Multumesc! (un motiv in plus sa nu lipsesc)mihai.lazar wrote:dastrabunicutza wrote:Suna fff interesant, intrebarea mea: se poate filma?

Moderator: dan
hahahahahaha ... hadesu niciodata nu a avut evenimente mai scumpe de 30 lei din cate stiu eu. as vrea sa stiu si eu de ce mc "nobody" vorbesti: promoe sau afu-ra? =))))))))abricot wrote:haha. doamne. oameni buni, oameni buni. cum puteti fi lasat atat de usor de influentati de acest "HADES" si cu ale lor evenimente. Voi nu ati vazut ca se aduc numai trupe obscure si artisti care prin state nu a auzit nici cersetoru de la coltu` strazii de ei. ii aduc aici in romania SUPER HIP HOP EVENT SUPER MEGA FUN SUPER MEGA MC "NOBODY" va concerta in SUPER CLUBUL DE 200 de persoane. Biletu de intrare 500 de mii.
Bai saracilor
voi aduceti artisti pe care-i platiti cu 100-150 de dolari/concert si va credeti jmen
bine ca jedi mind tricks s-au "imbolnavit" exact inaintea concertului. s-au gandit a doua oara inainte sa vina prin groapa noastra de romania..
Nu cred ca te-a obligat cineva sa mergi la vreun eveniment, iar daca tu esti in stare de mai mult, de ce nu faci?abricot wrote:
Bai saracilor
voi aduceti artisti pe care-i platiti cu 100-150 de dolari/concert si va credeti jmen