HHROMANESC - În continuă mişcare!
- Kaen Shine
- Shiftee
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
- cristian.hhr
- fratele meu tu esti baiat
Mallone, site-ul, probabil că e un parazit, dar tu?
Faci două excepţii (şi chiar mă bucur), sunetesubsol şi hiphopkulture. Legătură nu are (site-ul) nici cu hiphop-ul, acolo se promovează laba şi homosexualitatea în rândul puştilor de sub 12 ani.
Ca ultim rahat, îţi spun: Fă-mi şi mie o aplicaţie php (vezi cum citeşti), o pagină html, un banner în flash, o copertă de album, un afiş, scrie-mi un articol (apoi scrie şi sursa: Mallone), instalează un script, modifică-l ... mergi mai departe. Cei ca tine nu mă fac să mă dau în spate, dar, mă scot din sărite când îi văd că utilizează pc-ul doar pt. filme, muzică (luată de pe net, normal), messenger (ăla de la yahoo! nu msn, că se instalează greu, îţi trebuie nişte informaţie în cap acolo) şi navigat pe site-uri/forumuri unde pot spune ce vor.
Mulţi au făcut multe (indiferent că e de bine sau nu) însă tu n-ai făcut nimic, eşti pe post de critic pe forumul ăsta şi e de rău (la fel ca mulţi alţii). Eu încă aştept ceva făcut de mâna ta, să văd şi eu de ce eşti aşa de sceptic când vine vorba de alte site-uri de hh, de succesul lor. Te mai întreb ceva (acum pe plan muzical), de cântat, cânţi? beaturi? versuri? nimic? poţi să pleci...
Faci două excepţii (şi chiar mă bucur), sunetesubsol şi hiphopkulture. Legătură nu are (site-ul) nici cu hiphop-ul, acolo se promovează laba şi homosexualitatea în rândul puştilor de sub 12 ani.
Ca ultim rahat, îţi spun: Fă-mi şi mie o aplicaţie php (vezi cum citeşti), o pagină html, un banner în flash, o copertă de album, un afiş, scrie-mi un articol (apoi scrie şi sursa: Mallone), instalează un script, modifică-l ... mergi mai departe. Cei ca tine nu mă fac să mă dau în spate, dar, mă scot din sărite când îi văd că utilizează pc-ul doar pt. filme, muzică (luată de pe net, normal), messenger (ăla de la yahoo! nu msn, că se instalează greu, îţi trebuie nişte informaţie în cap acolo) şi navigat pe site-uri/forumuri unde pot spune ce vor.
Mulţi au făcut multe (indiferent că e de bine sau nu) însă tu n-ai făcut nimic, eşti pe post de critic pe forumul ăsta şi e de rău (la fel ca mulţi alţii). Eu încă aştept ceva făcut de mâna ta, să văd şi eu de ce eşti aşa de sceptic când vine vorba de alte site-uri de hh, de succesul lor. Te mai întreb ceva (acum pe plan muzical), de cântat, cânţi? beaturi? versuri? nimic? poţi să pleci...
-
- spre 5000 de posturi, e ok
nu mai e nici un site ca hhr in Romania. nici un site care sa promoveze strict hip hop romanesc. cum am mai spus, siteu' nu e promovat suficient cat sa intre destula lume pe el. si oricum, jur ca toti reparii care au net sunt pe hades, facem, hhk, sss astea, deci ar fi ceva de genu' daca tot am cont pe hades hai sa-mi fac si pe hhr, si-acolo tot de voi dau. prea putini repari, iar ca sa instigi minimalisti sau rockeri sa se dea pe hip hop e cam greu. cristian.hhr, trimite-ti prietenii sa imparta flyere prin oras cu siteu si sa bata manelisti cu cdu' lu jupiter in cap. pula mea vere, e de'a dreptu de cacat faptu' ca "baetii" nu se mai intalnesc la scara la o bere, ci pe forum la hades...
"lumea ti se parea parca mai buna ieri
dar stii ca maine va fi si mai rea,
trezindu-te maine dimineata vei sesiza evolutia
privind din nou cu dezgust la ea"
"lumea ti se parea parca mai buna ieri
dar stii ca maine va fi si mai rea,
trezindu-te maine dimineata vei sesiza evolutia
privind din nou cu dezgust la ea"
-
- TheRapist
-
- Niciodata un nimeni
prin postul de mai sus ai demonstrat ca esti la fel ca oamenii pe care-i sustii prin site-ul tau mirific. sindromul "critica-mi melodia doar daca esti Mancator de Cacat" e prezent si la voi.cristian.hhr wrote:Mallone, site-ul, probabil că e un parazit, dar tu?
Succes in continuare in repul vostru !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Mallone de ce n-ai mai luat beatu ala de la Sez ma ? Ia zi-le oamenilor ca si tu esti acelasi cacat in plm... ca esti Mancator de Cacat ...sau MC cum vrei sa-i spui. Probabil esti cel mai frustrat om... ce... nu-ti venea bine tempou sau cum ?
)) Ti-au zis astia ca esti mai slab decat RACFM si acum te oftici pe el ?

-
- Niciodata un nimeni
daca trageam o piesa,o puneam pe forum,fara nici un fel de pretentii. si puteai sa vii si sa ma demolezi,sa spui ca dau prost,ca negativul e slab,ptr ca-ti multumeam ptr parere,iti uram bafta si gata. nu veneam sa-ti spun sa faci tu ceva mai bun ca mine ca sa poti sa ma critici. nu cum face domnul cristian.hhr si 70 la suta din emsiii de la promovare/download-ul pizdii.
ce,tu ai vreo pretentie din rapul pe care-l faci ? daca o sa te bage-n seama sss si hhk crezi c-o sa te cunoasca lumea mai mult ? nu prea cred.
puteti sa ma injurati pentru ce o sa spun acum,dar decat sa te promoveze orice site cu profil rap de la noi,mai bine iti uploadezi melodiile pe site-uri gen www.top-muzica.net sau www.flor.cc ,lumea te downloadeaza si te asculta mult mai multi decat te-ar asculta pe orice portal rep,pe care intra absolut aceeasi oameni care vin si la concerte. oameni pretentiosi in d'ale repului,care daca nu stiu cine esti,n-au auzit de tine,nici nu se obosesc sa downloadeze ce kkt pui tu acolo. asa daca vii cu un titlu atragator ptr public,gigelu' te downloadeaza si te asculta. te-ai gandit si la asta ?
ce,tu ai vreo pretentie din rapul pe care-l faci ? daca o sa te bage-n seama sss si hhk crezi c-o sa te cunoasca lumea mai mult ? nu prea cred.
puteti sa ma injurati pentru ce o sa spun acum,dar decat sa te promoveze orice site cu profil rap de la noi,mai bine iti uploadezi melodiile pe site-uri gen www.top-muzica.net sau www.flor.cc ,lumea te downloadeaza si te asculta mult mai multi decat te-ar asculta pe orice portal rep,pe care intra absolut aceeasi oameni care vin si la concerte. oameni pretentiosi in d'ale repului,care daca nu stiu cine esti,n-au auzit de tine,nici nu se obosesc sa downloadeze ce kkt pui tu acolo. asa daca vii cu un titlu atragator ptr public,gigelu' te downloadeaza si te asculta. te-ai gandit si la asta ?
Viața e complexă și are multe aspecte.