului in format cd pot lansa precomanda la adresa: [email protected]
pana iese albumul baietilor ii dam cu niste colabos:
Jager cu Casa de Conspiratii
Jager cu CoateGoale
Sifu Dexstar cu CoateGoale
Noroc!
Jager cu Casa de Conspiratii
Jager cu CoateGoale
Sifu Dexstar cu CoateGoale
Noroc!
-
- Arhistrateg nebiruitul
Îmi cam place Coate Goale, nu auzisem de el până acum. Noroc cu Boka că ne mai ține-n legătură cu underu underului. 
Also, parcă Eyekon devenise membru Gun Fu, de ce e trecut la colaborări?

Also, parcă Eyekon devenise membru Gun Fu, de ce e trecut la colaborări?
[quote="CreativeEgo"] parcă Eyekon devenise membru Gun Fu, de ce e trecut la colaborări?[quote="CreativeEgo"]
cand am anuntat ca "l-am transferat" pe eyekon am spus ca iese albumul asta in formula eu cu dex si apoi ne apucam de lucru in formula noua
cand am anuntat ca "l-am transferat" pe eyekon am spus ca iese albumul asta in formula eu cu dex si apoi ne apucam de lucru in formula noua
-
- Arhistrateg nebiruitul
Aha, cred c-am uitat asta. Sau am citit pe sărite.koulipak wrote:cand am anuntat ca "l-am transferat" pe eyekon am spus ca iese albumul asta in formula eu cu dex si apoi ne apucam de lucru in formula nouaCreativeEgo wrote: parcă Eyekon devenise membru Gun Fu, de ce e trecut la colaborări?
Păi, spor la scris atunci.

diseara la 20:00 dam spre alcultare albumul pe youtube http://www.youtube.com/gunfuofficial
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
oh, boy, oh, boy, oh, boy! 

Auditie placuta !
rupe rupe,e grav 

ce faceti ma? era mai multa lumea interesata pe inainte sa-l scoatem. si ca sa pastrez aceeasi linie ca dupa fiecare piesa/material scos: cu albumul asta sper sa reusim sa ne consolidam odata pentru totdeauna pozitia obtinuta cu multa truda aici la promovare/dld 

-
- Arhistrateg nebiruitul
Io de obicei nu comentez decât după ce ascult de 2-3 ori măcar și abia am apucat să-l ascult o dată. În timp ce lucram. 
Așa, ca primă impresie, e mai tare decât mă așteptam. Și aveam așteptări destul de mari.
Startu m-a luat rău prin surpindere, nu știam cum să dau mai repede peste butonul de volum când a început ăla cu horrorcore-ul chinezesc.
Iar ce urmează sună foarte curat, old-schoolish și puchos. Îmi plac în special Ți-am spus!, Niște chestii (cu care pot empatiza, parțial), Asta e pentru și Kilu...
Ca paranteză, mă enervează cât de bine sună Între Carpați, mai ales că mă lasă fooooarte rece piesele de genul ăsta. Cum căcat faceți voi de mă faceți să ascult și piese al căror mesaj nu-l diger?
În concluzie, un mare Bravo! și-un mail de comandă în curând (că văd că pe bandcamp bate vântul).

Așa, ca primă impresie, e mai tare decât mă așteptam. Și aveam așteptări destul de mari.

Startu m-a luat rău prin surpindere, nu știam cum să dau mai repede peste butonul de volum când a început ăla cu horrorcore-ul chinezesc.

Iar ce urmează sună foarte curat, old-schoolish și puchos. Îmi plac în special Ți-am spus!, Niște chestii (cu care pot empatiza, parțial), Asta e pentru și Kilu...
Ca paranteză, mă enervează cât de bine sună Între Carpați, mai ales că mă lasă fooooarte rece piesele de genul ăsta. Cum căcat faceți voi de mă faceți să ascult și piese al căror mesaj nu-l diger?

În concluzie, un mare Bravo! și-un mail de comandă în curând (că văd că pe bandcamp bate vântul).
bah multumim sincer pt vorbele mari. pe bandcamp e gol ca inca ne organizam. exista cd-uri deja, comanda la [email protected]