daca e adevarat ce a zis la Urban Groove a investit/va investii destul .'nsky wrote:pe bune acum, 2000 de cduri vandute fara sa dai cd la schimb ci doar sa iei banii... e fffff mult. nimeni altu nu a vandut nici macar 500 si el a dat si cdul nu a luat doar banii...
+ ca metoda asta cu contul in banca e putin aiurea... mie imi placea trupa codu penal in momentu in care am inceput sa ascult hiphop, albumul pe viata era chiar ok. cred ca shobi ar fi avut mai mult succes daca ramanea pe felioasa cu cabron.
daca metoda asta o sa aiba succes ar fi o lectie pentru toate trupele din hiphop. sa iei 20 de ron de la 2000 de oameni vine exact 40.000 de ron. adica 400 de milioane cum ar veni, fara sa investesti nimic, nici bani in cduri, nici bataie de cap cu posta pt comenzi, nici bani de promovare/clip/etc. mie nu`mi vine sa cred ca se poate intampla una ca asta. 2000 de oameni sa dea 20 de ron pentru ceva ce nici macar nu stiu daca o sa le placa. + ca eu daca as fi printre aia 2000 m`as gandi in felul urmator "adica eu dau 20 de ron.. ca shobi sa puna albumu pe net? pai ce io`s prost? si pe urma sa dea download si aia care n`au pus bani in cont. ia mai bine sa fac invers, sa puna altu 20 de ron in cont si il iau si eu cand apare." plm... sunt mai zgarcit eu de fel.
m`as abtine, dar chiar nu pot, mi se pare senzational.
Shobby - Ce nu ati inteles
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
coae..cui ii pasa de shobby?
hai sa fim seriosi..nu va cumpara nimeni.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
-
- TheRapist
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
mai degraba as face o donatie pentru guta decat pentru shobby.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
da ...si eu sper acelasi lucru... am pretentii de la tine suzy, asa ca nu te mai juca cu glume de genul asta.B0ka wrote:nu cred ca vorbesti seriosSuzy wrote:mai degraba as face o donatie pentru guta decat pentru shobby.
eu as face o donatie pt adrian simionescu (zis si minune, copilul) pt a scoate la download un album de muzica tiganeasca, la fel ca in '97.
vezi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-cUwkTpCY1w[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_TjGQbUz36Q[/youtube]
si compara cu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NPIfvEB4N2Q[/youtube]

am inteles tot da mi se pare absurd sa faci asa ceva...omu da ban pe ceva,poi vrea si el ceva in skimb...macar o poza,poster,ceva sa stie pt ce da atatia bani...dai bani ca sa ai albumu mp3...asa bine mersi poti sa il iei de pe net fara sa dai bani...mi se pare absurda ideea asta
....genu asta de promovare

I`m that person who told you that Santa does not exist.
-
- Niciodata un nimeni
2 greseli grave facute de domnul shobby care asculta rapp din '92 ( una dintre ele cred ca e dintr-o eventuala lasitate ) :
1. orice artist cu o oarecare verticalitate pune un promo la ascultare sau la download ca sa auda eventualul cumparator un fragment din creatia lui si sa hotarasca daca i-o va cumpara sau nu.
2. din cate vad,albumul nu va fi distribuit printr-un compact disc. in eventualitatea deteriorarii unui hard-disk al unui eventual donator care a downloadat produsul,ce se intampla ? ramane cu buza umflata ? mie unul nu mi se pare normal. mie unul mi se pare o strategie proasta facuta intr-o noapte de betie.
In rest,internetul e mare,au vandut altii pe ebay si organe genitale de rinocer castrat si au gasit 3-400 de americani retardati care sa liciteze ptr ele,asa ca nu mi se pare o chestie atat de iesita din comun ce face respectivul shobby care asculta rapp din '92. Toata treaba e sa faci ceva cu stil. Nu ce visezi noaptea sa pui in practica ziua in amiaza mare.
1. orice artist cu o oarecare verticalitate pune un promo la ascultare sau la download ca sa auda eventualul cumparator un fragment din creatia lui si sa hotarasca daca i-o va cumpara sau nu.
2. din cate vad,albumul nu va fi distribuit printr-un compact disc. in eventualitatea deteriorarii unui hard-disk al unui eventual donator care a downloadat produsul,ce se intampla ? ramane cu buza umflata ? mie unul nu mi se pare normal. mie unul mi se pare o strategie proasta facuta intr-o noapte de betie.
In rest,internetul e mare,au vandut altii pe ebay si organe genitale de rinocer castrat si au gasit 3-400 de americani retardati care sa liciteze ptr ele,asa ca nu mi se pare o chestie atat de iesita din comun ce face respectivul shobby care asculta rapp din '92. Toata treaba e sa faci ceva cu stil. Nu ce visezi noaptea sa pui in practica ziua in amiaza mare.
Viața e complexă și are multe aspecte.