RimmeR

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Meursault
confuz

Post by Meursault »

B0ka wrote:
DFB wrote:
B0ka wrote:omu in mare parte are dreptate,numai ca a facut o gresala tipica oricarui incepator:nu si-a dat seama ca nu trebuia sa dea postu asta,trebuia sa va persifleze scurt...cat despre dfb,il inteleg:femeia lui doarme cu tabloul meu in bratze si el e un pic(prea)frustrat :D nu-i asa,"puisor"?
on:Foarte tare piesa"dor de mine".
cauta-ti ghostwriteri B0ka, dai punch-uri ca papa...
ok,daca iti cauti si tu ghostthinkeri,ca gandesti ca Becali..
ooooooooooooooooooooooh. not
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

B0ka wrote:
DFB wrote:
B0ka wrote:omu in mare parte are dreptate,numai ca a facut o gresala tipica oricarui incepator:nu si-a dat seama ca nu trebuia sa dea postu asta,trebuia sa va persifleze scurt...cat despre dfb,il inteleg:femeia lui doarme cu tabloul meu in bratze si el e un pic(prea)frustrat :D nu-i asa,"puisor"?
on:Foarte tare piesa"dor de mine".
cauta-ti ghostwriteri B0ka, dai punch-uri ca papa...
ok,daca iti cauti si tu ghostthinkeri,ca gandesti ca Becali..
Si atunci de ce n-am scos-o eu pe aia cu The Game? Sau de ce nu am spus eu "Soulja Boy e de cacat pentru ca se umfla cu banii lui dar eu B0ka sunt mai smecher ca tine pentru ca am mai multe view-uri pe myspace?"
Seek knowledge young knight sau invata sa taci...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

vaaai...esti patetic!si atunci ce realizari ai tu,intzeleptule?
NskY
#

Post by NskY »

ar fi preferabil sa nu transformati topicul asta intr`un mare cacat. parerea mea.
RimmeR
un domn / doamna

Post by RimmeR »

DopeMan wrote:Salut!
Numele meu e Ciprian(acum ma cunoasteti-sa nu vorbesc asa fara 8) sa ma cunoasca nimeni....sa nu fiu un necunoscut:D ).
Ce-i ce critica melodiile nu stiu ce inseamna sa pierzi zilele si noptile scriind versuri....nu stiu ce multa munca se depune la aceste melodii....dar asta e viata...asa sunt oamenii...critica...spun vorbe urate....dar pe langa acesti oameni(cunoscuti sub numele de ,,critici" :D) vor fi si oameni care stiu sa aprecieze munca depusa....oameni care vor spune doar cuvinte frumoase....parerile si cuvintele acestor oameni conteaza cu adevarat!!!!
Oare parerea mea conteaza????Poate nu conteaza...dar suntem intr-o tara libera....avem dreptul la libere exprimare....Primul tau album a fost un succes!!!!Prin orasul meu orice adept al hip-hop-ului stia de ,,Rimmer" si de ,,Trafic de idei"
Eu chiar m-am regasit in versurile tale...si cand eram trist imi puneam in Winamp Rimmer....si ascultam versurile tale ore intregi....(si acum fac tot asa....)
Uite mi-e mi-a placut melodia ,,DeNeFututCu" !!!!Dl.Razvan(pot sa-ti spun asa???esti mai mare ca mine si trebuie sa ma adresez cu respectul cuvenit) in melodia aia erai un nou ,,Cheloo"(Parazitii)....melodia e chiar foarte tare!!!!!(mie imi place foarte mult!!cand am ascultat-o eram foarte trist...dupa ce am ascultat-o zambeam).
Melodia ,,Unde esti"....cand am ascultat melodia ....mi-au dat lacrimile....(ma opresc aici....nu mai spun nimic...:((( )
Melodia ,,Dor de mine" e cea mai tare melodie!!!!!!!!Bravo!!!!!!!!
Asta a fost parerea mea depre melodiile tale....sm spus tot ce am avut de zis....ma duc sa mai ascult melodiile tale....incep cu ,,Unde esti"....
PS: Esti unul dintre cei mai buni artisti pe care Romania ii are la ora actuala!!!!
Multa bafta pe viitor!!!!(cat mai trebuie sa asteptam albumul??????) 8) :faibox:
Da`mi un mesaj privat cu ID`ul tau. Sunt de parere ca avem ce vorbi desi sunt in cautarea timpului liber de mai bine de o luna.
Dupa cum observi daca te exprimi liber pe un forum te trezesti cu frigiderul plin. Asa este, inainte de a scrie un post ar trebui sa ii faci o tripla analiza, sa nu folosesti nici cuvinte prea profunde sa nu ii superi pe sensibili, dar nici sa fii banal, pentru ca in ochii lor devii prost.
Daca iti exprimi trairile intr`un mod direct, asa cum ai facut-o tu, iar te vor crede multi incompetent. Dar nu uita ca parerea multora despre personalitatea ta nu ar trebui sa te influenteze in niciun mod. Sa fii cum vrei sa fii! Atat.

