Nas-Nigger [2008]

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Sun|Rah wrote:
souljunk.fane wrote:care-i faza ? nas vomita pe the game
nu neaparat. depinde contextul, iar intr-unul dinasta comercial, nas n-are ce cauta.
beatul e ok, sa zicem, cu toate ca nu diger, rappingul la fel, dar e vorba de stiluri diferite that dont mix well si care pentru un lead single nu-s favorabile - contrastul asta dintre stiluri, cel putin pentru mine, vine ca o vasla plina cu nebuloase. daca polow asta ar fi produs piesa pentru rich bwoooy, clar era no.1 hit la radio si cluburi - adica avea sens. si ca sa ma intind, singurul sens al piesei pe care-l vad, e ca nas devine cumva relevant pentru flacaii care aud pentru prima oara o piesa rap la radio.

si de ce spun ca nas nu are ce cauta in aria asta. da, trecand peste idei/modalitati de creatie prin care-ti poti expune oful/simturile/etc, sunt n, nu trebuie sa aplici la asa ceva cand fanii, adica eu, te pun acolo cu kane si rakim, pe care automat, ii respect mai mult pentru ca nu-si pateaza cariera, continua si concerteaza cu ale lor hituri, mai scot o piesa din an in paste produsa decent, dar macar nu apar cu concepte d-astea de album de ma doare capul. si tot legat de ideea asta, ma duc cu gandul automat la scarface si la cat de special e omul ca artist, continua sa scoata albume de calitate pe care atunci cand le asculti nu ramai confuz si te intrebi "dar cum, de ce", sau ghostface, aceeasi situatie. nas e done de continua asa, gandeste-te la ce nivel e omul, unde chestii d-astea nu mai sunt permise..
Nu stiu de ce insisti pe "Hero" de parca e prima piesa cu tenta comerciala a lui Nas, stii bine ca au mai fost, e bai numai daca nu se incadreaza in conceptul lui cu "Nigger", pana apare albumul nu ai de unde sa stii ca jumatate din el nu e la fel, aia ar fi o epic failure
Nae.
.|.

Post by Nae. »

sa se lase?
nas ft. busta rhymes - fried chicken
http://www.zshare.net/audio/132754493bc3687c/
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

il compari pe game cu nas?game e campion,nas are o tenta de frustrat...nu ii poti compara...un album game face cat toata discografia lu nas
.

De departe cea mai mare imbecilitate pe care am citit-o vreodata pe formu asta. Pardon, cea mai mare imbecilitate pe care am citit-o V R E O D A T A.

De aia e hip hopu romanesc atat de varza.......PENTRU CA PUBLICU E ATAT DE VARZA. Cand publicu nostru..hip haaaaaap..si kiar "auto-avizat"..adica dinastia cu myspace posturi multe..si in general multa spuma la degete CAND PUBLICU NOSTRU...e format din oagari dinastia e normal sa se faca rap atat de prost ba.....pentru ca dupa cum ne arata si citatul de mai sus....ROMANII PUR SI SIMPLU NU AU CAPACITATEA de a intelege rapu............pentru ei.......ce-ti-e NAS...ce ti-e game.....vorba aia...spun cam aceleasi chestii si pica amandoi pe beat..."e o chestie de gust".

NU E O CHESTIE DE GUST BA TZARANE......e o chestie de logica universala, copil de scoala generala, toate tziglele pe casa, ratiune...si bun simtz elementar.

Iesi afara :!: . :arrow:
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

George wrote: nas ft. busta rhymes - fried chicken
bengoasa rau asta
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

George wrote:sa se lase?
Waaa, cea mai penala tentativa de leak de care am dat pana acum, nu rezist sa ascult cap-coada...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Waspy8.0 wrote:
il compari pe game cu nas?game e campion,nas are o tenta de frustrat...nu ii poti compara...un album game face cat toata discografia lu nas
.

De departe cea mai mare imbecilitate pe care am citit-o vreodata pe formu asta. Pardon, cea mai mare imbecilitate pe care am citit-o V R E O D A T A.

De aia e hip hopu romanesc atat de varza.......PENTRU CA PUBLICU E ATAT DE VARZA. Cand publicu nostru..hip haaaaaap..si kiar "auto-avizat"..adica dinastia cu myspace posturi multe..si in general multa spuma la degete CAND PUBLICU NOSTRU...e format din oagari dinastia e normal sa se faca rap atat de prost ba.....pentru ca dupa cum ne arata si citatul de mai sus....ROMANII PUR SI SIMPLU NU AU CAPACITATEA de a intelege rapu............pentru ei.......ce-ti-e NAS...ce ti-e game.....vorba aia...spun cam aceleasi chestii si pica amandoi pe beat..."e o chestie de gust".

