Eminem - King Mathers (2007)
Moderators: .etalosed, greuceanu
ba!! in 99 auzit prima oare de Em, pe timpul cand nu aveam comp,internet si nu cred ca stiam mai mult de 5 artisti hip hop din state... omul la vremea aceea era de senzatie...... si va ramne in sufletul meu pt ce a facut in anii trecuti...... daca toti taranii asculta Eminem aia nu inseamna ca el e un artist slab, daca eu ascult un mc ce nu-i cunoscut sau popular asta nu inseamna ca sunt superior......daca nu imi place Elvis Presley nu inseamna ca restul care asculta sunt prosti cum a zis krayzee funksta.
- Chill Will
- the funky man
cel mai mult ma enerveaza faptu ca dau un exemplu > topicu cu Lord Finesse si alea 4 cd-uri , 3-4 replyuri in nu stiu cate zile > topicu asta , 3 pagini!concluzia o trageti voi.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man
cred ca ti-am umplut frigideru de carne in postu asta da am dat backspace la tot , nu de alta dar nu vroiam sa le dau de lucru la moderatori.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man
lmao @ smack that 

- psychedeliic
- mr. blonde
nu inteleg de ce e lumea asa inversunata in ceea ce-l priveste pe Eminem.Omu a demonstrat ca e capabil de lucruri marete,este un super mc.Nimeni nu poate pune asta la indoiala.Dar vad ca nu se ia in considerare ca acum face ce muzica face ( "inferioara" pt urechile noastre "nobile") pentru ca ASTA SE VINDE.It's all about the money pana la urma!! Ce vreti,sa faca Em numai muzica care o vor asculta sa zicem 1-2 milioane de oameni si sa nu faca ce vor alte cateva sute de milioane? Omu nu o sa faca rap toata viata asa ca isi asigura viitorul.Asta se cere in afara,asta face.Si mananca cacat orice "undergrounder" care zice ca nu ar face asta in situatia lui.Toti v-ati face "curve" pt milioane de $ si sunteti penibili daca nu recunoasteti asta.Sa zica unu : nu ba eu vreau sa NU fac milioane,cant pt underii mei,fratii mei pe viata,gie,bla bla....nigga plsssssssss.Omu a putut,poate si o sa poata mereu sa faca muzica de super calitate,doar ca la ora actuala nu are de ce sa o faca.Talent si potential stim toti ca are. Deci..don't hate the player,hate the game. 

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
foarte de acordG-MONEY wrote:nu inteleg de ce e lumea asa inversunata in ceea ce-l priveste pe Eminem.Omu a demonstrat ca e capabil de lucruri marete,este un super mc.Nimeni nu poate pune asta la indoiala.Dar vad ca nu se ia in considerare ca acum face ce muzica face ( "inferioara" pt urechile noastre "nobile") pentru ca ASTA SE VINDE.It's all about the money pana la urma!! Ce vreti,sa faca Em numai muzica care o vor asculta sa zicem 1-2 milioane de oameni si sa nu faca ce vor alte cateva sute de milioane? Omu nu o sa faca rap toata viata asa ca isi asigura viitorul.Asta se cere in afara,asta face.Si mananca cacat orice "undergrounder" care zice ca nu ar face asta in situatia lui.Toti v-ati face "curve" pt milioane de $ si sunteti penibili daca nu recunoasteti asta.Sa zica unu : nu ba eu vreau sa NU fac milioane,cant pt underii mei,fratii mei pe viata,gie,bla bla....nigga plsssssssss.Omu a putut,poate si o sa poata mereu sa faca muzica de super calitate,doar ca la ora actuala nu are de ce sa o faca.Talent si potential stim toti ca are. Deci..don't hate the player,hate the game.

- Chill Will
- the funky man
G-MONEY wrote:Omu a demonstrat ca e capabil de lucruri marete,este un super mc.
G-MONEY wrote:Omu nu o sa faca rap toata viata
- psychedeliic
- mr. blonde
G-MONEY, tu crezi ca vai doamne ce teorii la care nimeni nu se gandea ai facut acolo. Da ce pula mea ma intereseaza pe mine de banii lui? il intereseaza pe el astea.
e exact acelasi lucru pe care mi-l spuneau niste microbisti inraiti pe vremuri cand le spuneam ca Becali ala e un tzaran incult......: "Taci mah ca-l doare in pula cati bani are...si de tine si de familia ta....te ingroapa in bani bla bla."
Legatura intre ce am zis eu si ce au zis ei fiind?
si ce pot sa zic...vad ca multi o datzi pe la "noi talente" acolo sau cum ii zice. pai si la noi se cer manele.....lasa-ti-va de ce va place si da-ti-o pah manele.
si da, vrei nu vrei sunt destui care sa nu-si compromita muzica pt. mai multi $. oricum e loterie si acolo, nu e sigur ca ajunge HIT ce faci, si poti sa ramai doar futut in cur.....fara milioane fredonand : kichi miki liki boom boom
e exact acelasi lucru pe care mi-l spuneau niste microbisti inraiti pe vremuri cand le spuneam ca Becali ala e un tzaran incult......: "Taci mah ca-l doare in pula cati bani are...si de tine si de familia ta....te ingroapa in bani bla bla."
Legatura intre ce am zis eu si ce au zis ei fiind?
si ce pot sa zic...vad ca multi o datzi pe la "noi talente" acolo sau cum ii zice. pai si la noi se cer manele.....lasa-ti-va de ce va place si da-ti-o pah manele.
si da, vrei nu vrei sunt destui care sa nu-si compromita muzica pt. mai multi $. oricum e loterie si acolo, nu e sigur ca ajunge HIT ce faci, si poti sa ramai doar futut in cur.....fara milioane fredonand : kichi miki liki boom boom
PitZigoi ma baiatule tu esti suparat pe viata sau ce? Dc scoti lucurile din context? Asta ai inteles tu din ce am zis eu?Ca daca are bani il doare-n pula?Ce imi dai mie comparatii cu Becali? Merg pe stadion de la 5 ani,am si jucat acolo 3 ani si cu toate astea sunt primu care il contesta pe Gigi.Dar aici nu e vb de bani. E vorba ca Eminem NU mai are nimic de demonstrat!! Este exact ca in fotbal daca tot ai adus vorba: si Beckham a jucat la cele mai tari cluburi unde a cunoscut gloria,apoi s-a dus in SUA pt bani si pt ca nu mai avea nimic de demonstrat. Asa fac toti la "batranete".Dar nu,tu vrei sa fie totul o linie dreapta si sa nu se abata de la drumul lui in veci. Asemenea hateri ca tine nu am vazut frate niciodata. Dati cu noroi in tot ce a construit unu de-a lungu timpului. Si cum nu face ceva pe gustul vostru,gata domne uitam tot ce a facut,e terminat e vai mortii lui bla bla.Dar de fapt am uitat...asta e forum de "undergroundari", un fel de arieni ai hip-hop-ului.Apropo la un baiaram ce asculti?Stai in cur,in transa,cu berea in mana si dai din cap pe JMT contempland viitorul sumbru si faptul ca life sucks?
las-o-n mortii ei de treaba. asa zeu e asta ma? Gang Starr si Kool G Rap nu mai au nimic de demonstrat. Eminem e doar un altul care s-a stricat la cur. si nu ma lua cu texte gen "gusturile nu se discuta" ca mictionez pe gusturile voastre de cacat. Eminem e ok pt cine e pasionat de gen, da' tu deja il sanctificiG-MONEY wrote:E vorba ca Eminem NU mai are nimic de demonstrat!!