E de admirat faptul ca cei din Republica Moldova, desi nu au aceleasi conditii si aceeasi lejeritate de a face muzica, mai ales rep, o fac... parerea mea.
eu sunt moderator aici si trebuie sa fac cumva sa fie intelegere si armonie intre cei ce posteaza... despre interviul respectiv nu va pot spune prea multe, nu am timp sa citesc.
Mariansky, nu ma refeream la interviu... Oricum, ii catalogat drept "discutie pe mirc cu "tz si sh" "...so, daca n-o sa potzi "trece" peste astea, nu-l citi. ma refeream la modu' in care i-ai raspuns lu' ala
mi-o placut
in rest - probabil ca iti faci treaba bine, daca eshti moderator!
ce muişti, unii... pe topicul ăsta e mai mult offtopic ca pe topicu gen mirc, frăţie... hai mai lăsaţi în pula mea gramatica pizdii că interviul nu promovează vreun lector de limba română. dacă nu-nţelegi ce zice omul în interviu nu-i pentru că are "sh" în loc de "ş" ci pentru că eşti un miop infect şi că ai nişte coaie în loc de ochi
mult respect pentru cei de peste prut! republica moldova rupe norma în rep
) aici e o bataie crancena ) , defapt e topic pt cearta sau sa ne dam cu parerea pt omu dablado ?deci gata cu cearta plm , am ascultat si dablado chiar face treaba buna ! succes la baietii de peste prut !( Mallone2, bai, deshteptu' pulii - ):)) si acuma rad , mai usor bzar nu te enerva k vine patsanu la md si bagam ceva verde in pipa ) ! vino cu noi ) partea 3,asta e forum de bucuresti ) dk vrei sa ma intelegi ! suferinte gen coaie noi suntem din capitala )
)ok...o sa fac off topic ..asta e... ma fulgera dupa aia marian.. s-a trezit mallone muistu..sa vorbeasca...baiatule... tu du-te acolo la tine in bucuresti in metrou si admira-ti numele... vezi daca e scris bine...daca au scris bine muistu si toate astea... esti prea fericit probabil ca ti-a zis badea numele si faci tam tam pe aici... si mai erau vreo doi zgandariti pe aici... astia care stiu sa scrie corect gramatical... si mai sunt si critici :>... in romania exista 22 de milioane de antrenori, de critici, si de artisti... si cei mai multi se gasesc pe forumul asta:))
interviul inca nu l-am citit... o sa revin dupa ce il citesc:)