Cedry2k - Sfinții Închisorilor [EP] (2014)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Cedry2k - Identitate (2012)
Unii dintre noi, ăștia mai bătrâni, avem un istoric cu Leasa. Când e vorba de cineva în care-ți băgai plua încă de-acum 8-9 ani, intervine un fel special de nostalgie pelviană.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Era un fel de bagare de pula care ne forma ca oameni pe acest minunat forum 

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
e si leasa o prezenta care da un pic de culoare repului asta
) caterinca asa
))
in general,nu neaparat la faza asta...da ar fi caterinca sa se trezeasca cu cedry2k la urmatorul concert...si nu stiu daca o sa aiba aceeasi abordare
)))))))

in general,nu neaparat la faza asta...da ar fi caterinca sa se trezeasca cu cedry2k la urmatorul concert...si nu stiu daca o sa aiba aceeasi abordare

sper ca nu, nu e ceva bun al bate pe leasa. adica da e probabil sa am o erectie si 2 zile de bunastrare dupa ce bati asa un avorton, dar in definitiv caut fericirea nu placerea. eu sunt un om simplu dotat de logos-ul elen si ratiune, si stiu ca sa-l bati pe leasa e o tentatie. si tosusi m-asi lansat tentat si i-as baga pula in ezofag. au final tout chacun prêche midi à sa porte, ceux qui savent comprennent
E trista noua piesa cedry2k, piesa asta nu are calibrul care l-a consacrat si e trist pentru ca nu e slaba e mediocra si eu nu sunt obisnuit cu cedrea medicoru. Sunt convins ca pe album va rupe. Cat despre leasa eu l-am cautat unde zicea ca sta si se mutase de 2 ani sau ceva.
-
- Arhistrateg nebiruitul

Dar tu ce aveai de împărțit cu Leasa?

- schumy
- spre 5000 de posturi, e ok
daca tot revine, poate revine ca pe alchimia veninului nu ca in carticica sefului de cuib
-
- Arhistrateg nebiruitul
Cum adică cuib, îl faci pe Cedry2k păsărică?
Ai grijă, he has a very particular set of skills, which make him a nightmare for people like you...
Ai grijă, he has a very particular set of skills, which make him a nightmare for people like you...
cum am mai zis, cedrea mediocru e peste 90% din cei care fac rap in Romania. E oarecum trist astaShade. wrote:E trista noua piesa cedry2k, piesa asta nu are calibrul care l-a consacrat si e trist pentru ca nu e slaba e mediocra si eu nu sunt obisnuit cu cedrea medicoru. Sunt convins ca pe album va rupe. Cat despre leasa eu l-am cautat unde zicea ca sta si se mutase de 2 ani sau ceva.
Cu siguranta ai dreptate, doar ca tehnica, vocea, versurile sunt la fel de importante ca subiectul. Daca o sa faca rap despre subiecte care nu intereseaza pe nimeni gen pateric, catethica si dogmatica lui staniloae va fi iar criticat si neascultat. Cert e un rapper bun in comparatie cu ceilalti dar asta pt ca ceilalti sunt destul de slabi. Discut acum despre artist nu despre om, cu toate ca ne-am dat intalnire sa ne smardoim nu mai reiau povestea este un MC de calitate care ar putea face enorm de multe cu tehnica si versurile lui, nu inteleg dc se limiteaza la un public de nisa...
Ba mie ceilalti mi-au placut, vikloth si cu cretzu chiar formeaza o trupa ok.Shade. wrote:Cert e un rapper bun in comparatie cu ceilalti dar asta pt ca ceilalti sunt destul de slabi.
http://soundcloud.com/arinix
Cedry2k e C.A.P.R.A....
Mie personal mi s-a parut ca se distinge inca de la "al treispelea ceas" si stim toti ce mc "slabi" erau pe piesa respectiva...
Dar dincolo de simpatia mea, e clar ca si-a cam facut un deserviciu cu clipul asta, era normal sa sune mult mai prost decat pe inregistrari, si ca niciodata s=au adunat puhoaie de repari care sa zica ca ce mare mc e asta?, ca ce-i cu versurile astea? si asa mai departe .Initial am fost uimit, nu revoltat, dar pana ala urma e explicabila reactia data fiind valoarea "piesei"...E insa trist sa constati cum in ochii multora o aparitie mai putin fericita poate anula atatea realizari de exceptie...
Sau poate Cedry2k a facut-o special, ca sa ne adoarma vigilenta si sa ne trosneasca in plin cu noul album
Mie personal mi s-a parut ca se distinge inca de la "al treispelea ceas" si stim toti ce mc "slabi" erau pe piesa respectiva...
Dar dincolo de simpatia mea, e clar ca si-a cam facut un deserviciu cu clipul asta, era normal sa sune mult mai prost decat pe inregistrari, si ca niciodata s=au adunat puhoaie de repari care sa zica ca ce mare mc e asta?, ca ce-i cu versurile astea? si asa mai departe .Initial am fost uimit, nu revoltat, dar pana ala urma e explicabila reactia data fiind valoarea "piesei"...E insa trist sa constati cum in ochii multora o aparitie mai putin fericita poate anula atatea realizari de exceptie...
Sau poate Cedry2k a facut-o special, ca sa ne adoarma vigilenta si sa ne trosneasca in plin cu noul album

-
- dimineata verific forumu
exceptand subiectul piesei nu vad unde este mediocritatea. dar si ala e discutabil. e doar un sample din studio...
pe langa asta, daca scoate albumul in octombrie inseamna ca s-a apucat de tras de ceva timp, ceea ce e in neconcordanta cu declaratiile reparilor authohtoni din interviurile recente.
pe langa asta, daca scoate albumul in octombrie inseamna ca s-a apucat de tras de ceva timp, ceea ce e in neconcordanta cu declaratiile reparilor authohtoni din interviurile recente.
...un ștrudel și o armă