on topic: am vazut ce invitati sunt dar cine sunt ei? activeaza in trupe? ei sunt o trupa? de unde vin? (mai putzin blazini).
pai micutul coaie e un mic mc
zicu e un mare digei am pus acolo un mix de-al lui dar normal ca nu va intereseaza.
one good thing about music,when it hits you feel no pain
Borac_cel_original wrote:
zicu e un mare digei am pus acolo un mix de-al lui dar normal ca nu va intereseaza.
coae...tu deja ejti paranoic..cu dj tai..ai zis odata..ai zis de 2 ori...da de 48 de posturi cate ai..numai asta zici...mai lason sloboz...NEAM PRINS...DJ NU SUNT APRECIATZI ASHA CUM AR TREBUI....asta este parerea ta....o jtie tot forumul...
las ba bine cas multi emcee care nu au niici o treaba cu muzica si sunt pupati in cur la greu...si ma rog mai e si un dj foarte slab din pct de vedere al meseriei de dj...si ala e cel mai pupat in cur digei
asta ma seaca
ce e bun nu e apreciat la adevarata valoare
one good thing about music,when it hits you feel no pain
Borac_cel_original wrote:si cum e un forum o sa continui sa imi sustin punctele de vedere
asa cum altii zic ca dox e bun ca dj
boracule ..aici este topic despre lansarea BRG ... hai sa-l apstram pe linia asta ... parerile tale personale fata de Dox sau oricine altcineva ti le poti exprima intr-un alt topic pe alt thread de pe acest forum daca doresti