Neli - Sincer 2 (Album 2016)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Neli - Sincer 2 (Album 2016)
Vorbiț prostii, să mor io. Dacă Neli e ZERO, pierdut hip-hop românesc, îl declar nul. Găsitorului, un călduros ”sugeți pula”.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
mi e foarte rusine de acest hip hop romanesc si de multi oameni din el...
Acum vad, am scris torronto fmm de torrente
) eu chiar vad ipapu asta ca un autobuz de ratb unde veteranii au loc pe scaun si daca vrei si tu sa iei loc, pfff.. ba ce misto era pe vremea hades/facem/veteranii, ok, poate eram si noi mai mici si nu exista facebook si youtube sa vezi toata scursura prin comentarii dar parca era mai misto toata "miscarea" asta..

http://soundcloud.com/arinix
Perfect potrivită analogia lui iemsy.eu chiar vad ipapu asta ca un autobuz de ratb unde veteranii au loc pe scaun si daca vrei si tu sa iei loc, pfff..
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Care este rostul comentariilor "vai, imi e rusine", "vai, e 2016, trogloditilor"? Hai sa fim seriosi, daca voua va place cum arata hip hop-ul romanestc in 2016, atunci... 
Da, nu imi place Neli. Nu imi transmite nimic. Repet - are rime bune, arunca dume ca lumea, dar atat. Nimic mai mult.

Da, nu imi place Neli. Nu imi transmite nimic. Repet - are rime bune, arunca dume ca lumea, dar atat. Nimic mai mult.
Ba,da tineti minte can Dobrescu si-a batut pula de Sisu la Mic Check ca nu are flow? Sunt curios de ce nu s-a dus Sisu atunci sa il astepte pe VD la concert sa `vorbeasca` cu el
Sincer,mie nu mi se pare cine stie ce chestie ca s-a dus Sisu sa `vorbeasca` cu Neli,dar faza e ca de vreo cativa ani o arde crestin,cu iubire si plm...
Pai crestinii nu intorc si celalat obraz??

Sincer,mie nu mi se pare cine stie ce chestie ca s-a dus Sisu sa `vorbeasca` cu Neli,dar faza e ca de vreo cativa ani o arde crestin,cu iubire si plm...
Pai crestinii nu intorc si celalat obraz??
Eu am inteles ca i au explicat lu asta micu pentru ca fraieri sa inceapa sa cunoasca veteranii sa le explice despre cum e zi de zi ai cum trec anii ...
E interesant ce se întâmplă. Amuzant şi tragic în aceeaşi măsură. V-aţi aprins de la un set de date neverificate, nu avem cum să ştim care e povestea în întregimea ei. Cert este că dacă ar fi adevărată, probabil e exagerată, are un adevăr profund care nu s-a înţeles pe deplin. Şisu şi brigada sălăjan (cât de dubios sună ca termen şi concept) au un set de valori foarte puternice, au principii pe baza cărora trăiesc (bune rele sunt ale lor) iar tânărul,probabil a contestat acele valori. Ori de câte ori înjuri sau conteşti valorile cuiva trebuie să îţi asumi şi consecinţele acţiunilor tale. E o naivitate să ceri normalitate, respectarea legii sau maturitate. Nu e atât un principiu social cât unul biologic, oamenii ţin de ideile şi poziţia lor. Eu personal am avut nevoie de peste 10 ani de dezvoltare personală, studii, meditaţie să pot să îmi controlez instinctul de a nu deveni agresiv când cineva mă contestă sau îşi bagă pula în valorile mele, nu toţi oamenii au capacitatea asta. Spre exemplu dacă eu sunt în vacanţă în Filipine şi mă aventurez prin locuri uitate de lume unde încep să râd de musulmanii de acolo şi de valoriie lor îmi asum că există probabilitatea să apar într-un clip cu Abu Sayyaf şi o macetă lungă.
-
- Arhistrateg nebiruitul
nu-mi plac oamenii care se iau de alti oameni daca nu le-au facut nimic. plm. esti un om slab. de cacat mai exact. vrei publicitate? plateste spot la tv.
"my life is my game"
Eu din ce stiu e ca sisu niciodata n a fost nebun dupa scandal pana cand n a trebuit sa infrunte ura bagabontilor chiar in salajan un de petrecut zile si nopti in strada alaturi de cea nai periculoasa brigada
Ma invata sa fiu atent la tot ce se intampla,caci pentru bani nu-i o intamplare o gaura in tampla
Asa era,nu?:)))

Asa era,nu?:)))
-
- Arhistrateg nebiruitul