Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
fiecare are dreptul sa colaboreze cu cine vrea, iar voi aici exprimati'va parerile in mod civilizat(lasati mortii, ranitii, "shtoarfele" si restu' fam.) stati ON
Compari Paula Seling cu Wasabi, care e trupa nascuta din publicitate ?
Sanatate.
Oricum aici e vorba de Smiley (cred ca singurul din componenta Simplu care nu stie "sa se invarta in cap", baiat sexi cu chitara care avea emisiune cu Andreea Banica pe ProTV, bun prieten cu Maruta si Moga) si Uzzi (cica 'Asasinii noii ere').
D M X wrote:ce publicitate, frate, ca eu nici n-am auzit de wasabi pana acum ?
chiar,astea au vreo melodie pe la tv? ca e prima oara cand aud de ele.Si referitor la astfel de colaborari,cine "pune mana" pe Paula Selling pt o piesa poate sa se considere norocos. Nici nu se poate face comparatie intre ea cu vocea aia angelica si Adriana care a cantat cu Mafia. Ideea de baza aici este ca piesa lui Smiley cu Uzzi dezamageste foarte multi fani ai acestuia din urma. Macar daca era o piesa de calitate..dar cum a zis si cineva mai sus..unu plange dupa minora asta altu isi baga pula in ea.Ciudata colaborare.Chiar as fi curios daca se poate afla (macar cu aproximatie) cat a primit Uzzi pt asta.
Sunt alea care au facut cover la "Si m-am indragostit de tine" si mai au cred ca un album la fel de nebagat in seama ca si ele... E formatia de fete tipic romaneasca...
piesa e ok, smiley e ok, uzzi e ok, puya e ok, keo e ok, alex e ok, connectr e ok, genul asta de muzica e ok...
votez ultima optiune "nu e genul meu, nu ma pot exprima"
nu cred ca era neovie de injuraturi in piesa asta, chiar daca sunt cenzurate...
Ayo Technology ! Nu ? Nu e ? ... Ah ... Ba da ma...Smiley un Pop/Dance Star si Uzzi un rapper dur asea ca fifty ... Nu ? Nu e ? Hm... e vorba de inselat aici ... a..si negativu' e altfel , da. Da ca idee asa ... gen "Cum sa facem ma si noi bani ca aia ? " E penibil frate sa te prezinti cu cacaturi d-astea . Macar daca faci treaba mai buna ca Timbaland ... da asa...te faci de cacao ... cu o piesa de mana a doua.
piesa de mana a doua pt cine, in comparatie cu ce?
dupa 2 ani de forum, 3, sau 4, depinde de caz si omuletz voi chiar nu ati inteles ca fiecare isi spune punctul de vedere in functie de ce gusturi are si nu spune ca sa fie contrazis de altcinva, e doar o opinie pe un forum, caci fara ele forumul nu ar mai fi ceea ce este. in loc sa va contraziceti mai bine ascultati piesa, oricum rezultatul e acelasi = un mare rahat
DFB wrote:Eu nu am chiar nici o problema cu tentativele astea de "r&b" de pe la noi... Ma supara ca nu se face bine... Dar m-ar bucura sa vad la sfarsitul vreunui an ca au aparut 2 albume bune de "r&b", "neo-soul" sau "hip-pop" din-asta... Cea mai mare problema atat la Smiley cat si la Alex sau la mai stiu eu ce interpret (care cu cateva exceptii sunt de-a dreptul talentati) sta in compozitia slaba... Si sunt convins ca Moga e marele urs sub umbra caruia stau amandoi, si nu am nici o problema cu Moga dar e un compozitor slab... Si cand Tataee nu face hip-hop, la fel... Dar colaborarea in sine nu ma supara... Bafta lor... Ca nu am ascultat ceva demn de ascultat e partea a 2-a.... Odata si-odata o sa le iasa... Si piesa asta e la fel de slaba ca si albumu' lu' Alex per total (care Alex inca o data, imi place)... Dar are potential Smiley, trebuie doar sa se lase de lalait si sa cante de-a binelea... Si Uzzi si-a facut un mic upgrade pe la vocabular, imi place de el aici...