Multumesc celor care mi`au urat de bine, multumesc celor care-mi baga pule`n ceafa...de la toti inveti, trebuie doar sa stii cum sa`i asculti... albumul vine, incet dar sigur. Dupa cum ar spune cei cu care lucrez, va fi un album mai "greu" sa-i zicem asa. Incomparabil piese mai multe, iar productia cam 50% marca RimmeR. Colaboratori pe productie: Stolo, Rappy, Commy, posibil Sonny.
De la Trafic de Idei si pana acum am invatat multe, foarte multe, negative, studio, live-uri si mai ales atitudine. Un mare domn de la radio Total imi zicea "Asculta-i pe toti, ei chiar te`asculta pe tine". General valabile toate sensurile.

Pace!
Sa nu uiti de unde vii.
http://ianculescuhimself.ro
NskY
#

Post by NskY »

Nerub wrote:hahaha :lol: cine p*** mea e gluma asta?

eu cred că e marriansky şi face caterincă de mine... suge-o bă mariane :lol:
nup. nu e cineva care mai are un cont. se pare ca e nou.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

B0ka wrote:vaaai...esti patetic!si atunci ce realizari ai tu,intzeleptule?
Ok B0ka, raman eu patetic asa cum sunt si tu ramai un om implinit mult mai smecher ca mine, evident... Nu meriti deranjul, voi fi omul mai mare..
droopy
adevarat sa mor de nu

Post by droopy »

da aici va certati intre voi sau comentati pieselui lui rimmer...?!
On:suna bine piesa...bafta in continuare :wink:
I`m that person who told you that Santa does not exist.
RimmeR
un domn / doamna

Post by RimmeR »

Sa nu uiti de unde vii.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

DFB & Boka, take a
Image
please.
Image
Twenty
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Twenty »

Frumoasa melodie.. GJ

Prea adevarata.. :( Am ascultat-o intruna..
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
Kaldo
tanar

Post by Kaldo »

mda. ce sa zic suna destul de bn !
Johnny Estradda
tanar

Post by Johnny Estradda »

O adevarata calatorie in timp . Suna foarte bine . Tot respectul !
Cand arati pe cineva cu degetul , 3 degete arata spre tine .
loyal2thek

Post by loyal2thek »

Intr-adevar,suna foarte foarte bine "Dor de mine". La tine mi-a placut intotdeauna si soundu'. E totu' foarte curat.

Sanatate si copii inventatori!
RimmeR
un domn / doamna

Post by RimmeR »

A treia piesa extrasa de pe albumul "RimmeR - Cuvinte care schimba minti", se numeste "Visul meu" si poate fi ascultata in exclusivitate aici http://www.myspace.com/rimmerr sau aici http://www.myband.ro/rimmer .

RimmeR - Visul meu
text RimmeR
muzica Stolo

http://www.myspace.com/rimmerr
sau
http://www.myband.ro/rimmer

Auditie placuta!
Sa nu uiti de unde vii.
Post Reply