BUG Mafia
- constanteanu'
- tanar
- Kaen Shine
- Shiftee
unii am inceput cu rap adevarat american, si mie personal imi pare bine ca e asa, n-amascultat mult timp rap romanesc pt cacredeam ca sunt toti la nivel mafia.constanteanu' wrote:Toti probabil am inceput sa ascultaam hip hop cu Mafia
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Kaen Shine
- Shiftee
ascult mafia din 97 si am sa ascult pana mor. nu sunt fan, doar imi place asa...in special in masina.
sunt clasici pentru hip hop-ul romanesc, si oricine ar canta acum ce canta ei ar fi ridicol.
sunt clasici pentru hip hop-ul romanesc, si oricine ar canta acum ce canta ei ar fi ridicol.
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
altu care ASCULTA hip-hopconstanteanu' wrote:Toti probabil am inceput sa ascultaam hip hop cu Mafia. In 98 am pus mana pe albumul "de cartier" si de atunci am inceput sa ascult hip hop. Si ii respect pentru ce au fost,dar acum. Astept ceva melodii noi

cu mafia am crescut,cand vine vorba de gangsta...I'm going back to "the roots" now: Ice-T,SchoollyD,Too Short etc.

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
Offtopic (mai lung): Nu toti am inceput cu Mafia, dar foarte multi am ascultat la vremea aceea. Prima piesa din rap-ul romanesc pe care am ascultat-o a fost RACLA - Hip Hip Ura (de fapt tot albumul), dar ascultam dupa aceea cam tot ce iesea, Gettodaci, Delikt, La Familia, Mafia, toate compilatiile perioadei...
Ascultand mixtape-ul lui Faibo de la radio mi-am adus aminte de momente excelente din muzica rap romaneasca, pe care rar (si la foarte putine trupe) le mai intalnesc acum si cu parere de rau spun ca "underground-ul" romanesc viseaza mult prea multi cai verzi pe pereti si evolueaza prea putin.
Producatorii, DJ... astia se misca excelente, insa la capitolul MC inca am dubii.
Ontopic: BUG Mafia este lejer in top 3-ul rap-ul nostru, orice ar spune orice andargroundar sau heitar. Cine nu are destula minte sa realizeze ce au facut oamenii astia si cine acuza d-am pulii ca sunt praf si nu le analizeaza evolutia ca MC a fiecaruia (care e foarte evidenta daca nu esti nesimtit sa o ignori) poate sa ramana la trip-urile lui. BUG va rula in playlist-ul meu atata timp cat acesta va contine muzica rap. Bineinteles alaturi de "slagarele" mai recente ale andarului.
clouz ior aiz end oupan ior maind.
Ascultand mixtape-ul lui Faibo de la radio mi-am adus aminte de momente excelente din muzica rap romaneasca, pe care rar (si la foarte putine trupe) le mai intalnesc acum si cu parere de rau spun ca "underground-ul" romanesc viseaza mult prea multi cai verzi pe pereti si evolueaza prea putin.
Producatorii, DJ... astia se misca excelente, insa la capitolul MC inca am dubii.
Ontopic: BUG Mafia este lejer in top 3-ul rap-ul nostru, orice ar spune orice andargroundar sau heitar. Cine nu are destula minte sa realizeze ce au facut oamenii astia si cine acuza d-am pulii ca sunt praf si nu le analizeaza evolutia ca MC a fiecaruia (care e foarte evidenta daca nu esti nesimtit sa o ignori) poate sa ramana la trip-urile lui. BUG va rula in playlist-ul meu atata timp cat acesta va contine muzica rap. Bineinteles alaturi de "slagarele" mai recente ale andarului.
clouz ior aiz end oupan ior maind.
- marlboro_jimbeam
- un domn / doamna
- nx
- dimineata verific forumu
prin 94-95 cand a ajuns pe la urechile mele am dat ignore direct
...o mai ard prin topuri datorita "mafiotilor" la modu wanabe ... si datorita soud-ului 'exceptional" ... care incepe sa prinda alte tente ... hip hop nu mai e doar rappin... de promovarea culturii nici nu mai poate fi vorba... morala lor imi pare ca e pe uneva sub nivelu de plutire ... dar ce sa facem cam asta e media prin romania .. si ne simtim bine .
"Tinand cont de faptul ca ti-a cumparat prima jucarie, / Ai mai vrea sa stai cu mata daca ar fi in puscarie ?"

...o mai ard prin topuri datorita "mafiotilor" la modu wanabe ... si datorita soud-ului 'exceptional" ... care incepe sa prinda alte tente ... hip hop nu mai e doar rappin... de promovarea culturii nici nu mai poate fi vorba... morala lor imi pare ca e pe uneva sub nivelu de plutire ... dar ce sa facem cam asta e media prin romania .. si ne simtim bine .
"Tinand cont de faptul ca ti-a cumparat prima jucarie, / Ai mai vrea sa stai cu mata daca ar fi in puscarie ?"
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.