Underman - Muzica Ascunsa [2014]
Re: Underman - Muzica Ascunsa [2014]
A apărut.
-
- Majestate ninja
Primul album de anul asta care mi-a indeplinit asteptarile
Big up!

I have an approximate knowledge of many things.
Alt bagator aiurea in seama,eu nu prea obisnuiesc sa intervin in discutii de genul forumistice de cam mult timp,dar in cazul de fata vreau sa fac o exceptie si sa-ti spun sa treci la rap-ul plasticat si superficial pe care-l fac unii si altii de ceva vreme incoace,daca tu faci aluzii de 2 lei cand vine vorba de Underman,un mc care chiar merita promovat puternic, fata de prostitutia si traseismul pe care o parte din mc-ii o practica doar sa faca bani.calugaru wrote:Am ascultat albumul si m-a atins precum sanul lui Emma Watson. Deloc.
Singur cu mine
Albumul e peste așteptări, dar asta doar fiindcă aveam niște așteptări foarte scăzute - ultimul album al lui Underman mi s-a părut un eșec total. Cred că Underman și-a avut vârful de formă în 2007, cu SDST.
Update: „Visul unei nopți de țară” - 

Fratilor,ma simt nevoit sa mai fac o alta interventie din obligatie de data asta.Daca vi se pare slab ce face omul asta Underman, va recomand sa emigrati spre alte muzici gen Puya,Connect-r si alte labareli de genul.Cred ca sunt printre singurii care cred ca lumea, si in general publicul acestui gen muzical, o mare parte din el o ia la vale asa dupa noul trend.Sper din tot sufletul meu sa ma insel!
Singur cu mine
posibil să fi omis eu,da' nu cred că a zis cineva că ar fi slab.sadox wrote:Fratilor,ma simt nevoit sa mai fac o alta interventie din obligatie de data asta.Daca vi se pare slab ce face omul asta Underman, va recomand sa emigrati spre alte muzici gen Puya,Connect-r si alte labareli de genul.Cred ca sunt printre singurii care cred ca lumea, si in general publicul acestui gen muzical, o mare parte din el o ia la vale asa dupa noul trend.Sper din tot sufletul meu sa ma insel!
s-a vorbit în general de mesajele abordate..
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
Dacă nu vă place X, gusturile voastre sunt de căcat și viața-i tristă. *smiorc*sadox wrote:Fratilor,ma simt nevoit sa mai fac o alta interventie din obligatie de data asta.Daca vi se pare slab ce face omul asta Underman, va recomand sa emigrati spre alte muzici gen Puya,Connect-r si alte labareli de genul.Cred ca sunt printre singurii care cred ca lumea, si in general publicul acestui gen muzical, o mare parte din el o ia la vale asa dupa noul trend.Sper din tot sufletul meu sa ma insel!
Ne lași?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Deci opţiunile sunt Underman sau Puya, huh? Hai c-a fost tare asta. 
Mi-aduc aminte că acum câţiva ani opţiunile erau Cedry2k sau Puya... cum se mai schimbă muzica asta.

Mi-aduc aminte că acum câţiva ani opţiunile erau Cedry2k sau Puya... cum se mai schimbă muzica asta.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
deci e nationalisto-fascist albumul sau nu?
n-am apucat inca sa-l ascult.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Arhistrateg nebiruitul
Nu e.
E ok-ish albumul, chiar. Invitaţii dau strofe tari.
Dar mă abţin să comentez mai mult de atât pentru că nu-mi place stilul lui Underman şi mi-e frică să nu mă înjure sadox.
E ok-ish albumul, chiar. Invitaţii dau strofe tari.
Dar mă abţin să comentez mai mult de atât pentru că nu-mi place stilul lui Underman şi mi-e frică să nu mă înjure sadox.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Bine, am inteles,fiecare are dreptul la o parere,dar depinde foarte mult de modul cum o spui.Nu poti sa arunci cu rahat in Underman chiar daca nu-ti place si sa faci comparatii intre albumul lui si sanii lu nenorocota aia Emma Watson sau care mai era numele ei.Mi se pare foarte de prost gust asta.Si nu,nu e vorba ca injur,doar ca unii au mari probleme cand isi expun o parere vizavi de-un artist care chiar incearca sa mentina stilul cat mai pur fara sa alunece pe panta in jos,indiferent ca e Underman sau altii(ce-i drept putini au mai ramas care si-au pastrat verticalitatea).
Singur cu mine
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
dar ce are boss, Emma Watson, nu e actrita buna? si in plus, ce a zis omul nasol? nu a injurat sau a aruncat cu rahat. doar a zis ca nu l-a atins albumul. fiecare are gusturi diferite. deal with it.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."