BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 3: 9 noiembrie

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

A fost senzational .... multumesc celor care m-au sustinut , dar si celor care m-au huiduit ptr ca nu ma au la inima .

Bravo lu Pytt si numai de bine frate !

Ibu a avut mai multe punchuri la final si a fost clar mai bun. Bravo lui !!! PACE si bafta in finala !

Ar fi frumos sa vina si dragonu la finala chiar daca e nervos.

Succes celor 8 care au ramas mai departe !

MULTUMESC HADES (aici ma refer la KOMBAT si BUTCH) + KOMA , BITZA , KONDAMNAT , CAGE si omu de la 10 TONE (scuza-ma frate dar nu stiu cum te cheama :) ) ptr ca m-atzi sustzinut !

P.S. Astept si eu filmarea de la battle-urile mele daca se poate + celelalte . Multumesc anticipat .

A fost o seara frumoasa . GG.
Last edited by Jepcar on Fri Nov 10, 2006 2:44 am, edited 3 times in total.
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

cea mai gay si mai wack runda.
wolverine is my homeboy™
VooDoo
rapperu vostru preferat

Post by VooDoo »

a fost o runda dubioasa...Jepcar mi'a placut
10
j
tanar

Post by j »

in legatura cu poza aia=)))) f tare.. in legatura cu battleu din seara asta.. m`ajteptam la mai mult.. au fost unele prestatii care au lasat de dorit.. oricum felicitari pt finalishti si in special pt cashtigator.. bun.. acum..
1. vreau sa discut despre avertizarea rimelor deacasa.. apreciez ca au inceput sa se simta.. DAR.. nu ai cum sa`i dai un singur avertisment la concurent dupa finalu` rundei.. ganditi logic ca la 8 concurenti al 3-lea avertisment e deja in finala.. unde omu e deja calificat in finala mare si`l doare la basca.. parerea mea e ca ar trebui sa se avertizeze la fiecare punch.. da.. la sfarshitu rundei.. da` ii zici bai coaie ai dat 2 punchuri deacasa runda asta, ai 2 avertismente.. la urmatoru punch ejti afara.. nu la fiecare runda indiferent cate punchuri da ai un singur avertisment.. sincer.. chiar n`am nimik cu nimeni.. dar pt unii e in dezavantaj sa dea in finala cu dastia cu rime dacasa.. ar trebui sa se gandeasca juriu ca unii si`au pregatit tot anu punchuri pt unii din noi mai ales ca ne stiu de atata timp de cand dam.. chiar e necinstit ma jur.. si imi vine sa stau acasa la finala.. nu sunt io cel mai tare battle mc poate 3 sferutri considera ca ar trebui sa ma las(ceea ce o sa se si intample dupa finala) dar macar sunt cinstit si nu mi se pare corect sa dau battle cu oameni care au ajuns in finala pe necinstite.. e de kkt.. in fine.. asa a fost mereu si cred ca va mai fi.. si asta e si motivu pt care ma las.
2. am o maaaaare rugaminte la tine kombat sa ai grija la juriu de la finala.. ca.. nu vreau sa dau nume.. dar intr`o anumita runda au fost tovarashi f buni in juriu cu concurenti.. si intotdeauna oricat ai fi de impartial... daca runda e la egalitate sigur va fi votat prietenu ca e in caracteru omului.. deci va rog multa grija ca daca vad prietenii intre juriu si concurenti nu mai dau..
pe final bafta la toti concurentii pt finala.. am auzit ca dragonu` a luat wildcardu si in acelas timp mi`a zis ca nu vine chiar daca l`a luat.. pacat.. sper sa iasa show ca in fiecare an.. si un sincer multumesc hades records ca face chestia asta pt noi.. pe bune.. io chiar respect enorm hades`u pt ca ne`a dat ocazia sa facem ce stim mai bine.. PACE!!!
SKUMBAG
un domn / doamna
Location: acolo unde oamenii sunt prieteni la catarama(nu viorel) cu ursii

Post by SKUMBAG »

mi-au zis niste martori oculari obiectivi defel(oamenii sunt ascultatori/spectatori si-atat) ca a fost slaba seara per total.era un anume mare nume din hiphop care trebuia sa apara dar n-a aparut.nu-mi dau seama de ce.ar fi fost ceva inedit.poate unii stiu la cine ma refer.in orice caz.chestiunea asta cu punch'uri de'acasa e destul de discutabila.nu stiu...e ca si discutiile alea pe care le vad deseori la tv despre "cutarica a colaborat sau nu a colaborat cu fosta securitate".dar la faza cu...oamenii te stiu si sunt sanse considerabil de mari sa-si faca punch'uri special pt tine sunt oarecum deacord.e plauzibil. felicitari tuturor finalistilor din toate rundele nu numa' din seara asta si...sa vedem ce-o sa fie in finala!
cel care iubeste banii nu va avea niciodata destui
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

desi au fost cateva chestii dubioase, gen plecarea lui knoxx de pe scena pe care eu personal nu o inteleg ... te bati pana la capat ... nu pleci cand mai ai de dat o runda ... se putea intampla orice in runda aia .... balanta poate inclina decisiv in orice clipa ... pacat, mie mi s-a aprut o runda tare... am ras copios la unele faze...copios, ma durea burta efectiv

Vreau sa felicit toti oamenii care au participat la battle dar in special pe cei meritorii care nu s-au calificat (din toate rundele): Pytt, Knoxx, Chrom, Tzapa, Piciu, Jepcar ... sper sa nu fi uitat pe nimeni ... baietii astia meritau si ei intr-un fel sau altul sa ajunga in finala ... dar sunt oar 8 acolo, poate la anul.

