Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
nu e ideea ca esti ok daca asculti nush ce trupa... ideea e sa asculti ce zici... nu sa zici ca asculti doar ca'ti place ideea sa te imbraci in negru... d'oh...
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
ooooh.. r fi ff mult d scris aici... c sa mai .. ma predin prin toate gamele d rock... in mod special baladele ... sau "sleepin with ghosts" gen... care pur si simplu rascolesc trupul si mintea.. in schimb nu pra place blackul... " rock on baby! " )
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE
calm|chaos, uhmm tokio hotel e rock ? =)) .. atunci eu is traian basescu .. =))) ... e un ceva.. c se vrea pop-rock ..eh.. nici nu stiu sa`l incadrez bene.. oricum numa rock nu e.. k daq ai 2-3 dejte bagate`n corzi .. nu esti p felie ... sau.. shit..
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE
Si ce plm e cu discutia asta de Tokyo Hotel?...da e rock!...ca sunt ei niste copii care mimeaza niste instrumente sa ia banii la pustoaice de clasa a 7-a e altceva!Cine naiba credeti ca ii asculta p'aia in afara de ciutani?Iar ei pt asta canta...pt ca au gasit unde sa vanda...
Pana una alta si Tokyo Ho(mo)tel pot fi incadrati la rock!
asa cum si de pe plaiurile mioritice ne lovim de tot felu de rockeri ca voltaj si mai nou andreea balan:)) so let's drop it. caci daca este pe asa si m&g "face" hip hop:))
Da normal. rock`ul este genul muzical cu cele mai multe subdiviziuni. Asa ca poti canta rock cu doar o chitara. Dar de`a`lungul timpului, sunt putine trupe/solisti, care au revolutionat lumea rock`ului ... mie imi place Osbourne de exemplu ...
happyBABE wrote:asa cum si de pe plaiurile mioritice ne lovim de tot felu de rockeri ca voltaj si mai nou andreea balan:)) so let's drop it. caci daca este pe asa si m&g "face" hip hop:))