eMC, Torae, Marco Polo, DJ FloFader, Phi Life Cypher, CTC

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

probabil concertul anului.
foarte frumos ce se intampla. mc + dj + graffiti + bboy. facemu' o face hip-hop ca la carte gen.

foarte bine ca l-ati pus pe sauce in warm-up! sper sa bage classic ish sa ma simt cel putin la fel de bine cum m-am simtit si la dj revolution cand a bagat maestrul rev super piese.

o sa ma fac super praf, o sa dansez, o sa ma simt bine, o sa fiu cu mainile in aer!

d-abia astept!

bravo facem records!
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

Phi Life Cypher :shock: .. sper sa ajung si eu !
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

FuoanKy wrote:daca ploua ?
Alin-San wrote:umbrele, aia e
V Diesel wrote:daca ploua ne doare la penis pentru ca evenimentul are loc intr-un cort (capacitate circa 1500 de persoane) in mijlocul arenelor. denebistii au facut tot acolo evenimente asa, cu cortul, prin noiembrie si cica a iesit foarte misto deci in mai chiar nu avem nici o panica. oricum, am facut o diagrama ca sa intelegeti mai bine cum o sa arate pe-acolo...e in paint, plm, sper sa nu ma judecati prea aspru pentru talentul la desen cu mouse-ul

Image

inca ceva, evenimentul asta e parte dintr-un festival numit Noisefun la care suntem parteneri. nu e ideea clasica de festival la modul "hai sa dam toti bani multi ca sa vedem in aceeasi zi o trupa care ne place si alte 4 care nu ne intereseaza", de-aia "editiile" sunt pe genuri. o sa mai facem si evenimente in comun acolo unde se potrivesc stilurile trupelor. noi ne ocupam de partea de hiphop, dealtfel mai toate evenimentele Facem Records vor fi parte din Noisefun de-acum incolo. evenimentul asta e practic primul de hiphop dintr-o serie mai mare (ne-am propus sa organizam cate un eveniment mare de hiphop la aproximativ 3 luni).

am mai rezolvat o problema, de Wall of Fame o sa se ocupe cei de la Romanian Delicious (cine e graffer stie cine sunt).

uite si o poza cu arenele romane in timpul unui concert:

Image
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

K-pleaH wrote:interesant line-up-ul....posibil sa ajung si eu la concertul asta...o sa fiu in tara in perioada aceea...

da nu vi se pare cam mare locatzia?....mie mi se pare enorma....

si zicea cineva k renuntza la guru pt concertu asta.....

kkt chiar e ashea de greu sa faci rost de 1 milion sa te duci la ambele concerte?...haide frate.....chiar nu se poate renuntza la haine si alte chestii k sa itzi iei 2 bilete la 2 concerte...jenant....

si chiar sunt foarte ieftine biletele...

salut k-pleah , nu toti suntem plecati la munca in londra sa aruncam cu lovele si da , nu toti suntem din capitala.eu spre exemplu ma costa 180 RON doar drumu.faci cinste pentru guru?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
adapter
moderator astea

Post by adapter »

cine te-a pus sa-ti iei atatea casete....
K-pleaH
un domn / doamna

Post by K-pleaH »

Krayzee Funksta...la guru nu vin....k dadeam macar berea....am fost in martie la guru...si biletu a fost...1 milion jumate lei...vechi...chiar ieftine biletele in ro...sincer sa fiu....

si crede`ma....nu`i ashea ushor la londra si nu arunc in toate partile cu lovele....in primul rand ar insemna sa fiu manelist..si sa trag de pe carduri false bani...

tare faza cu cortul....rezolva multe probleme...ploaia...spatiul mult prea mare....macar sa se umple cortul...:)):))...

ps:aveam o perioada cand la 2 saptamani ma duceam la buc...si eu tot timpul cand m`am dus cu trenu la buc....m`am dus cu nashu....incearca si varianta asta...

a si la mine in kkt`ul meu de orash...inafara de un tip...care are 30jde ani si o mare cultura de hip hop in troaka....nici macar n`am auzit pe altii...vreodata...sa zica k se duc la vreun concert la buc...da de dat bani pe haine in fiecare zi ii auzeam....asta spusa ashea k fapt divers...k sunt multi...peste tot...care prefera sa`si investeasca banii in haine...kkt...lor le plak hainele hip hop.....nu hip hop`ul k muzica
dead man walkin`...
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

se pot intampla multe pan la guru , castig la loto astea , cine stie.pana atunci sa o ardem ontopic!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
loyal2thek