NU E O CHESTIE DE GUST BA TZARANE......e o chestie de logica universala, copil de scoala generala, toate tziglele pe casa, ratiune...si bun simtz elementar.

Iesi afara :!: . :arrow:
sa moara ma-ta!uite un "cunoscator"cu capacitatea pulii de a intelege rapu...bah gasca,comunistu pulii mele,fmm de cretin,daca mie IMI PLACE MAI MULT GAME DECAT NAS,deci,din start nu este acelasi lucru,cum familia ma-tii vii tu si ma faci pe mine tzaran?imi place mai mult stilu lu game,ai ceva impotriva?bagatzy-as pule pe gat de handicapat,rapu inseamna muzica inainte de toate,"andaru" pulii mele,nu e o chestie de logica universala,e o chestie de cat de idioti sunt unii ,asa,ca tine,care,daca il pun sa recite o strofa de la nas da din coltz in coltz,da el asculta nas ca a aflat de la aia mai mari ca e "andar"sa asculti nas si vrea si el.pleaca-n pula mea de ras!p.s:desi nu sunt un fan inrait,am 3 albume de la nas,deci,nu vorbesc in necunostinta de cauza,asa cum ar crede unii...da vad ca pe aici e o problema sa ai alte gusturi decat majoritatea...
Last edited by Boka on Sun Jun 08, 2008 12:28 pm, edited 1 time in total.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

Waspy8.0 wrote:De aia e hip hopu romanesc atat de varza.......PENTRU CA PUBLICU E ATAT DE VARZA. Cand publicu nostru..hip haaaaaap..si kiar "auto-avizat"..adica dinastia cu myspace posturi multe..si in general multa spuma la degete CAND PUBLICU NOSTRU...e format din oagari dinastia e normal sa se faca rap atat de prost ba.....
si de aia te-ai facut tu de cacat la Urban Groove? Hai totusi sa fim seriosi.
Image
Sanjuro
fratele meu tu esti baiat

Post by Sanjuro »

bagatzy-as pule pe gat de handicapat,rapu inseamna muzica inainte de toate,"andaru" pulii mele
n-are legatura "andaru" cu nas si game. omu ti-a zis ca nas a facut muzica, e un clasic, nu il compari cu orice rapper actual
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

pai vad ca nu e in stare sa accepte pareri...
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Image
Image
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

B0ka wrote:p.s:desi nu sunt un fan inrait,am 3 albume de la nas,deci,nu vorbesc in necunostinta de cauza,asa cum ar crede unii

chiar nu te-am inteles la faza asta...deci vrei sa zici ca l-ai ascultat pe Nas ,l-ai analizat gen,l-ai triat asa sa vezi ce poate... si omu nu ti-a trecut examenu...e mai bun the game
Sanjuro
fratele meu tu esti baiat

Post by Sanjuro »

da ma, o fi vorba de gusturi, dar nu poti sa compari nas care a facut istorie ...cu game. o fi tare game, o fi mai pe gustul tau, dar trebui sa recunosti ca e mai "valoros" nas...cu mult. cei 2 nu prea suporta termen de comparatie
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

mai multa valoare are salam.

on topic..e tare piesa cu busta.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Nae.
.|.

Post by Nae. »

DFB wrote:
George wrote:sa se lase?
Waaa, cea mai penala tentativa de leak de care am dat pana acum, nu rezist sa ascult cap-coada...
pai...nu e leak...e pe fatza..si zice
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Blanquito wrote:
B0ka wrote:p.s:desi nu sunt un fan inrait,am 3 albume de la nas,deci,nu vorbesc in necunostinta de cauza,asa cum ar crede unii

chiar nu te-am inteles la faza asta...deci vrei sa zici ca l-ai ascultat pe Nas ,l-ai analizat gen,l-ai triat asa sa vezi ce poate... si omu nu ti-a trecut examenu...e mai bun the game
nu am zis ca nu mi-a trecut examenu,chiar am spus mai devreme ca l-as baga in top 10,dar game imi place mai mult.inca o data,atunci nu m-am exprimat cum trebuie,da,aveti dreptate,nu putem compara un clasic cu unul mai nou,dar dpdv muzical,game e mai pe gustul meu.
Post Reply