Evidence - The Weatherman
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- adevarat sa mor de nu
Pe langa ? In ce pula mea sens sunt pe langa ? E hip hop coaie... numai scuzati orice cacat prin chestia asta ... plus ca fa si tu comparatie intre ce a facut The Alchemist pe albumul asta si ce a facut el de-alungul istoriei ... si dupa ce faci cumparatia asta atunci vino cu cacaturi d-astea la mine ? The Alchemist e un geniu si tocmai asta m-a deranjat .. ca aveam pretentii si asteptari mari din partea lui ... si inca am ... raman la ideea ca a produs cum a vrut Evidence ! Auzi mancati-as...sunt pe langa ... pfttt
))) Vai pula ta ! 

-
- Splashinator
-
- adevarat sa mor de nu
- kif
- pleau
- Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.
hhaha...asteptam si eu pe cineva sa zica ca nu i place sa nu fac nota discordanta chiar asa ....
nici mie nu mi place deloc.
beaturile sunt asa...ordinary si ce canta evidence nu ma incalzeste deloc(being the weatherman and all that....)
beaturile se vor asa - din ce am ascultat - un fel de new school gangsta si s-ar fi potrivit mia bine unui repar care a cantat gangsta de la inceput.
singura melodie care imi place si chiar e alchemist e hot and cold,si e amuzant ca e produsa de evidence , si ii dau dreptate lui Urban I, alchemist poate mult mia mult(ce a produs pentru ep-eu asta nou al lui prodigy:stuck on you sau new york shit ca sunt mult peste din punctu meu de vedere)
nici mie nu mi place deloc.
beaturile sunt asa...ordinary si ce canta evidence nu ma incalzeste deloc(being the weatherman and all that....)
beaturile se vor asa - din ce am ascultat - un fel de new school gangsta si s-ar fi potrivit mia bine unui repar care a cantat gangsta de la inceput.
singura melodie care imi place si chiar e alchemist e hot and cold,si e amuzant ca e produsa de evidence , si ii dau dreptate lui Urban I, alchemist poate mult mia mult(ce a produs pentru ep-eu asta nou al lui prodigy:stuck on you sau new york shit ca sunt mult peste din punctu meu de vedere)

cu tot respectul, dar situatia e cam asa:
e nevoie de 2 persoane sa spuna ca e un album bun ca sa atraga imediat alti cativa cu "aceeasi" parere, si alti 2 useri care venind succesiv cu feedback negativ atrag alti cativa pentru care albumul e slab.
cred ca sunt cativa care dupa ce au scris ca albumul e bun, acum il considera slab
am observat asta la majoritatea threadurilor
acum, parerea mea: omu e bine cotat si normal ca e mai usor sa dezamageasca asteptarile. ev e molcom dar asta e stilu .. slow flow, si-mi place.
step it up
PS: singuru cacat care m-a deranjat pe album e "my nigga evidence..whaddup whaddup"
e nevoie de 2 persoane sa spuna ca e un album bun ca sa atraga imediat alti cativa cu "aceeasi" parere, si alti 2 useri care venind succesiv cu feedback negativ atrag alti cativa pentru care albumul e slab.
cred ca sunt cativa care dupa ce au scris ca albumul e bun, acum il considera slab

am observat asta la majoritatea threadurilor
acum, parerea mea: omu e bine cotat si normal ca e mai usor sa dezamageasca asteptarile. ev e molcom dar asta e stilu .. slow flow, si-mi place.
step it up
PS: singuru cacat care m-a deranjat pe album e "my nigga evidence..whaddup whaddup"
ridin' thru Dristor in a clio 16v
daca te refereai la mine cu chestia ca am zis ca e bun si pe urma am ales niste piese atunci citeste mai bine ce am scris...am ales dupa mai multe ascultari piesele preferate...si vezi ca sunt o gramada...am si scris clar ca nu e un album dezamagitor...am spus ca se putea mai bine pana la urma la modu' ca sunt si niste piese un pic mai slabe...nu sunt genu de om care sa zic ceva doar ca au zis altii useri ca nu ma intereseaza asta...daca era vb despre mine atunci abtine-te de la comentarii d'astea...daca nu avea legatura cu mine my bad...scuzele mele
-
- rapperu vostru preferat