Sugar Hill Gang in Romania!

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

nZa
oblomovian

Post by nZa »

Criss Blaziny wrote:bah nu intelg cum unii se bucura........si fac pariu ca nici nu le place.....mie recunosc NU IMI PLAC......kiar adca ei stau la baza....pula mea mie nu imi plac.....si cine zice.....ca e fan MINTE....ca noi in romania nu avem generiatie care a crscut pe muzica lor!!!
WORD!!

oricum .. e ceva inedit :wink:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

sa vedem cati vor veni, nu prea stie lumea de ei.. parerea mea.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

eu i-am avzut la un show ceva nu mai stiu si daca batraneii astia pot canta mai mult de 3 piese ma tai cu lama :))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
hentai
caine gen

Post by hentai »

Bai deci voi inebunitzi pe zi ce trece....pai ma shaule si voi baietzi si fete...NORMAL ca nu avem generatzie sa fi crescut pe muzica lor....heloooo..la noi era generatzia "fugalaalimentaracaaubagatsalamdesoia"...DAR asta nu te impiedica sa vezi niste ICON-URI...referitor la prestatzia lor..RAMANE SA VEDEM..mie personal imi e greu sa cred ca va fi mediocra(dupa atatzia ani si atatea concerte).Pe mine personal "SUGAR HILL GANG IN ROMANIA" e un eveniment ce ma face sa ma simt mai aproape de radacinile hip-hop-ului....AM STAT PREA MULT IN BEZNA...acum 3 ani nu am fi visat lucruri care se intampla de un an,ar trebuii sa ne bucuram si sa fim mai entuziasti(cel putzin asa vad si simt eu lucrurile)...In alta ordine de idei:Blaziny frate.."CINE ZICE CA E FAN MINTE"...deci asta e o ineptzie ,scuze,da asa e...pai itzi fac eu cunostintza cu o prietena care e fan si care cand a auzit a inebunit de bucurie,daca eu itzi spun ca sunt fan muzica din anii 30 tu o sa imi spui CA MINT????....SI ASTA DOAR PT CA NU AM TRAIT VREMURILE ALEA??????

....noi citim niste "cartzi" si avem autori preferatzi contemporani DAR ne ferim sa citim "clasicii" ca i-au influentzat si din care s-au inspirat "conteporanii" care ne plac si ne fac SA SIMTZIM?!...

vorba lu CEDRY2K:"CINE MA SIMTE?".....SI FARA PREJUDECATZI DASTEA CA E 2007
hentai
caine gen

Post by hentai »

P.S...Nu sunt ipocrit nu sunt "FAN"in acceptziunea generala a termenului...DAR DE ABIA ASTEPT,POATE DUPA CONCERT O SA DEVIN!:)
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Image

De la stanga spre dreapta: Big Bank Hank, Wonder Mike, Master Gee.

Interviu cu Master Gee aici. Sugerez sa nu va lasati intimidati de dimensiunea articolului si sa-l cititi!

"For those of us who were not in NYC in the 70’s , and not able to hear and see the Furious 5 , Cold Crush Brothers and other founding fathers ; Sugar Hill Gang is the template. The Sugarhill Gang is Master Gee , Wonder Mike and Big Bank Hank"
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Ca sa nu incep cu bla-bla-bla-urile de rigoare gen frate...ce tare...as propune ca la acest concert sa cante in deschidere pionierii rapului romanesc ( R.A.C.L.A.,Parazitii,B.U.G. Mafia,M&G,Da Hood Justice ),fiind un eveniment de mare amploare...
Gandind romaneste,acest concert ar atrage mult mai mult public daka in deschidere ar canta aceste trupe romanesti....pentru ca cei care nu sunt familiari cu numele de "Sugar Hill Gang" ar veni la concert doar ca sa-i auda pe respectivii de mai sus...
Ar trebui in opinia mea ca pe flyerul care promoveaza concertul cu pricina sa fie prezentata o scurta istorie a trupei "Sugar Hill Gang",dar si a trupelor romanesti....
Totul tine aici de strategia de promovare a eventului...aici putem toti ( astia putini cati suntem ) sa punem umarul la treaba si sa dam o mana de ajutor prin distribuirea flyerelor prin tot orasul sau prin tehnica zvonului...
Parerea mea e ca ar iesi un mare show (comparabil sau chiar mai mare dekat cel de la Promoe) daka totul s-ar desfasura la modul asta....
Bineinteles,ca multi o sa conteste ce am spus mai sus,dar asta e parerea mea...si asa cred ca ar trebui sa se faca pentru o reteta de succes...