Post by loyal2thek »

e4t wrote: nu e nevoie sa te bagi aici in seama ;)
ba,sa-mi bag pula,pui intrebari de tot cacatu si tot tu esti tare-n pizda. da in sloboz un search pe google si nu mai suferi.
RapX
sub.solist

Post by RapX »

http://rapidshare.com/files/103727830/M ... -2008-.rar

Track List:

01. Slow Mix 04:15
02. Seasons (Feat Cunninglynguists) 03:38
03. Hitman (Feat Stricklin) 03:51
04. So What (Feat Kokane & Pretty Ugly) 04:46
(Prince Paul)
05. NFL (1997 Unreleased Saukrates Mix) 04:12
06. Game Nuntin' (Feat Dynas) 04:06
07. I Need A Beat (Feat Def) 04:05
08. 3 Some (1997 Unreleased) 03:03
09. Get U Awn (Feat Punchline) 04:36
10. Sick Of It All (Feat Cronite) 04:14
11. Scared Of The Dark (1992 Unreleased) 03:34
12. The Truth (Feat Wordsworth) 03:52
13. Ghetto Ghetto (1997 Unreleased) 04:12
14. My Nine (Unreleased) 03:25
epho
gisulapu

Post by epho »

loyal2thek wrote:
e4t wrote: Multumesc mult! am numarat...in jur de 2000 de scaune..o sa le fac si eu unu :lol:
ba,sa-mi bag pana,pui intrebari de tot rahatu si tot tu esti tare-n peleu. da in saracie un search pe google si nu mai suferi.
baaaaaaaaaaa. vezi ca am modificat b-( :lol:

mersi rapx. acum am dat download la shit ;)
Saori
fratele meu tu esti baiat

Post by Saori »

Cum se ajunge la Arenele Romane? De la Universitate sa zicem..
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

parcul carol ba
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

V Diesel wrote:programul aproximativ pentru cine e interesat:

NOISEFUN FESTIVAL - HIPHOP EDITION:

21:00 - 22:30 - Warm Up BREAD & BUTTER WITH ROYAL SAUCE (Arad / Tg. Mures / Timisoara, ROMANIA)
- B-Boy Showcase
- Grafitti Wall Of Fame

22:30 - 23:15 - MARCO POLO & TORAE (Toronto, CANADA / Brooklyn New York, USA)

23:15 - 00:00 - CTC + invitati (Bucuresti, ROMANIA)

00:00 - 01:00 - PHI LIFE CYPHER (London, ENGLAND)

01:00 - 02:00 - EMC: MASTA ACE, PUNCH & WORDS, STRICKLIN, DJ FLO FADER (Brooklyn New York, USA)

02:00 - 05:00 - After Party BREAD & BUTTER WITH ROYAL SAUCE (Arad / Tg. Mures / Timisoara, ROMANIA)
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

strabunicutza wrote:
V Diesel wrote:programul aproximativ pentru cine e interesat:

NOISEFUN FESTIVAL - HIPHOP EDITION:

21:00 - 22:30 - Warm Up BREAD & BUTTER WITH ROYAL SAUCE (Arad / Tg. Mures / Timisoara, ROMANIA)
- B-Boy Showcase
- Grafitti Wall Of Fame

22:30 - 23:15 - MARCO POLO & TORAE (Toronto, CANADA / Brooklyn New York, USA)

23:15 - 00:00 - CTC + invitati (Bucuresti, ROMANIA)

00:00 - 01:00 - PHI LIFE CYPHER (London, ENGLAND)

01:00 - 02:00 - EMC: MASTA ACE, PUNCH & WORDS, STRICKLIN, DJ FLO FADER (Brooklyn New York, USA)

02:00 - 05:00 - After Party BREAD & BUTTER WITH ROYAL SAUCE (Arad / Tg. Mures / Timisoara, ROMANIA)

TARE.. :> See ya there! :oops:
paulio
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paulio »

adica marco pola & torae canta in deschidereea la ctc....ce s-au ajns si astia mah:P

aaaa si on....voi fi acolo
Post Reply