Ok: Maat
Jenante: R-Dem, Pancarta, Santo, Necenzurat,
Restul slabe, da' macar cu ceva potential pe langa ^
Probabil acum o sa sariti cu comentarii, da' va inteleg. Asa e cand lucrezi la ceva, ti se pare bun, prietenii te lauda (subiectiv) si dupaia vin persoanle din exterior si critica.
Per total ideea e: nimic deosebit. Same ol' versuri banale, da' continuati ca se poate cu timpul (exceptand jenantii).
R dem ii o trupa din lugoj , plm , au vreo 18 ani:))) !! nu critica nimeni ...oricum mersi de parere (si ca nu m-ai facut penibil ) )))) (ps. am votat "merge" )
am votat foarte bun. is foarte subiectiv in momentu de fata
pt cei care nu au vazut:D
Rezistenta la Apus
track list
01. terranova-manifest
02. mithrill-simbioza
03. r-dem-la microfon
04. pancarta cu herz si dj limun- pt hip hop
05. santo feat graal & dj criscut -thriller
06. necenzurat-un cuvant un nume
07. sangomma-interludiu
08. pacz-clonati
09. hydro-origins
10. antropic-fragmente
11. maat-ganduri printre randuri
12. pcp cu hydro. vendetta
13. sancho- 40 de zile
14. inkultura feat herz si dj limun-episodul urmator
Barsanoo - antropic- tineti-o tot asa! Ms de apreciere doar ca Antropic e unul singur nu mai multi..nush daca ai scris gresit sau asa ti sa parut..hai bless
sunt mai multe piese bune:a lu antropic,matt,terranova santo,necenzrat...ar mai fi cateva bune... sangomma tare ideea freestyle-ului,l-ai dat si la craiova,nu?
p.s:am o problema cu romanii care canta in limba engleza.
p.s.2:pacz mai are de crescut...
in caz ca nu va solicit prea mul, incercati va rog, sa va argumentati putin votu, indiferent ca e foarte bun sau asa nu. suntem curiosi de opiniile voastre.
multumesc celor care au descarcat compilatia pana acuma si celor care o vor descarca.
pace
nu in varsta,iti dai seama...ci in calitatea versurilor si diversitatea modalitatilor de a reda un masaj...intelegi?adica,piese ca a ta am auzit o gramada,si spuse in acelasi fel...mesajul este celebru deja...tu trebuie sa redai mesajul asta intr-un mod original si placut in acelasi timp.dar...nu ma lua in seama...daca nu vrei...nu am vrut sa sune chiar asa...si sper ca discutia asta sa evolueze intr-un scop creativ.
da ma , e ok , ca nu o sa ma supar !! chiar tin cont de chestii de genu ) da , pai si eu am zis ca nu-s fan piesei mele !! plm , las ca vin alte piese:)) oricum thx de sustinere , pace