Bafta !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

multumim, dar credem noi ca ne descurcam :) (mai sunt niste chestiuni inedite legate de concert care le vom spune la momentul potrivit.)

ca fapt divers, la rafik au fost aprox. 500 de persoane. cati din voi ati auzit de el de dinainte?
ori aici vorbim de sugar hill gang. (asta ca raspuns pt cateva posturi mai sus.)
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Mallone wrote:Ca sa nu incep cu bla-bla-bla-urile de rigoare gen frate...ce tare...as propune ca la acest concert sa cante in deschidere pionierii rapului romanesc ( R.A.C.L.A.,Parazitii,B.U.G. Mafia,M&G,Da Hood Justice ),fiind un eveniment de mare amploare...
Gandind romaneste,acest concert ar atrage mult mai mult public daka in deschidere ar canta aceste trupe romanesti....pentru ca cei care nu sunt familiari cu numele de "Sugar Hill Gang" ar veni la concert doar ca sa-i auda pe respectivii de mai sus...
Nu are treaba asta. Nu conteaza cine canta in deschiderea unui concert atat de mult, la Killa Beez n'au fost 3000siceva de pers. ca sa'i vada pe Parazitii in deschidere, la Hades 3 Ani (cu toate ca nu erau in deschidere) lumea nu s'a strofocat prea mult la artistii romani daca asteptau sa'l vada pe Afu-Ra, deci oricine ar fi in deschidere vor veni suficient de multi oameni fericiti de acest eveniment.
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Sa dea domnu' sa fie ca voi,asta a fost parerea mea...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Dj Skid
adevarat sa mor de nu

Post by Dj Skid »

in romania mintile sunt la fel de incuiate ca usile,e panica de hoti.
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

dar pana la urma biletul cat e?
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

o sa fie rupeeeereeeee :bow:
Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

La modu serios sunt de acord cu Mallone in privinta trupelor din deschidere . Doar ca e vorba de un concert OLD SCHOOL , iar trupele mentionate de el canta cu totul si cu totul altceva acum. Ar fi foarte tare sa vina BUG si sa cante piese de pe "Inc-o zi inc-o poveste" sau chiar si de pe "Nascut si crescut" , Parazitii sa cante piese de pe "Poezii pentru pereti" si de pe "Suta" , RACLA sa fie in formula "Rimaru si Clonatu si sa cante "Zecimale" , sa vina si trupa INDECENT (tati !) si sa cante asa cum ne-a obisnuit doar REP de calitate , sa vina si primaru` , sa vina si Parintele satului , sa taiem un pui , sa scoatem un rachiu din beci si gata ..... Wake up !

Eu personal nu sunt fan Sugar Hill Gang si nu stiu daca am ascultat mai mult de 3-4 piese cu ei .... au fost tari la vremea lor . Acum sunt piese de muzeu. Parerea mea e ca cine simte cu adevarat HH ar trebui sa vina la concertu asta si sa dea din cap. Pace !
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Jepcar wrote:Eu personal nu sunt fan Sugar Hill Gang si nu stiu daca am ascultat mai mult de 3-4 piese cu ei .... au fost tari la vremea lor . Acum sunt piese de muzeu. Parerea mea e ca cine simte cu adevarat HH ar trebui sa vina la concertu asta si sa dea din cap. Pace !
da, exact despre asta e vorba! in concluzie: cine nu vine la concertu asta, NU E REP! :butch2:
Locked