Cat despre rugamintea cu juriul la finala o sa icnercma sa aducem un juriu cat mai competent si impartial ... vreau sa remarc ca dupa atentionarea respectiva modul in care a dat RON s-a schimbat ... in bine pentru el zic eu ... a demonstrat ca se poate. Stim cu totii ca toti au de-acasa "pre-punchlines" care apar fara sa vrei in momentul cand dai pe scena ... pentru ca asa o gandesc eu sunt repetitii si repetitii, cyphere, battles idupa care instictiv iti vin in cap dume. Totul e sa nu abuzezi de asa ceva...si sa ii raspunzi adversarului ... in momentul cand i-ai raspuns si i-ai intors duma e clar canu are cum sa fie ceva de-acasa. Insa mai vreau sa subliniez ceva .... intoarcerea dumei nu inseamna ceva la modul "ai zis de mine ca sunt tigan ... pe cand eu sunt star ca ringo si tu stai intr-un picior de zici ca e flamingo" adica aduci vorba de ce-a zis si si pe urma torni un punchline prefabricat.
Am spus toate astea ca lumea (publicul) care nu e mare cunoscator de smecherii la battle sa inteleaga anumite chestii.

Si inca ceva conteaza si flow-ul si faptul ca dai pe negativul ala nu turui ca ilie dobre .... aici zic eu ca Ibu a excelat aseara ... chiar daca nu a avut multe punchlines eu l-am votat de fiecare data pentru atitudine si flow.

Sa ne auzim la finala ... Am pregatit o surpriza mare atunci ... ne vedem acolo si veti vedea despre ce este vorba!!!
muie copos
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

o runda ceva mai buna dekt a doua dar mai slaba dekt prima. rime d-akasa....hmmm..... mi s-a parut evident knd a castigat prea cuviosu ala(parca, sper sa nu ma insel) intr-o runda suplimentara. a dat o strofa intreaga pregatita, nuj cum de nu a sesizat nimeni; inainte nu reusea sa lege 2 cuvinte si in runda suplimentara a dat vre-o 30 de secunde, iar in rundele urmatoare iar nu lega 2 cuvinte...nu cred k a avut o revelatie in materie de flow si versuri deci a fost dubioasa runda aia. in continuare sustin ideea de preselectie, o sa mor cu ideea asta :)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

tvrr_1 wrote:o runda ceva mai buna dekt a doua dar mai slaba dekt prima. rime d-akasa....hmmm..... mi s-a parut evident knd a castigat prea cuviosu ala(parca, sper sa nu ma insel) intr-o runda suplimentara. a dat o strofa intreaga pregatita, nuj cum de nu a sesizat nimeni; inainte nu reusea sa lege 2 cuvinte si in runda suplimentara a dat vre-o 30 de secunde, iar in rundele urmatoare iar nu lega 2 cuvinte...nu cred k a avut o revelatie in materie de flow si versuri deci a fost dubioasa runda aia. in continuare sustin ideea de preselectie, o sa mor cu ideea asta :)
eu ce-am zis ma cand am votat? :)) la concursul de recitat poezii a castigat preacuviiosul
muie copos
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

SKUMBAG wrote:era un anume mare nume din hiphop care trebuia sa apara dar n-a aparut.nu-mi dau seama de ce.ar fi fost ceva inedit.poate unii stiu la cine ma refer
n-ar fi fost ceva inedit!
maharitza
un domn / doamna

Post by maharitza »

si mie mi s-a parut putin cam dubioasa runda asta. satan si preacuviosu mai aveau putin si se luau la bataie, iar multi concurenti au avut ce au avut cu bitza- cred ca a fost un izvor nesecat de inspiratie :D. plus ca m-am plictisit de cate ori am auzit "vii cu rime de acasa" aaaanyway astept finala 8)
dincolo de masti ne ascundem prea des sufletul ranit
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

ba...io zic asa...la anu sa faceti un battle de fete...ca la cat i s'a supt lu bitza si lu butch aseara ar fii si pacat sa nu fie vorba de nijte fete... :lol:

slab...slab de tot...respect ibu si piciu ...
Dia
un domn / doamna

Post by Dia »

SKUMBAG wrote:.era un anume mare nume din hiphop care trebuia sa apara dar n-a aparut.nu-mi dau seama de ce.ar fi fost ceva inedit.poate unii stiu la cine ma refer.
Daca te referi la cine cred eu .. well....a avut concert in alt oras ... shit happens :)
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

ouf...vorbiti despre cine credem toti?... ma speriasem pt un moment cand a oprit un oltcit de galati in fata clubului...si totusi...pacat ar fi fost frumos...
Last edited by Laurentiu-San on Fri Nov 10, 2006 2:37 pm, edited 1 time in total.
Dia
un domn / doamna

Post by Dia »

Da da...din Galatzi venea surpriza...dar nu cu Oltcitu :)))) oricum...ar fi fost frumos :))) eu abia astept finala... !! :D
maharitza
un domn / doamna

Post by maharitza »

despre ce surpriza era vorba?nah ca m-ai facut curioasa dia :D
dincolo de masti ne ascundem prea des sufletul ranit
Locked